Bold & Beautiful Preview: Quinn crasht Carter en Paris’ bruiloft


Is het echt, of is het allemaal een droom?

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 27 juni – 1 juli, Quinn is vastbesloten om Carter ervan te weerhouden met Paris te trouwen. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Vorige week smeekte Quinn Carter om niet met Paris te trouwen en iets te doen waar hij spijt van zal krijgen. Wetende dat hij Quinn niet kon hebben, was Carter vastbesloten om verder te gaan, hoewel hij bekende dat hij altijd van haar zou houden. Carter stelde toen Paris voor, die accepteerde, en hij stelde voor om meteen te trouwen.

Natuurlijk weigerde Grace het huwelijk te accepteren en ging zelfs naar Zende om hem te smeken haar dochter te stoppen deze fout te maken. Ondertussen, toen Ridge van het voorstel hoorde, beschuldigde hij Carter er ronduit van dat hij nog steeds verliefd was op Quinn. Carter ontkende het niet, maar moest verder. De bruiloft was snel gepland voor de volgende dag bij Il Giardino.
In een voorproefje van wat komen gaat, leidt Charlie hun huwelijk. Als ze de geloften bereiken, stormt Quinn, helemaal niet gekleed voor de gelegenheid, de ceremonie binnen.

Carter is stomverbaasd om haar te zien, maar moet hij echt verrast zijn? Ze heeft duidelijk gemaakt dat ze denkt dat dit een vergissing is en ze flapt eruit: “Ik weet dat dit je trouwdag is en dat het speciaal moet zijn…” Paris onderbreekt haar en zegt: “Ga dan gewoon!”

Natuurlijk, dit is Quinn waar ze rond bestelt. Denkt ze echt dat Quinn gewoon weggaat? Quinn antwoordt: “Ik kan niet!” Carter vraagt ​​dan: “Wat doe jij hier?” Quinn huilt: ‘Ik wil mijn leven met jou maken. Paris beweert tegen Carter: ‘Zeg haar gewoon dat ze moet vertrekken! Laten we dit alsjeblieft laten gebeuren.” Carter kijkt met een tegenstrijdige blik naar Parijs.

Wat denk je fans? Zal Carter de bruiloft afblazen, of ondanks de vrouw waarvan hij houdt dat ze hem vertelt dat ze bij hem wil zijn, ermee door gaan? Of is dit slechts een van die beruchte soapfantasieën?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wie Shiela helpt bij haar laatste plan waarbij Finn betrokken is.

Klik op de fotogalerij hieronder om het overzicht te krijgen van Dagen van ons leven‘ koppels’. Misschien herken je wel een bekend gezicht uit andere soaps!

Video: CBS/YouTube