Bold & Beautiful: Paris leert Quinn, niet Shauna, had seks met Carter


In de studio vraagt ​​Flo aan Shauna of ze een affaire heeft gehad met Carter. Paris onderbreekt hem en zegt: “Natuurlijk deed ze dat.” Flo noemt dit belachelijk – haar moeder vertelt haar alles. “Juist, mama?” Flo vraagt ​​opnieuw: “Zeg me dat je niet met Carter naar bed bent geweest.” Shauna gaapt en stamelt, “Carter en ik waren… intiem.” Flo kan niet geloven dat ze het haar niet heeft verteld. Shauna verzekert Paris dat ze zich absoluut geen zorgen hoeft te maken. “Niet van mij.” Paris is blij te horen dat ze geen probleem zal zijn voor Zoe en Carter en hoopt dat ze het meent. Ze maken duidelijk dat Shauna niet bij Carter was toen hij bij Zoe was, en dan verontschuldigt Shauna zich.
Flo grill Shauna B&B

Meer: Hoe zal Thomas wraak nemen op Liam?

Op het hoofdkantoor kijkt Quinn graag naar Eric aan het werk. Hij zou haar nooit kunnen vervelen en ze merkt op dat ze geluk heeft dat ze zijn vrouw is. Hij heeft geluk dat hij haar man is en verzekert haar dat hij nooit een seconde van haar heeft gehouden. Hij was gewond, maar zij was altijd zijn vrouw. Quinn heeft er spijt van dat ze zijn vertrouwen heeft geschonden en zal hun relatie nooit meer als vanzelfsprekend beschouwen. Eric kijkt naar een foto van Zoe en bedenkt dat ze een opmerkelijk uitziende vrouw is, maar hij ziet pijn in haar ogen. Eric ondervraagt ​​​​Quinn om Carter te helpen herenigen met Zoe terwijl hij haar beste vriend zag. Het is erg nieuwsgierig voor hem. Quinn denkt dat Shauna haar niet in een lastige positie wilde brengen. Eric denkt dat elke vrouw het geluk zou hebben om Carter te hebben en vraagt: “Zou je niet zeggen?” Quinns ogen vliegen wijd open, maar ze herstelt zich en verandert van onderwerp. Eric gaat naar buiten en Quinn zakt in een stoel.
Quinn, Eric speelse B&B

In het ontwerpbureau vertelt Carter dat Zoe ze nooit opgaf, hoezeer hij haar ook wegduwde. Hij was verloren zonder haar en hield niet van de persoon die hij aan het worden was. Zoe wil ook verder, maar het doet nog steeds pijn dat hij zich tot een andere vrouw wendde. Ze moet er zeker van zijn dat het voorbij is tussen hem en Shauna. Carter houdt vol dat er niets aan de hand is met Shauna – hij heeft geen gevoelens voor haar en wil een leven opbouwen met Zoe. Ze wil dat ook, maar wil nooit meer iemand tussen hen in laten komen. Zoe vervolgt dat het haar bang maakt dat Carter zich zo snel tot Shauna wendde. Ze is bang dat het meer was dan een rebound.

Meer: Het B&B-jubileum van Jacqui Wood vieren

Carter legt uit dat hij na wat er met Zende was gebeurd het een beetje kwijt was, maar dat het niet echt was. Zoë is wat hij nodig heeft. Carter wordt ongeduldig: “Je moet hier niet langer bij stilstaan!” Hij wil het verleden achter zich laten. Zoe krijgt een sms over een ontmoeting met Paris, maar herinnert Carter eraan dat ze vanavond iets speciaals gaan doen. Zij zoenen. Nadat Zoe is vertrokken, kijkt Carter naar een ingelijste foto van Eric en Quinn en flitst dat hij met haar in bed ligt.

Meer: Voorspellingen van Daytime Emmy-winnaars

Shauna voegt zich bij Quinn op kantoor en ze is woedend. “Ik heb tegen me gelogen, dochter vanwege jou.” Quinn hoort van de confrontatie en vraagt ​​of Shauna zich aan het verhaal heeft gehouden. Ze zoekt zekerheid dat Shauna het niet aan Paris en Flo heeft verteld. Shauna deed het niet, maar haat het dat ze tegen Flo loog. Ze wilde haar de waarheid vertellen. Quinn herinnert haar eraan dat haar huwelijk op het spel staat. “Eric kan nooit achter de waarheid komen. Iedereen moet blijven geloven dat jij het was met Carter, niet ik.”
Shauna boos op Quinn B&B

In de studio is Paris opgelucht om Zoe weer zo gelukkig te zien. Zoe voelt dat er iets aan de hand is met haar zus. Paris wil haar niet naar beneden halen, maar Carter had gewoon een relatie met iemand anders. Zoe wil zich op hun toekomst concentreren en blijft weg bij Shauna. Paris meldt dat ze er met Flo over heeft gepraat, maar ze had geen idee en ondervroeg haar moeder voor haar. Paris verzekert haar zus dat Carter weet wat hij met haar heeft en vertrekt.

Meer: B&B-fans reageren op de mode van Parijs en Flo

Op het hoofdkantoor is Shauna nog steeds woedend over liegen tegen haar dochter omdat Quinn bij Carter is. Hoe kon ze zich zo onvoorzichtig laten zijn? Quinn protesteert dat ze een connectie hadden – het voelde niet verkeerd. Maar het zal niet meer gebeuren. Shauna waarschuwt dat het beter is om niet te liegen omdat ze een hekel heeft aan liegen. Paris arriveert voor de deur als Shauna tegen Quinn zegt dat ze niet het soort vrouw wil zijn dat tegen haar dochter liegt. Quinn vervolgt dat Eric er nooit achter kan komen dat de vrouw in Carter’s bed niet zij was, maar zijn eigen vrouw. Shauna houdt van haar vriend en bevestigt: “Niemand zal er ooit achter komen dat ik niet de vrouw was waar Carter een affaire mee had, maar jij.” Buiten de deur staat Parijs versteld.

Volgende The Bold and the Beautiful: Carter stelt Zoe opnieuw voor.

Bekijk foto’s van De laatste mode van Bold & Beautiful omdat we ons afvragen of ze ‘haute’ zijn of niet in de onderstaande galerij. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.