Bold & Beautiful: Finn scheurt Jack in, Thomas belijdt liefde voor Parijs


Bij het klifhuis is Finn verbijsterd dat zijn ouders de identiteit van zijn biologische vader kennen. Steffy vraagt ​​zich af of Sheila het weet; zo ja, dan heeft ze tegen Finn gelogen! Li-dampen die Sheila zeker kent. Finn vraagt ​​wie het is en of ze een foto hebben. Li stelt dat ze het beter kunnen dan een foto en vraagt: ‘Oké, Jack? Finn verzekert Jack dat dit niets tussen hen zal veranderen. Li begrijpt waarom Finn altijd vragen heeft gehad en ze vermoedt dat de ontmoeting met zijn biologische moeder zijn verlangen om zijn vader te ontmoeten alleen maar versterkte. “Dat kunnen we waarmaken.” Steffy, verward, vraagt ​​of hij in de buurt van LA is. Jack zucht, kijkt Finn in de ogen en zegt: “Je kijkt naar hem.” Finn vraagt ​​wat dat betekent. Jack zegt dat hij niet alleen Finns vader is omdat hij hem heeft geadopteerd, maar ook genetisch. Steffy gaapt, “Oh mijn god … jij en Sheila ?!”
Steffy verbaasde B&B

Meer: Verlaat Flo B&B?

Jack weet dat hij het Finn had moeten vertellen… hij had het ook aan Li moeten vertellen. Finn staart. “Dus dit is waar? Jij bent mijn biologische vader. Je hebt je eigen zoon geadopteerd?!” Jack vertelt hoe hij een affaire had met Sheila, die zwanger bleek te zijn. Hij was bang alles te verliezen, maar de perfecte oplossing diende zich aan: hij en Li konden zijn kind opvoeden. Li vertelt Finn dat ze geen idee had dat ze het liefdeskind van haar man opvoedde. Finn schreeuwt tegen zijn vader dat hun hele leven een leugen was – hij had ze jaren geleden de waarheid moeten vertellen. ‘Hoe kon je dit doen, vader?! Hoe?!?”
Jack komt schoon B&B

Meer: Jacqueline Wood deelt dieet- en fitnesstips voor na de baby

Bij Forrester Creations komt Zende het kantoor binnen op zoek naar Parijs, maar Carter zegt dat hij denkt dat ze voor vandaag weg is. Zende realiseert zich dat het later is dan hij dacht, en Carter vraagt ​​of ze plannen hadden. Zende hoopte, maar had geen vaste plannen. Hij grapt: “Misschien heeft ze een beter aanbod gekregen.” Carter probeert geen problemen te veroorzaken, maar vertrouwt hem toe dat hij denkt dat Paris misschien aan het dineren is met Thomas. Zende vertrouwt hen, hoewel het niet zijn droomwoonsituatie is. Carter raadt hem aan zijn ogen open te houden – het is slechts een vriendelijke waarschuwing. Zende maakt zich geen zorgen en denkt dat Paris een goede invloed op Thomas heeft – hij zou hen moeten aanmoedigen om meer tijd samen door te brengen. Carter grinnikt en adviseert hem niet overboord te gaan. Ze bespreken wat een geweldige jonge vrouw Paris is, en Carter laat Zende weten dat als hij niet gelukkig kan zijn, hij blij is dat zijn maatje dat wel kan zijn.
Zende waarschuwing B&B

In zijn appartement zet Thomas eten en wijn klaar en heeft hij muziek aan. Paris komt binnen en hij straalt: “Oh, daar ben je!” Paris vraagt: “Waar gaat dit over?” Thomas dacht dat hij iets speciaals zou doen, omdat ze misschien niet al te veel nachten meer als kamergenoten hebben. Ze herinnert hem eraan dat ze zei dat Zende misschien iets speciaals plant, dus Thomas biedt aan om het allemaal op te ruimen. Paris vertelt hem om het te verlaten; Zende werkt hoe dan ook laat. Thomas heeft het over verhuizen, maar vindt het niet zo erg om bij haar te blijven wonen… hij zou haar graag beter leren kennen.
Parijs, Thomas B&B

Thomas schenkt wijn in en wil een bekentenis doen… het is een beetje schandalig. Hij geeft toe dat hij voor haar ging koken, maar kreeg uiteindelijk afhaalmaaltijden. Paris plaagt hem. Thomas denkt dat hij al haar favorieten heeft. Paris vraagt: “Ken je mijn favorieten?” Thomas heeft haar sympathieën en antipathieën opgepikt. Ze heeft er ook een paar van hem opgepikt. ‘ Vat dit alsjeblieft niet verkeerd op, maar ik voel de behoefte om je eraan te herinneren dat ik een vriend heb en dat er niets is veranderd aan de relatie tussen Zende en mij sinds ik hier ben komen wonen. Begrijp je dat goed?”

Meer: Matthew Atkinson klinkt af op het liefdesleven van Thomas

Thomas houdt vol dat hij weet dat ze betrokken is bij Zende, hij vertelt hem de hele tijd hoeveel geluk hij heeft om haar te hebben. Hij scheldt haar goede eigenschappen uit en Paris herinnert hem er weer aan dat ze een vriendje heeft. Thomas mijmert over haar vooruitgang met Zende… als ze dat wil. Paris vraagt: “Als?” Thomas laat haar weten dat ze een andere optie heeft. Hij moest het haar laten weten voordat het te laat was. Hij bekent: “Parijs, ik val voor je.” Hij is niet bang om zich voor haar open te stellen en haar te laten weten wat er in zijn hart omgaat. Thomas vraagt ​​zich af of ze een toekomst voor hen kan zien en herhaalt: “Ik wil geen vrienden zijn, ik wil meer zijn. Veel, veel meer.”
Parijs, Thomas appartement chat B&B

Meer: Rena Sofer, Annika Noelle redding pup geconfronteerd met operatie

Bij het klifhuis wordt Finn misselijk als hij weet hoe weinig zijn vader aan hem dacht. Hij weet hoe hard Li werkte op het moment dat het ‘wonder’ hem in hun leven bracht. Jack beweert dat hij ze probeerde te beschermen tegen Sheila. Finn schreeuwt dat hij alleen zichzelf beschermde en dat hij Li de waarheid had kunnen vertellen! Jack wilde haar niet kwijt. Hij houdt vol dat dit niets verandert en smeekt: ‘Kom op, zoon. Zeg alsjeblieft dat je me vergeeft.”

Volgende The Bold and the Beautiful: Paris reageert op de ware bekentenis van Thomas.

Overdag tv maakt relaties moeilijk, maar deze soapsterren geven romantische relatie-advies dat maakt het ronduit eenvoudig in onze fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.