Bold & Beautiful Preview: Quinn vertelt Carter haar gevoelens over Parijs


Zullen ze weer aansluiten, of is dat schip vertrokken?

in de laatste The Bold and the Beautiful preview voor de week van 2 – 6 mei, Quinn begrijpt hoe Paris over Carter denkt. Lees erover, en bekijk de preview.

Na haar affaire met Carter proberen Quinn en Eric hun huwelijk te laten slagen. Eric gaf zelfs zijn aandeel in wat er gebeurde toe door Quinn weg te duwen vanwege zijn onvermogen om de liefde met zijn vrouw te bedrijven. Hoewel ze weer bij elkaar zijn, heeft Eric niet in hetzelfde bed geslapen als Quinn.

Vorige week vertrouwde Quinn Carter toe dat hoewel zij en haar man vaste grond in hun huwelijk hadden gevonden, het misschien nooit meer hetzelfde zal zijn na hun affaire. Ze was bang dat hij haar niet meer zou kunnen liefhebben of vertrouwen zoals vroeger. Ondertussen had Carter zijn eigen problemen met Paris, omdat haar moeder duidelijk maakte dat ze wilde dat haar dochter bij Zende zou zijn.

Deze week hebben Quinn en Carter nog een van hart tot hart. Als de man die haar liet zien wat ze verdient en wat ze te bieden heeft, kan ze niet begrijpen waarom hij ervoor kiest om bij mensen als Parijs te zijn. Hij geeft toe dat hij op de rebound van haar was.

Quinn vertelt hem botweg dat ze Paris niet mag, maar ze kan wel begrijpen waarom ze verliefd op hem zou worden. Terwijl Quinn zijn handen in de hare neemt, lijkt Carter een ring vast te houden! Maar dan werpt Quinn hem een ​​smeulende blik toe!
Gaat Carter verder met Parijs, of moet er nog een verband tussen hem en Quinn worden onderzocht? Laat ons in de reacties weten voor welk paar je wroet.

Lees zeker de Dapper en knap spoilers om erachter te komen welk nieuws Paris aan Zende geeft.

Voordat je gaat, neem een ​​kijkje op Bold & Beautiful’s meest losgeslagen karakters in onderstaand fotoalbum.

Video: CBS/YouTube