Bold & Beautiful Fans hebben een Liam/Hope Break nodig, Justin’s Revenge On Bill


B&B zeepkist mashup liam hope justin carter quinn bill HW

Howard Wise/JPI (3)

Deze week eindelijk gezien The Bold and the Beautiful rond de Poor Dead Vinny-saga af door Liam en Bill in feite een paar bijpassende Get Out of Jail Free-kaarten te geven. De show deed Zoe ook inpakken, herschreef Zende’s geschiedenis, gaf Carter de meest belachelijke opdrachten en zette de meest opwindende rivaliteit in gang die deze soap had sinds old-school Sally en wijlen, betreurde Stephanie. We hebben natuurlijk veel te bespreken, dus laten we beginnen!

Vlieg, wees vrij!

Wanneer Vet en mooi’s schrijvers besluiten dat ze klaar zijn met een verhaal, ze zijn gedaan ermee. Vergeet logica, vergeet tempo, pak die puppy gewoon in en stuur een vervanger. Dus in een ronduit dwaze reeks scènes werd Liam’s naam gezuiverd, achtervolgde Hope de bus en bracht hem naar een zwaarbeveiligde gevangenis (zonder goede reden en, we hebben het op goed gezag, in strijd met verschillende wetten van Californië), en Liam werd onmiddellijk vrijgelaten, net als vader Bill.

Weet je nog die verzekeringscommercial van een paar jaar geleden (hieronder gepost) waarin een oudere vrouw haar vakantiefoto’s ‘deelde’, niet door ze op Facebook te plaatsen, maar door ze aan haar muur te plakken? Terwijl de scènes met Liam zich ontvouwden, riep het internet, vrijwel in koor, de beroemde regel uit die advertentie: ‘Dat is niet hoe het werkt. Dat is niet hoe ieder van dit werkt!”
Volledig genegeerd in de haast om deze puinhoop af te ronden? Hoe de video werd verzonden, Bill vernietigt en/of vernietigt bewijsmateriaal (inclusief zijn auto), het feit dat Vinny nog leefde, maar de Spencer-mannen deden niets om hem te helpen… moet ik verder gaan?

Tijd voor een ‘Lope’-pauze

Op dit moment denk ik dat ik namens de overgrote meerderheid van het publiek spreek als ik zeg dat het tijd is voor Liam en Hope om wat tijd op een laag pitje te zetten. Dit is op geen enkele manier, vorm of vorm een ​​diss van Annika Noelle en/of Scott Clifton, die een bewonderenswaardig werk hebben verricht door de overgrote meerderheid van de complotten van deze soap bijna drie jaar lang te dragen. Maar het is absoluut tijd voor Liam en Hope om de mensen te worden die praten over de verhaallijnen van andere mensen (dat is Vet en mooimanier om personages buitenspel te zetten).

vet liam hoop parkeerplaats reünie HW

Vreemd genoeg was ik enthousiast over het Liam-verhaal waarvan ik dacht dat de show zou gaan vertellen, omdat ik ten onrechte dacht dat ze een verhaallijn zouden ‘lenen’ waar ik dol op was De rand van de nacht. In dat verhaal werd de ten onrechte veroordeelde Draper van de ene gevangenis naar de andere vervoerd toen de trein waarmee hij reisde ontspoorde. Door een reeks van omstandigheden werd hij verondersteld dood te zijn, terwijl hij eigenlijk leed aan geheugenverlies en een nieuw leven begon in een nabijgelegen stad. Ondertussen werd weduwe April verliefd op Logan, de beste vriend van haar man.

Meer: Herbeleef het echte liefdesverhaal van Jacqueline MacInnes Wood

Toen Liam in die bus stapte, dacht ik dat we dezelfde route zouden volgen en raakte opgewonden. Liam zou een nieuwe vrouw kunnen ontmoeten (zijn volgende driehoek opzetten) en Hope zou natuurlijk vallen voor de nieuwe en verbeterde Thomas. Toen Liam uiteindelijk weer boven water kwam, zou Thomas’ duistere kant weer naar boven komen om te voorkomen dat ze herenigd zouden worden.

Ja, het zou een ander Liam/Hope-gecentreerd verhaal zijn geweest, maar het zou ook nieuwe personages hebben geïntroduceerd en iets anders zijn geweest voor de soap. Aangezien dat niet gebeurt … ja, ik vind het goed dat ze de dingen een tijdje uitzitten. En de timing kon niet beter, aangezien er verschillende goede verhalen zijn die zich aan het ontvouwen zijn of, met de aanstaande introductie van Finn’s ouders, klaar zijn om centraal te staan.

Zaken doen met de duivel

Het is bijna onmogelijk om te onderschatten hoeveel ik van het Bad Justin-verhaal hou. Om te beginnen is het voor mij logisch op een manier die maar weinig verhalen over deze soap de laatste tijd hebben. In tegenstelling tot Quinn en Zoe’s insta-vriendschap, hebben we de band tussen Justin en Bill door de jaren heen gezien. Het snauwen van de advocaat was misschien een beetje plotseling, maar het is niet helemaal ongemotiveerd.

Meer: Don Diamont voorspelt de toekomst van Bill en Katie

De uitvoeringen van Don Diamont en Aaron D. Spears toen Bill uithaalde naar de ‘bloedbroeder’ die hem had verraden, waren fenomenaal, en het script gaf hen een vlezige dialoog om hun tanden in te zetten. “Ik hoop dat je, met al je gebreken, een eerlijke en oprechte verontschuldiging kunt herkennen die ik je geef en op de een of andere manier een plek in je hart zult vinden om me te vergeven,” smeekte een oprecht berouwvolle Justin.

bill en justin verschillende meningen over vet en mooi

Meer: Herbeleef de epische confrontatie tussen Justin en Bill

“Je bent dood voor mij,” antwoordde Bill… prachtig de scènes opzettend waarin Justin, die bewijst hoe goed hij Bill kent, naar de grootste vijand van zijn voormalige vriend ging en een deal sloot. Nogmaals, het was logisch, want het akkoord houdt Justin uit de gevangenis (en op het doek) en speelt in op het al lang bestaande verhaal dat Bill en Ridge elkaar verachten.

Ik kan echt niet wachten om te zien waar dit verhaal heen gaat.

Verboden fruit

Toen Eric Carter vertelde dat hij, om de vergeving van de familie Forrester te verdienen, bij Quinn weg moest blijven, wisten we allemaal dat het slechts een kwestie van tijd was voordat de ongeoorloofde geliefden weer bij elkaar zouden komen. En dit wezen Dapper en knap, “een kwestie van tijd” betekende een aflevering of twee.

Maar zoals verschillende kijkers op Twitter hebben opgemerkt, heeft deze soap – die vaak een moreel kompas lijkt te gebruiken dat ergens rond 1958 niet meer functioneert – de slechte gewoonte om vrouwen in deze situaties aan de schandpaal te nagelen terwijl ze mannen op de polsen slaat. In dit geval wordt Quinn uit het rijk verbannen en gebrandmerkt als een baldadige slet, terwijl Carter de goede man is die door haar slechte manieren ten val is gebracht.

Hetzelfde scenario speelde zich af toen Ridge wegliep en met Shauna trouwde. Brooke vergaf haar man omdat hij werd gemanipuleerd door Quinn en haar bestie. Maar lang voordat Ridge en Shauna dronken werden in Vegas, had hij een knuffel met haar gehad, dus hij was niet bepaald een onschuldig slachtoffer van een grijpende vrouw. En jarenlang schold Stephanie uit tegen Brooke omdat ze met elke man in de familie Forrester naar bed was gegaan, alsof die mannen machteloos waren geweest om haar verleidingen te weerstaan.

Meer: Sorry, Brooke, je gaat naar beneden!

gedurfd portret van Carter Quinn SIZING PROBLEMEN

Hoe verknoeid was het intussen dat Eric Carter opdracht gaf Quinns portret te verwijderen? Moest dat een deel van zijn straf zijn? Sorry, maar Carter had absoluut weg moeten lopen van die specifieke opdracht en had de rijke blanke een van zijn echte bedienden het portret laten verwijderen.

Willekeurige gedachten

• Vindt iemand het vreemd dat Steffy en Finn hun kind vernoemden naar Taylors ex-man Blake Hayes? Gelooft iemand in de schrijverskamer ten onrechte dat Taylors meisjesnaam Hayes is in plaats van Hamilton? Toen Steffy in de aflevering van vrijdag zei dat ze de naam wilde bespreken, hoopte ik dat iemand misschien hun blunder realiseerde en op het punt stond het te corrigeren. Maar nee…

• We hebben Zoe’s al gerangschikt als een van de 10 slechtste exit-verhaallijnen aller tijden, maar het lijkt erop dat zelfs zonder haar op het scherm, de schade nog steeds wordt aangericht. Deze week kregen we te horen dat zowel Quinn als Carter telefoontjes hadden gekregen van Zoe, die alleen maar naar huis reed hoe gehaast haar vertrek was. Maar erger nog, Quinn zei dat wat haar vermeende vriendin het meest teleurgesteld was, niet was dat ze de meisjescode had geschonden, maar dat ze Eric pijn had gedaan. Zelfs Zoe’s telefoongesprek buiten het scherm was volledig dramavrij en onzinnig.

Vet parijs diamant praten

• Weet je nog hoe eerder we het hadden over de manier waarop mannen een gratis pas krijgen voor valsspelen in deze show? We zagen daar nog een voorbeeld van tijdens het gesprek van Zende en Parijs deze week. Om het hem te horen vertellen, was Zoe aan het flirten terwijl hij geen enkele interesse in haar toonde. Terwijl Parijs die hoop rotzooi zou kunnen kopen, waren we er voor alle oogseks en weten dat dit was Vast en zeker een tweerichtingsverkeer.

Dat is mijn kijk op de afleveringen van deze week, laten we nu eens horen wat je te zeggen hebt. Ben je het ermee eens dat het misschien tijd is voor Liam en Hope om wat rust te nemen? Ben je net zo dol op de Justin-verhaallijn als ik? (Dit is waarom het zo, zo hard nodig is!) Ga naar het opmerkingengedeelte met je meningen – want ik weet dat je ze hebt! – en beloon jezelf dan voor goed werk door deze onlangs bijgewerkte galerij te bekijken waarin we hulde brengen aan enkele van knapste mannen overdag.