Bold & Beautiful Moet ons laten weten wie de moeder van Paris/Zoe is


De soap heeft in Grace een gouden kans om de kijk van kijkers op Ms. Populariteit te veranderen.

Misschien heb je het al gehoord, maar we zijn al een tijdje in de war door The Bold and the Beautiful en de manier waarop het Parijs heeft geschreven. Het ene moment droomt ze van een leven in de koekjesvorm van voormalig verliefde Finn en zijn familie. De volgende vertelt ze Zende dat de… laatst wat ze wil is settelen als ze nog, je weet wel, jong en rusteloos is.

En als we nog een personage op het doek moeten horen, ga dan verder (en on) over hoe geweldig Parijs is, hoe lief Parijs is, hoe mooi en boeiend en hadden we al gezegd hoe geweldig Parijs is, hebben we misschien geen andere keuze dan een paar van de Spencer herenzwaardhangers in onze oren te steken.

parijs finn Tanner Novlan, Diamond White"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television City Los Angeles, ca. 24/08/21 © Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Aflevering # 8610U.S.Uitzending 23-09-21

Boven: “Wauw, je bent echt goed in het aanbrengen van zonnebrandolie en alles wat je doet, Paris.”

Meer: Bold & Beautiful-fans juichen voor … de schurk?!?

Maar de show zou het allemaal logisch kunnen maken. Door de show zouden we net zoveel van Parijs gaan houden als al haar kennissen. Hoe? Door niet waardoor moeder Grace een van haar fans is. Door niet waardoor ze denkt dat de zon opkomt en ondergaat voor haar dochter. Door niet waardoor ze ziekelijk lief is, maar … eigenlijk een beetje heksachtig.

Denk er over na. Als Reese’s ex zou komen opdagen en Parijs naar beneden zou slepen, zouden we misschien voor haar gaan voelen. ‘Ik zie dat je het weer hebt gedaan,’ fluisterde mama Dearest misschien. ‘Je bent erin geslaagd een hele nieuwe groep dwazen ervan te overtuigen dat je het beste bent sinds gesneden brood. Vraag me af of ze je nog steeds zo hoog zouden waarderen als ze de waarheid wisten.’

ALS DE WERELD DRAAIT, Cassandra Creech, 1990s, 1956-2010.  ph: Lorenzo Bevilaqua /© CBS /Met dank aan Everett Collection

Boven: Cassandra Creech (Grace) gaat passen Rechtsaf in met de glamazons van Vet & mooi. Deze foto is echter van een Zoals de wereld verandert kostuum feest.

Meer: Hoe Bold & Beautiful ster omging met verpletterend verdriet

Wat is de waarheid? Misschien heeft Paris mama’s laatste jongensspeeltje gestolen; we weten dat, hoe stevig de halo van Paris ook is, ze er niet tegen is om deze lang genoeg te verwijderen om iemand anders dan haar schoonheid te kussen. Misschien voelde ze zich daarom zo aangetrokken tot Finn – ze stiekem houdt van de uitdaging om de mannen van andere vrouwen te verleiden. Maar natuurlijk vecht ze tegen die drang, en daarom stond ze er zo lang op dat ze alleen maar wilde settelen zoals Steffy en haar man. Paris, zo konden we leren, wordt verscheurd tussen haar echte persoonlijkheid (wilde en zorgeloze feestmeid) en degene die zij wensen was haar eigen (toegewijde familie vrouw).

Of misschien onderschrijft mama de revisionistische geschiedenis. Misschien herinnert ze zich alleen dat Paris de man vermoordde die haar gebroken hart hielp herstellen na Reese, niet dat Paris hem vermoordde omdat hij meer van haar probeerde te krijgen dan de omhelzing van een stiefdochter. Dat zou ook verklaren waarom Parijs zo persoonlijk op de kaart staat. Al die tijd had ze geprobeerd het rechte en smalle pad te bewandelen in de richting van een mooi, eenvoudig leven. Maar als die schokkende ervaring in haar verleden er niet was geweest, zou ze het veel gemakkelijker hebben toe te geven: ‘Weet je wat? I niet doen wil een oude getrouwde dame van in de twintig zijn! I doen wil het veld spelen! I doen heb wensen en verlangens en hunkeringen en… Oh! Hallo, Carter’s buikspieren!’

Carter, Parijs B&B

Boven: “Je blijft me uitkleden met je ogen, ik moet extra laagjes gaan dragen!”

Meer: Bold & Beautiful’s 2021-verhalen opnieuw verteld in foto’s

Hoe dan ook, als je moeder als een scherpe tong dient als contrapunt voor alle personages die regelmatig Paris’ lof zingen, zou het ons een heel eind helpen haar minder als een ‘idee’ en meer als een ‘persoon’ te zien. Als we mochten begrijpen waarom ze is zoals ze is, zouden we ons zelfs kunnen aansluiten bij het koor van haar bewonderaars. (Bonus: als mama niet bepaald het verzorgende type is, zou het ook helpen verklaren waarom de zus van Paris, Zoe, op dezelfde manier omging, in haar geval van gekke kattendame tot Thomas’ onschuldige patsy tot de wispelturigste verloofde aan deze kant van de Forresters.)

Bovendien, als Grace niet zo attent en vriendelijk en liefdevol en geweldig is als Paris, zou het geweldig zijn om haar in de buurt te hebben. Ze zou niet zelfingenomen en veroordelend zijn zoals de Logan-zussen. Ze zou niet zijn: “Mevrouw, waar is uw dwangbuis?” gek als Sheila. Ze zou fel en fantastisch zijn en gewoon bitchy op een manier die overdag niet meer heeft gezien sinds de hoogtijdagen van Jong & Rusteloos‘ Jill en Tracy op Algemeen ziekenhuis.

jr, jess walton, jill abbott, THE YOUNG AND THE RESTLESS, Jess Walton, ec

Boven: “Een karakter zo bitchy als moi? Ik niet denken dus!”

Wat denk je? Kon mam niet helpen om het raadselachtige karakter van Parijs in perspectief te plaatsen? En zou het geen giller zijn om te zien hoe ze zich een weg baant door LA, een onschuldige “vriendschap” aangaat met Eric terwijl ze booty-oproepen van Bill aanneemt en terloops aan Carter voorstelt dat hij zijn tijd zou verdoen met een meisje als Paris terwijl hij gezelschap kon houden met een volwassen vrouw? Op weg naar de reacties, stop bij de onderstaande fotogalerij die beoordelingen geeft het beste en het slechtste van 2021 Aan The Bold and the Beautiful en alle zepen.