Bold & Beautiful Preview: Quinn smeekt Carter om niet te trouwen met Paris


Grace weigert Paris met Carter te laten trouwen.

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 20 – 24 juni, verschillende mensen staan ​​op het punt om Carter’s plannen om met Paris te trouwen op te blazen. Lees er hieronder meer over en bekijk de preview.

Carter kwam langs bij het Forrester-huis om Eric te zien, maar ontdekte dat hij naar de club was gegaan. Terwijl Carter met Quinn probeerde te praten over zijn plannen voor Parijs, werd Quinn afgeleid door een alarm dat werd geactiveerd door Erics slimme ring die aangaf dat zijn hartslag verhoogd was.

Quinn had natuurlijk geen idee dat het Donna was die hem optilde, maar helaas voor Donna en Eric betrapte Hope hen op een compromitterende positie. Hope confronteerde Eric later en vertelde hem dat hij niet eerlijk was tegenover Donna of Quinn, en dat hij een beslissing moest nemen over zijn huwelijk. Ondertussen vertelde Carter Quinn opnieuw dat hij verder moest met zijn leven.
In de preview van wat er deze week gaat gebeuren, vertelt Carter aan Paris dat hij meteen wil trouwen. Grace wil echter niet van zulke dingen horen en weigert haar dochter deze fout te laten maken. Paris vertelt haar moeder dat niets en niemand deze bruiloft zal stoppen. Paris heeft geen idee dat meerdere mensen haar dromen tot realiteit kunnen brengen.

Quinn klaagt tegen haar zoon Wyatt dat ze niet kan toestaan ​​dat Carter zijn leven op Parijs vergooit. Wyatt realiseert zich dat Carter nog steeds verliefd is op zijn moeder. Zal hij ook beseffen dat ze niet is gestopt met van Carter te houden?

Later vertelt Carter aan Quinn dat dit is wat hij wil, hij wil zich settelen en een gezin stichten. Quinn roept hem toe dat hij niet van Parijs houdt. Carter antwoordt: “Ik kan je niet hebben.”

Wat denk je fans? Zullen Wyatt, Grace of Hope deze vijfhoek opblazen? Of zullen Quinn of Eric eindelijk een einde maken aan hun huwelijk, dat al maanden in het water ligt?

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen wie er nog meer te weten komt over wat Eric heeft uitgespookt.

Bekijk wie met wie is en wie het uit is in onze Algemeen ziekenhuis koppels galerij onderstaand. Misschien zie je bekende gezichten in de galerij!

Video: CBS/YouTube