Bold & Beautiful: Ridge eist te weten of Brooke gevoelens heeft voor Deacon


Bij Forrester Creations verwonderen Ridge, Liam en Steffy zich over Brooke en Hope die Deacons kant kiezen na alles wat hij heeft gedaan. Ridge denkt dat het plan van Deacon ook zijn vrouw omvat. Liam zou willen dat Hope aan de kinderen zou denken. Steffy mijmert dat dit misschien is wat Hope wil: de fantasie van een perfect klein gezin herscheppen. Ze denkt dat als ze contact maken, Brooke en Ridge op gespannen voet zullen komen te staan, wat Deacon de ruimte geeft om door te komen. ‘Dat moet u zorgen baren,’ zegt ze tegen haar vader.
Nokwaarschuwing B&B

Liam is bang dat het duwen van Hope haar weg zal duwen. Steffy waarschuwt dat zowel Hope als Brooke een zelfingenomen inslag hebben. Ze vraagt ​​zich af wat Deacon moet doen om ze te laten beseffen dat ze al die tijd gelijk hebben over hem.

Meer: Kijk maar! Deacon’s adembenemende onthulling

In de hut vertelt Brooke aan Hope dat Liam en Ridge gewoon het beste voor haar willen. Deacon geeft toe dat hij in zijn plaats hetzelfde zou voelen als Ridge. Hope vindt dat Ridge te ver ging door te proberen hem eruit te gooien en gelooft dat haar moeder hetzelfde voelt sinds ze opkwam voor Deacon. Brooke waarschuwt dat het niet zo eenvoudig is; ze hebben alle reden om haar vader te wantrouwen. Deacon begrijpt het, maar zweert dat hij ze niet zal teleurstellen; nooit meer. Brooke legt uit dat het voor iedereen moeilijk zal zijn om Deacon een tweede kans te geven. Hope denkt echter dat ze het wil. Brooke wel, omwille van haar. Deacon houdt vol dat hij het probeert; hij heeft het gebrek aan respect van Liam en Ridge overgenomen, ook al is het niet gemakkelijk voor een man als hij. Hij neemt het omdat hij in het leven van Hope en dat van haar kinderen wil zijn. “Ik ga het niet verpesten.”
Hope en Deacon kijken naar Brooke B&B

Bij Forrester Creations stelt Carter voor dat hij en Katie hun werkbespreking bij Il Giardino voortzetten tijdens de lunch. Katie is het daarmee eens. Op dat moment komt Paris binnen en hoopt dat ze je niet stoort. Carter legt uit dat ze een vergadering aan het afronden zijn. Katie moet abrupt vertrekken als ze een sms van Bill krijgt en Carter vertelt dat ze hem later zal zien. Eenmaal alleen, vraagt ​​Paris aan Carter of hij in orde is – hij maakt zich duidelijk zorgen om Katie. Carter zegt dat ze een vriendin is. Paris vraagt: “Vriend?” Carter vraagt ​​zich af wat ze bedoelt. Paris piept: “Niets! Helemaal niets.”
Parijs plaag Carter B&B

Paris plaagt Carter omdat hij een cijferkraker is en vraagt ​​wat hij wil gaan lunchen. Hij heeft al plannen, maar vindt het altijd leuk om tijd met haar door te brengen. Carter maakt er een punt van om haar te vertellen hoe speciaal ze is.

Meer: Jacqueline Wood praat over de reünie van Steffy en Bill

Later beëindigt Carter een gesprek als Katie weer binnenkomt. Ze moet hun lunch afzeggen omdat Bill een videogesprek met Will heeft opgezet. Carter is begripvol en ze bedankt hem voordat ze weer weggaat.
Carter, Katie stellen B&B teleur?

Als Paris binnenkomt, is ze verrast hem te zien – ze dacht dat hij lunchplannen had. Carter is duidelijk down, dus vraagt ​​ze hem ernaar. Carter heeft nagedacht. Hij denkt dat hij een eeuwige vrijgezel is vanwege de keuzes die hij maakt als het om vrouwen gaat. Paris verzekert hem dat zijn hart niet te groot is – hij is een ongelooflijke kerel. “Ik geef om je en ik ben hier als je ooit wilt praten of als ik iets kan doen.” Carter vraagt: “Laat me je meenemen naar de lunch.” Parijs is het daarmee eens. “Ik zou dat leuk vinden.”

Meer: B&B’s Parijs-probleem

In de hut vraagt ​​Brooke aan Deacon waarom ze moeten geloven dat het deze keer anders is. Deacon kon Hope’s pijn voelen in haar brief over het sterven van de baby. Ze leed ondraaglijke pijn en hij was er niet voor haar. ‘Het spijt me,’ zegt hij tegen Hope. Ze werpt zich in zijn armen. Deacon weet dat het feit dat hij bij hem in de buurt is, pijnlijke herinneringen voor haar oproept, maar ze maakten ook Hope. Hope zegt dat ze familie zijn en dat Ridge, Steffy of Liam niets kunnen doen om dat te veranderen. “We zullen altijd familie blijven.”
Brooke, Hope, Deacon cabin B&B

Later zijn Liam en Hope aan het opruimen en praten ze gespannen over de kinderen. Hij kan dit niet en zet een grappige paarse hoofdband op om de sfeer wat op te vrolijken. Hij weet dat het haar van streek maakt om hem en Steffy binnen te lopen die over haar en Deacon praten, maar hij voelt zich beschermend tegenover haar en de kinderen. Hope begrijpt het, maar ze weet wat ze doet en wie haar vader is. Liam weet ook wie hij is, en daarom wordt hij gek. Hope houdt van hem, maar ze wil dat hij haar beslissing respecteert om haar vader in haar leven te hebben. Het zou zoveel betekenen te weten dat haar man haar hierin bijstaat.

Meer: B&B veranderde Amerika’s geliefde in Mommy Dearest

In Brooke’s woonkamer kan Ridge niet begrijpen dat ze niet op dezelfde lijn zitten als het over Deacon gaat. Hij probeerde hem eruit te gooien en zij verdedigde hem. Brooke zegt dat het Hope’s huis was en ze is vrij duidelijk over wat ze wil. Ridge verklaart dat ze misleid is. Hij is ook bezorgd dat Brooke begint te geloven dat hij haar of Hope geen pijn zal doen. Brooke houdt vol dat ze niet gemakkelijk te manipuleren is. Ridge vraagt ​​of ze nog steeds een zwak heeft voor Deacon. Brooke luistert naar wat Hope wil en het lijkt erop dat Ridge het op zijn manier wil. Hij heeft geen woord gehoord dat ze heeft gezegd. Ridge vraagt ​​Brooke om eerlijk te zijn: “Heb je na al die tijd nog steeds gevoelens voor deze man?” Brooke kneep haar ogen tot spleetjes.

Volgende The Bold and the Beautiful: Sheila brengt een verrassingsbezoek aan Finn in het ziekenhuis.

Eek, krijgt Ridge concurrentie van Deacon voor Brooke’s hart? Terugkijken op De meest memorabele liefdesdriehoeken van Bold & Beautiful in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.