Bold & Beautiful: Quinn vertelt Carter over haar seksleven met Eric


Bij Forrester Creations vertelt Thomas Hope dat hij zich niet op zijn werk kan concentreren. Ze verzekert hem dat het oké is om de tijd te nemen om Vinny’s dood te verwerken. Thomas vat samen dat Vinny’s moordenaar daarbuiten is en dat luitenant Baker hem gaat vinden. Hope schakelt over op Liam, die de lunch heeft afgezegd en vandaag raar aan de telefoon heeft gedaan; “Er is iets met hem aan de hand.”
Hoop bezorgd B&B

Meer: Fans reageren op het voorgestelde verhaal van Steffy en Finn

Buiten de deur van het kantoor zegt Charlie: ‘Houd hem daar maar vast, Liam Spencer,’ terwijl Liam zijn handen verschrikt in de lucht opheft. Hij draait zich langzaam om en Charlie grinnikt dat hij zijn badge bij de poort is vergeten. Liam snakt naar adem: “Oké.” Charlie vraagt: “Gaat het goed, maat?” Charlie dwaalt verder terwijl Liam probeert te herstellen en prijst zijn scherpe observatievermogen. Hij denkt dat Liam eruitziet alsof hij uit een stapel was gekropen is en denkt dat hij in botsing komt met een minnaar nadat hij uit Hope is verhuisd. Liam wordt sprakeloos als Charlie zegt dat hij iets op het politiebureau heeft gehoord, maar Hope onderbreekt hem. Charlie realiseert zich dat ze een vergadering hebben en grinnikt: “Daarom ben je zo gespannen.” Hope vraagt ​​wat er aan de hand is. Charlie maakt grappen over Liam die vergeet in te loggen.
Charlie praat met Liam B&B

Hope en Liam komen het kantoor binnen waar zij en Thomas Spencer waarschuwen dat Lt. Baker waarschijnlijk met hem wil praten over wat er met Vinny is gebeurd. Thomas rookt dat het monster dat dit deed er nog steeds is en het niet verdient om nog een dag vrij te besteden. Hij gaat verder over zijn langdurige vriendschap met Vinny, die slechte beslissingen nam, maar geen slecht persoon was. ‘Hij had het grootste hart. En iemand heeft hem vermoord! Iemand heeft hem overreden; een harteloze klootzak maaide hem neer en liet hem achter om te sterven. ” Hoop vat samen dat iedereen een hekel had aan wat Vinny deed met de vaderschapstest, maar niemand wilde dit. Thomas geeft aan dat Baker zelfverzekerd lijkt, maar als hij de schuldige niet vindt, zal Thomas dat wel doen. Hij zal ervoor zorgen dat de klootzak betaalt voor wat hij heeft gedaan!

Meer: Joe LoCicero vertelt over zijn terugkeer als B&B

Ridge arriveert bij het Forrester-herenhuis en ziet Eric diep in gedachten naar Quinns portret staren. Hij vraagt ​​wat er aan de hand is. Eric is niet iemand die zijn problemen op zijn kinderen dumpt. Ridge realiseert zich daar is een probleem en vraagt ​​naar zijn vader en Quinn. Eric denkt na over Quinn die belooft nooit meer naar de duistere kant te gaan, maar dan terug te vallen op geheimen en leugens. Ridge wijst erop dat hij haar vergaf en gaat ervan uit dat het beter gaat. Plots wordt er geklopt – het is Zoe die op zoek is naar Zende.
Ridge luister Eric B&B

Meer: Karla Mosley’s tijdelijke verhuizing naar Y&R

Zoe weet hoe het eruit ziet, maar ze is niet geïnteresseerd in Zende en wil een toekomst met Carter. Eric wijst erop dat ze hem vreselijk heeft behandeld. Zoe voelt zich daar slecht over en legt uit dat de dingen te snel gingen. Ridge noemt haar over Zende en Zoe geeft toe dat ze daar te veel in verstrikt raakte. Ze houdt vol dat ze er nooit echt bij betrokken waren, wat er ook aan de hand was, is voorbij. Ridge komt tussenbeide omdat hij bij haar zus is. Zoe zet zich voor honderd procent in om zich met Carter te verzoenen.
Zoe bij Forrester Mansion B&B

Op het hok vertelt Carter tegen Quinn dat hij er niet van overtuigd is dat Zoë ooit van hem hield. Quinn vraagt ​​zich af of hij verbitterd zal zijn en de rest van zijn leven als een monnik zal leven. Carter glimlacht, maar betreurt dat al het goede aan hem en Zoe onder leugens ligt. Hij kan haar niet vertrouwen en brak het af met de gedachte dat sluiting het gemakkelijker zou maken. Quinn voelt dat hij haar nog steeds mist. Carter dacht dat zij de vrouw was met wie hij de rest van zijn leven zou doorbrengen; ze waren zo synchroon in hun ideeën over het leven en de slaapkamer. Als die passie niet meer in je leven is, is het een gemis.
Carter, Quinn B&B

Meer: De spannende B&B onthulling van Lawrence Saint Victor!

Quinn begrijpt dat Carter de manier mist zoals zijn leven vroeger was. Ze begint door te gaan als a verbinding je hebt gedeeld lijkt weg te zijn. Carter voelt dat ze het over haar en Eric heeft. Quinn geeft toe dat * dat * aspect van haar huwelijk niet meer is wat het was. Carter merkte de afstand tussen hen op op kantoor. Quinn is er niet zeker van of alles weer zal gaan zoals ze waren, maar maakt zich zorgen dat ze Carter in een lastige positie brengt. Carter stelt haar gerust. Quinn zucht. Zij en Eric proberen vooruit te komen, en hij probeert lief en vergevingsgezind te zijn, maar ze denkt niet dat het werkt. Quinn betreurt het dat hij haar altijd als de mooiste vrouw ter wereld beschouwde, maar al een hele tijd niet meer naar haar heeft gekeken of haar heeft aangeraakt.

Volgende The Bold and the Beautiful​ Hope ondervraagt ​​Liam over zijn gedrag

Mis geen foto’s van soapsterren en hun echte zussen in de fotogalerij hieronder. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus