Bold & Beautiful: Rena Sofer had een uitdaging voor Lawrence Saint-Victor – Bewijs dat je een leidende man bent


De actrice weet waar ze het over heeft.

Quinn is in de loop van haar jaren misschien veel geweest The Bold and the Beautifulmaar voorspelbaar was zeker nooit een van hen – vooral als het ging om verliefd worden!

Meer: Carter’s wereld staat op zijn kop

Ze ging van het bedreigen van Liam met scherpe voorwerpen naar het vallen voor hem terwijl ze hem gegijzeld hield omdat hij leed aan geheugenverlies. Toen, op de een of andere manier, uit het niets, kwamen we erachter dat ze met Eric sliep. Wat een impulsieve affaire leek, veranderde in een blijvende liefde en, misschien wel het meest verrassende van alles, iets van een verlossing.

Aan het einde van haar run brachten ze haar bij Carter toen het verrassende paar aansloeg en verliefd werd. Het is iets waar Rena Sofer zich over opende in de meest recente Gemoedstoestand vlog met Algemeen ziekenhuis’s Maurice Benard (Sonny).

Gekoppeld worden aan Lawrence Saint-Victor was iets wat maar weinig fans zagen aankomen, maar ze maakt duidelijk: “Hij was geweldig en ik vond het geweldig om met hem samen te werken.”

Hij was op Vet en mooi langer dan zelfs zij had gedaan, “maar hij was het personage dat advocaat was, die met mensen trouwde, gescheiden mensen, mensen aanklaagde, het bedrijf leidde.”

Ach, hoeveel kijkers hebben in de loop der jaren grappen gemaakt dat Carter altijd de bruiloften leidde, maar nooit een van zijn eigen bruiloften kreeg! En toen, merkt Sofer op, “uit het niets brachten ze ons samen”, en Carter’s niet-leadstatus was iets dat ze goed begreep.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Bill Spencer heeft een hersentumor - eindelijk verlost

De actrice kreeg haar start op Een andere wereld en Liefdevol maar was bijna gestopt met het soapspel totdat het General Hospital kwam bellen. Het was geen minachting voor het genre, eerder een teleurstelling.

“Als je niet die leidende persoon bent,” legt ze uit, “dan ga je daar maar zitten en zitten en zitten! Je bent gewoon overgeleverd aan de genade van deze schrijvers, en dat is altijd waar, het is altijd waar geweest, en zelfs bij The Bold and the Beautifulhet is nog steeds waar.”

En totdat ze bij elkaar werden gebracht, leek dat de sleur te zijn waarin Carter was vastgelopen. Gelukkig begreep ze het en wist ze veel over vechten door de jaren heen.

Haar succes in soaps, suggereert ze, is omdat: “Ik om de een of andere reden in staat ben om te creëren wat niet op de pagina staat.”

En daarvoor daagde ze Saint Victor uit.

“Ik zette hem op een dag in zijn kleedkamer,” herinnert ze zich, “en ik zei: ‘Luister, we kunnen doen wat er op de pagina staat, of we kunnen iets van de pagina maken. We zullen zeggen wat ze willen dat we zeggen, maar we kunnen er iets diepers van maken.’”

Carter, Quinn canoodle office B&B

Ze zouden als een gek samenwerken om extra diepte aan hun scènes te geven, van blokkeren tot reacties tot het toevoegen van kleine uitbarstingen die verder gingen dan de woorden die ze tegen elkaar spraken. Ze voerden hun teksten uit, deden hun scènes en begonnen vervolgens hun teksten voor de volgende dag te herhalen, en belden elkaar zelfs om erachter te komen wat werkte en wat niet.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Vinny herinnert Hope aan de steun van Thomas

Meer: De terugkeer die Eric en Donna zou kunnen opschudden

Uiteindelijk zei ze het simpel.

‘Je bent hier al langer dan ik’, herinnert ze zich terwijl ze hem uitdaagde, ‘en je moet ze laten zien dat je een leidende man bent.’ En dat deed hij. Hij heeft het bewezen.”

Bekijk hoe ze hun romance hebben opgebouwd met onze fotogalerij van Quinn en Carter’s gevaarlijke contacten.