Bold & Beautiful: Eric spoort Quinn en Carter aan om seks te hebben


In het Forrester herenhuis vraagt ​​Quinn aan Eric: “Wat zeg je?” Eric vertelt haar dat hij heel veel van haar houdt en deze nacht voor haar heeft gepland. Carter wil uit de weg gaan, maar Eric houdt hem tegen. Hij heeft een grote verrassing voor zijn vrouw, en Carter maakt er deel van uit. Eric vertelt dat het seksuele deel van zijn leven voorbij is… maar zegt voor Quinn dat het nog maar net is begonnen.

Meer: B&B ster viert de verjaardag van zoon

Bij Forrester Creations verwonderen Katie, Donna en Brooke zich over hoe lang het geleden is dat ze bij elkaar zijn gaan zitten om bij te praten. Donna mijmert dat hun leven behoorlijk druk is, maar dat van haar verloopt probleemloos, behalve dat ze de kinderen een ijsje neemt en de smaak van de maand ontdekt. Brooke herinnert zich dat ‘de smaak van de maand’ naar mannen verwees en vraagt ​​of haar zus iemand op het oog heeft. Donna heeft niemand die ze actief achtervolgt, maar geeft toe: “Ik zou het nog een keer proberen.” Brooke denkt dat ze Justin bedoelt, maar Katie laat doorschemeren dat ze de verkeerde ex-man heeft. Brooke realiseert zich dat Donna het over Eric heeft. Donna noemt hem de enige man die ze nooit had mogen laten gaan.
donna en katie praten over eric bb

Meer: Preview: Zal ​​Quarter het verzoek van Eric inwilligen?

Katie kan begrijpen waarom Donna hem nooit heeft kunnen laten gaan. Donna corrigeert dat ze… het is niet alsof ze wegkwijnt of zo. Brooke en Katie graven om erachter te komen hoeveel dates ze het afgelopen jaar heeft gehad. Donna heeft datingsites geprobeerd, maar niemand komt zelfs maar in de buurt. Eric zorgde ervoor dat ze zich zo verwend en gewild voelde. Ze grijnst, “Mijn Honingbeer zou nooit genoeg van mij kunnen krijgen.” Brooke herinnert zich dat ze een vuur onder hem aanstak. Dat ziet ze niet bij Quinn. Katie is het ermee eens: “Ik zie niet eens rook.” De Logan-zussen giechelen.
donna denkt na over forrester bb

In de hut zegt Wyatt tegen Liam dat hij zich geen zorgen meer hoeft te maken over Liam, zijn vader of zelfs zijn moeder; het is alsof iedereen terug is waar hij hoort. Liam is sceptisch over de reünie van Eric en Quinn, Eric stond tenslotte op het punt haar eruit te gooien! Wyatt weet dat zijn moeder fouten heeft gemaakt en Eric is erg vergevingsgezind. Liam dacht dat het voorbij was tussen hen nadat Quinn vreemdging met Carter, maar hier zijn ze. Wyatt gelooft dat het eindelijk bewijst hoe diep zijn gevoelens voor haar zijn. “Ik denk dat Eric zo ongeveer alles voor mijn moeder zou doen.” Ze bespreken de breuk en Wyatt vertrouwt toe dat er problemen waren in de slaapkamer voordat ze zich vergapen aan Quinn, Eric en Carter die allemaal blijven samenwerken. Wyatt haalt zijn schouders op en zegt te hopen dat het allemaal verleden tijd is nu de drie een manier lijken te hebben gevonden om hun relatie te laten werken.
wyatt en liam inhalen bb

Meer: De zwijgzame jubileumfoto van de B&B-ster

Bij het landhuis is Quinn in de war. Ze dacht dat Eric van hun avond genoot en kan niet begrijpen waarom hij Carter heeft uitgenodigd. Eric speelt geen spelletjes; hij neemt haar behoeften die hij niet kan vervullen zeer serieus. “Ik kan je niet vragen om dat deel van je leven op te offeren.” Hij kan een liefhebbende echtgenoot en attente partner zijn, maar hij kan niet… “Ik hoef het niet voor je uit te spellen, toch?” Eric is zich bewust van hun connectie en vindt dat ze dat moeten aanmoedigen. Quinn gaapt, “Moedig het aan?!?” “Mijn seksleven is voorbij, maar dat van jou hoeft dat niet te zijn.”
eric heeft iets te zeggen tegen Quinn en Carter bb

Meer: Plezier! Het geslacht van de baby van B&B-sterren wordt onthuld

Op kantoor proberen de Logan-zussen te begrijpen dat Eric Quinn terugneemt. Donna weet dat ze haar relatie met hem verknald heeft en zweert dat ze die fout nooit meer zal maken als ze de kans krijgt. Katie vindt dat Donna veel beter voor hem was dan Quinn. Brooke zal Donna niet vertellen het huwelijk te saboteren – Quinn zal dat alleen doen – maar dringt er bij haar zus op aan om Eric te laten weten dat ze er voor hem zal zijn als ze dat doet. Ze beweert dat ze er niet op hoopt dat dat huwelijk eindigt. Katie flapt eruit: “Ja, dat ben je!” Brooke houdt vol dat ze dat niet doet; niet als het is wat Eric echt wil. Katie mijmert over Quinn die geluk heeft vanwege Erics vermogen tot liefde.
brooke en donna inhalen bb

Meer: Hoe Eric zijn mojo terugkrijgt?!?

Bij het landhuis zegt Quinn dat ze zich niet tot een andere man zal wenden… Eric houdt haar tegen en wordt emotioneel. Hij vindt dit niet leuk, maar hij kan niet de dingen voor haar doen die een jongere man kan. Hij gebaart naar Carter: ‘Deze man.’ Carter ziet hoeveel Eric van zijn vrouw houdt, maar kan geen stand-in voor hem zijn. Eric herinnert Quinn eraan dat ze zich in de eerste plaats tot Carter wendde; nu hoeft het niet achter zijn rug om. Quinn protesteert; ze is bereid alles op te geven om bij hem te zijn. Hij wil niet dat ze haar seksualiteit en sensualiteit opgeeft. Het is wat hem in de eerste plaats tot haar trok, maar de dingen zijn veranderd. Eric kon haar vroeger wel bijhouden, maar nu niet meer. Hij zegt tegen Carter: ‘Ik weet hoe ze over mij denkt, en ik weet hoe ze over jou denkt. We zijn hier allemaal volwassenen, het is oké.” Hij zegt tegen Quinn en Carter: ‘De nacht is van jou als je dat wilt,’ en loopt weg. Quinn en Carter staren elkaar verbluft aan.

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke en Donna ondervragen Katie over Bill.

Terugkijken op De relatie tussen Eric en Brooke in de fotogalerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.