Bold & Beautiful Return Shakes Up Zende/Parijs/Carter Driehoek


Soms, wanneer een verhaal niet werkt, is het het beste om iemand nieuw in de mix te gooien. Twee zijn tenslotte misschien gezelschap, maar drie is een feestje… of, op een soap, een erg rommelige driehoek. Of, zoals in het geval dat we gaan bespreken, een mogelijk minder rommelige vierhoek!

Laten we een beetje achteruitgaan. Dus Vet en mooi kijkers weten dat de verhaallijn van Zende en Parijs al een tijdje een beetje verwarrend is. Voor een hete seconde waren ze allemaal over elkaar. Toen stelde hij voor om het wat rustiger aan te doen. Nauwelijks was ze aan dat idee gewend of hij besloot dat hij het niet alleen leuk vond, maar dat hij er ook een ring aan wilde hangen. Tegen die tijd was ze echter tot het besef gekomen dat er nog andere vissen in de zee waren, ook al keek ze nooit achter de poel van hotties die bij Forrester Creations werkten.

Grace Paris office talk B&B

Bovenstaand: ‘Mam, zie je wat ik aan mijn voeten heb? Deze laarzen zijn gemaakt om te wandelen. En dat is precies wat ze zullen doen. Een dezer dagen lopen deze laarzen regelrecht naar Carter’s pad.’

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Kiara Barnes deelt weer aan het werk foto’s

Nu lijkt Paris volkomen gelukkig te zijn met Carter, ook al is Grace op de een of andere manier – belachelijk, kunnen we eraan toevoegen – tot de conclusie gekomen dat de COO van een groot modehuis niet goed genoeg is voor haar dochter. Maar als er één persoon is die Grace ervan kan overtuigen dat Zende niet de juiste man voor Parijs is, zou het Sequoyah kunnen zijn, het prachtige model met wie hij een paar dates heeft gehad.

En zou je niet weten dat zowel Sequoyah als haar lieftallige portrettist, Shireen Crutchfield, toevallig op maandag 7 maart terugkeren naar het scherm.

Wat nog moet worden gezien, is hoe ze precies zal spelen in de zich ontvouwende verhaallijn. Het is niet moeilijk voor te stellen dat Zende ermee instemt om weer met Sequoyah uit te gaan, al was het maar in de hoop Paris jaloers te maken. Het is even gemakkelijk om je voor te stellen dat Paris deze nieuwe combinatie aanmoedigt, zodat ze Carter openlijk kan achtervolgen zonder dat Grace hen bij elke beurt bedreigt.

Terwijl we wachten om te zien hoe de zaken precies uitpakken in de kantoren van Forrester Creations – waar het ons lijkt dat er maar heel weinig echt werk wordt gedaan! — waarom niet eens kijken in de galerij hieronder waarin uw favoriet Vet en mooi sterren zijn allemaal verkleed met een plek om naartoe te gaan. Waar, we weten het niet zeker, maar de plaats heeft duidelijk een dresscode!