Bold & Beautiful: Quinn verlaat Carter en herenigt zich met Eric


Op het hok vertelt Quinn aan Carter dat ze altijd wist dat ze liefde voelden, ze zeiden het alleen nooit. Carter wil dat ze weet dat wat ze deelden echt was, maar ze zou naar huis moeten gaan en Erics vrouw worden. Hij herinnert zich hoe ze zich voelde toen ze dacht dat ze Erics respect en bewondering had verloren… nu heeft ze het terug. Quinn hapt naar adem: “Maar ik had ook iets ongelooflijks met jou.” Carter wijst erop dat ze van haar man houdt. Quinn zegt tegen hem: “Maar ik hou ook van jou!” Ze delen een diepe kus en een betraande omhelzing voordat Carter zich terugtrekt. Hij loopt naar hem toe, pakt Quinns portret op en gaat ermee naar buiten, Quinn snikkend op de bank achterlatend.
Carter, Quinn groeten B&B

Bij het Forrester herenhuis staart Eric naar de lege ruimte boven de mantel en flitst naar de eerste keer dat hij Quinn haar portret liet zien dat daar hing. Hij loopt naar de mantel, pakt zijn trouwring en doet hem weer om zijn vinger.

Meer: Courtney Hope’s verjaardagsbericht van GH love

Bij het klifhuis maakt Paris zich zorgen tegen Finn dat het voor geen van beiden het beste idee is om een ​​geheim voor Steffy te houden. Finn wil haar stress niet vergroten. Paris stemt ermee in om te zwijgen als hij echt gelooft dat dit het juiste is om te doen.
Parijs, Finse geheime B&B

Meer: Steffy en Finn fans willen dat Parijs weg is!

Steffy komt haar huis binnen met Ridge op sleeptouw en vraagt ​​Paris en Finn wat er aan de hand is. Paris kijkt schuldig naar Finn voordat ze zegt dat ze ze zal laten praten en naar buiten gaat. Steffy vraagt ​​zich af of alles goed met haar is. Finn stelt haar gerust. Ridge vraagt ​​of ze het over Sheila hebben gehad.

Meer: Alle nieuwe Chesapeake Shores-spoilers

In haar kamer staart Sheila naar het hart van Finn op haar telefoon en zegt tegen zichzelf dat haar zoon van haar houdt. Ze verwondert zich over haar kleinzoon en flitst naar de huwelijksreceptie waar ze zei dat ze altijd aan hem zou denken. Sheila enthousiast: “Dit is mijn familie!”

Meer: Kijk maar! Sheila vertelt Jack dat ze niet zal gaan

Carter arriveert bij Eric met het portret en zijn baas vertelt wat een vergissing het zou zijn geweest om het kwijt te raken. Hij is verbaasd dat Carter niet heeft gevraagd naar zijn verandering van hart en legt zijn beslissing uit. Eric merkt op hoeveel zorg Carter aan het portret besteedde. Carter glimlacht gewoon beleefd.
Eric, Carter, Quinn portret B&B

Jack en Li voegen zich bij Steffy, Finn en Ridge bij het klifhuis, waar Ridge de kamer vertelt dat zolang Sheila daarbuiten is, ze een bedreiging vormt. Jack zou veel dingen anders doen als hij kon, maar hij verzekert Steffy dat Finn een goede jongen is. Hij hoopt dat Sheila uit hun leven is verdwenen. Finn kijkt nadenkend. Hij belooft Steffy en de kinderen te beschermen. Jack wil het vieren, maar Li maakt zich zorgen over de onstabiele Sheila. Steffy waarschuwt dat elke vorm van communicatie een uitnodiging zal zijn. Ze wil niet dat Sheila in de buurt van haar familieleden komt, maar vooral Hayes.
Steffy, Finn, Ridge, Li, Jack waarschuwen B&B

In Erics woonkamer heeft Carter Quinns portret weer aan de muur gehangen. Eric bedankt hem dat hij er weer zo goed voor heeft gezorgd. Carter weet niet zeker hoe Eric hier overheen is gekomen, maar bedankt hem voor het geven van een tweede kans, en Quinn ook. Carter staat op het punt te vertrekken als Quinn arriveert. Eric grinnikt dat hij Carter net hun goede nieuws vertelde. Hij merkt dat Quinn helemaal niet verbaasd lijkt om Carter daar te zien. Quinn beweert dat ze zijn auto op de oprit zag staan. Eric zegt dat Carter zo vriendelijk was om haar portret op te bergen en hij vroeg hem om het weer op te hangen waar het thuishoort. Eric voelt zich ongemakkelijk en erkent dat hij zijn vrouw in Carter’s armen heeft geduwd en stelt voor om verder te gaan. ‘Jullie hebben allebei je loyaliteit aan mij bewezen.’ Hij wil verder zonder restspanning. Carter verzekert hem dat die er niet zal zijn en dat hun huwelijk sterker dan ooit zal zijn. Hij moet nu gaan. Quinn zegt: “Tot ziens Carter”, terwijl hij naar buiten loopt. Eric merkt dat zijn vrouw huilt. Quinn vertelt Eric dat het geweldig is om haar portret daar weer te zien en zweert dat ze haar tweede kans om zijn vrouw te worden niet als vanzelfsprekend zal beschouwen. “Het zijn tranen van vreugde.”
Eric, Quinn, Carter keren terug naar herenhuis B&B

In het ontwerpbureau van Forrester bespreken Paris en Zende het dilemma van Finn met Sheila als zijn biologische moeder. Zende roept uit dat de arme man helemaal geen contact met haar kan hebben. Paris flitst ermee akkoord om het geheim met Finn te bewaren en doet pijn.
Parijs, Zende ontwerpbureau B&B

In haar kamer flitst Sheila naar de Forresters die haar eerder eruit hebben geschopt en zweert dat ze het niet nog een keer zullen doen. “Dit is mijn zoon. Mijn kleinzoon. Dit is mijn familie!”

Volgende The Bold and the Beautiful: Jack benadert Sheila met een ernstige waarschuwing.

Mocht je het gemist hebben: Zie het leven en de tijden van Sheila Carter in de fotogalerij hieronder. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.