Bold & Beautiful: Een zwangerschap in Parijs verbreekt de reünie van Carter en Quinn?


De gevolgen van een eerdere beslissing kunnen dit gelukkige paar in een neerwaartse spiraal brengen.

Alles komt eraan rozen voor een van Bold & Beautiful’s meest sexy koppels, de pas herenigde Carter en Quinn, maar we moeten ons afvragen of het te mooi is om lang mee te gaan. Zij zijn toch in een soapserie — het is slechts een kwestie van tijd voordat iets snijdt in op hun gelukzaligheid, toch ?!

Terwijl we ons zorgen maakten dat Quinn, die wraak wil nemen op Donna, Carter voor een lus zou sturen, is er een andere dreigende mogelijkheid die zowel de juwelier als en haar knappe COO in een neerwaartse spiraal belandt…

Meer: Carter staat misschien voor een enorme schok!

Een beetje achteruit rijden, terwijl Eric in het pension van het Forrester herenhuis zat en Quinn geen deelnemer was in zijn, ahum, fysieke training routines (dat was allemaal Donna!), was Carter niet zo alleen. Hij en Paris hebben verschillende keren contact gehad op zijn loft en hebben dat misschien nog een keer gedaan in de dagen – oké, dag – voorafgaand aan hun noodlottige bruiloft.

Carter en Paris ravotten over zijn hok!

Krediet: CBS-screenshot

Zouden er onvoorziene gevolgen kunnen zijn van Carter’s beslissing om seks te hebben met Paris die enorme complicaties kunnen veroorzaken voor zijn relatie met Quinn?

Op een recent feest in haar kledingwinkel, Benheart, Katherine Kelly Lang (Brooke) en Vet en mooi producer Casey Kasprzyk hield een geïmproviseerde vraag-en-antwoordsessie, en een van de vragen had te maken met Carter’s ex – specifiek, de fan wilde weten, zou Paris zwanger worden? Naar adem snakken!

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Brooke vertelt Ridge dat ze hem moet laten gaan

Natuurlijk gaven ze niets weg, maar we konden het niet helpen te denken dat als het waar bleek te zijn, de vreugdevolle hereniging van Carter en Quinn tot stilstand zou komen – in ieder geval het “vreugdevolle” deel.

Gezien het jaar 2022, Carter zou moeten Paris kunnen ondersteunen en zijn kind opvoeden terwijl hij bij Quinn verblijft … maar als we het personage kennen zoals wij, moeten we ons afvragen of hij dat zou doen.

Carter stond op het punt met Paris te trouwen, deels omdat hij zo graag een eigen gezin wilde stichten. Zou hij het gevoel hebben dat hij iets miste als Paris hem vertelde dat ze zwanger was van zijn baby en hij niet zou proberen het met haar te proberen?!

Meer: B&B-sterren verzenden Taylor en Deacon-koppeling

De ab-tastische Mr. Walton is echter stapelverliefd op Quinn en kan besluiten dat hij toch niet toegeeft. In dat geval zou het Quinn kunnen zijn, uit angst dat Carter haar op een bepaald moment in de toekomst kwalijk zal nemen, die uiteindelijk het gevoel krijgt dat ze haar moet liefhebben in een poging om de weg vrij te maken voor hem om bij Paris en hun kind te zijn.

Wat als Paris ondertussen met Zende omgaat? Dan hadden we een erg ingewikkelde situatie op onze handen!

Denk je dat Paris zal ontdekken dat ze de baby van Carter draagt? Wat denk je dat er zou gebeuren als ze dat deed? Wat zou jij willen zien gebeuren? Zet je opmerkingen hieronder.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Liam raakt Vinny terwijl ze in Bill's auto rijdt

Terugkijken op Het gepassioneerde liefdesverhaal van Quinn en Carter in de fotogalerij hieronder.