Bold & Beautiful: Ridge kust Taylor hartstochtelijk nadat Brooke hem heeft laten gaan


Bij Brooke’s huis vertelt ze Ridge dat hij geen persoon nodig heeft die hun geluk vernietigt. Brooke houdt van hem en zal dat altijd blijven doen. Ridge vraagt ​​zich af of een scheiding is wat hij wil. Ze nam aan dat het was wat hij wilde… hij logeert bij Taylor. Ridge zegt dat hij in het pension slaapt. Brooke dacht gewoon dat hij gelukkig zou zijn. Ridge is stomverbaasd dat ze gelooft dat elk deel hiervan hem gelukkig maakt. Brooke wil hem niet meer pijn doen dan ze al heeft gedaan. Ze zal altijd een hekel hebben aan wat er die nacht is gebeurd en wat ze met hun huwelijk heeft gedaan. “Ik zal mezelf die Ridge nooit vergeven.” Ze wenst God dat ze zijn liefde verdiende, maar dat doet ze niet. Daarom laat Brooke hem gaan. Ridge mompelt: “Ik kan niet… ik laat iemand anders mijn spullen ophalen.” Terwijl hij zich omdraait om te gaan, pauzeert hij om haar voor de goede orde te vertellen dat het enige leven dat hij ooit wilde met haar was. Eenmaal alleen gaat Brooke zitten, houdt haar hoofd vast en huilt. Daarna loopt ze naar de ingelijste foto’s en loopt ze door de woonkamer. Brooke zit op de armleuning van de bank en zucht.
Brooke, Ridge scheidingsgesprek B&B

Meer: Katherine Kelly Lang gerechten op beste zoener

Bij het klifhuis nemen Steffy en Thomas Amelia mee voor de nacht. Steffy vraagt ​​Thomas of hij terugvalt op papa en Brooke. Ze moet bij de kinderen kijken, maar dan praten ze wel. Thomas flitst naar Sheila toe en geeft toe dat ze de etiketten op de champagneflessen heeft verwisseld. Steffy voegt zich weer bij Thomas om te waarschuwen dat ze Brooke geen speelruimte geeft en Taylor komt binnen. Ze vertelt dat hun vader langs het kantoor kwam omdat hij haar wilde zien, maar worstelt nog steeds met wat er met Brooke is gebeurd. Steffy herinnert haar moeder en broer eraan dat Brooke dit allemaal zelf heeft veroorzaakt. Thomas zegt tegen zijn zus dat ze moet stoppen met het pesten met Brooke, die de laatste tijd veel heeft meegemaakt. Hij stapt weg om te bellen en kondigt dan aan dat hij naar zijn werk moet. Steffy wil eerst weten waarom hij Brooke blijft verdedigen. Thomas vindt gewoon dat ze er niet vanuit moeten gaan dat ze weten wat er is gebeurd. Op dat moment komt Ridge binnen. Hij zegt dat de hele situatie met Brooke alleen maar verontrustender wordt. Hij wil alleen bij hen zijn. Thomas wil het beste voor hem en zegt dat hij moet gaan werken. “Ik zal je zien.” Ridge kijkt hem verbaasd aan als hij naar buiten gaat. Steffy dringt er bij haar vader op aan om bij Taylor te zijn terwijl zij op de kinderen past.
Ridge bier Steffy B&B

Meer: Perfecte tijd voor *deze* B&B/Y&R crossover

Boven vindt Ridge Taylor en vertelt haar dat Brooke hem een ​​scheiding heeft aangeboden; ze laat hem gaan. Taylor vermoedt dat hij gemengde gevoelens heeft. Ridge heeft gemengde gevoelens over veel dingen, maar om daar met haar in dat huis te zijn… Ridge springt op Taylor af en trekt haar in een hartstochtelijke kus.
Taylor, Ridge kus B&B

Bij Forrester Creations werken Quinn en Zende eraan om sieraden te combineren met een jurk. Ze denkt dat Paris er geweldig in zou staan ​​en vraagt ​​wat er is gebeurd met de verlovingsring die hij haar heeft gevraagd voor haar te maken. Zende begrijpt waarom ze het vraagt, aangezien ze nooit een aankondiging hebben gedaan en Paris de ring niet draagt. Hij geeft toe dat hij nooit de kans heeft gekregen om de vraag te stellen, maar vertrouwt erop dat hij er toch nog een keer voor zou kunnen gaan en kijken hoe ze zich nu voelt. Quinn ontdekt dat Grace denkt dat haar dochter ja zal zeggen als hij nu een aanzoek doet, en vindt dat bemoedigend. Ze vraagt ​​of hij het eindelijk zal doen. Zende wil Parijs niet onder druk zetten, maar voelt dat dit het begin zou zijn van een mooie nieuwe reis. Zij is de vrouw met wie hij wil trouwen. Hij hoopt dat er geen andere man voor Paris is dan hij.
Quinn talk Zende B&B

Meer: De dochter van B&B-ster lijkt precies op haar

Op het hok van Carter kijken hij en Paris bezorgd terwijl Grace buiten de deur eist dat hij haar binnenlaat… ze zal niet genegeerd worden! Paris kan niet begrijpen waarom haar moeder daar is. Carter spoort Paris aan om naar boven te gaan en hij zal met haar praten. Paris denkt dat haar moeder wil dat ze gelukkig is en zal het begrijpen. Ze laat haar binnen. Grace neemt Paris in Carter’s shirt in en roept: “Hoe durf je dit te doen?!” Paris begrijpt dat dit een schok is, maar zij en Carter zijn de laatste tijd hechter geworden. Grace protesteert: “Hoe zit het met Zende?!” Ze herinnert haar dochter eraan dat ze al maanden aan het daten zijn. “Hoe kon je hem dit aandoen?” Paris houdt vol dat het niet zo is, maar Grace denkt dat het absoluut zo is… en dat komt allemaal door Carter, een man zonder moraal. Ze verklaart dat dit geen moment langer zal duren. “Geen moment langer.” Paris komt tussenbeide dat ze Zende geen pijn wil doen. Grace snuift dat Carter zei dat hij dat ook niet doet, maar dat weerhield hem er niet van om haar in te zetten. Ze noemt hem een ​​back-stabber.
Grace protest B&B

Meer: Annika Noelle onthult hoe ze anders is dan Hope

Carter begint: ‘Met alle respect, dat is niet wat…’ Grace onderbreekt hem. Ze wil niets van hem horen. Niets van dit alles zou gebeuren als hij er niet was. Paris is het daar niet mee eens en herinnert haar eraan dat Zende andere mensen heeft gezien. Grace legt uit dat Zende ze niet wil, hij wil een toekomst bij Paris. Ze zal niet toestaan ​​dat Carter Paris pijn doet zoals hij haar zus pijn deed. De man is een speler. Parijs protesteert. Grace laat haar weten dat ze dit niet nog een minuut zal laten duren. Wat er ook tussen hen was, is voorbij, hier en nu. “Maak ik mezelf duidelijk?!?” Paris wil dat haar moeder luistert, maar Grace klaagt dat Carter de Forresters heeft verraden door bij Erics vrouw te zijn, en nu doet hij hetzelfde met Zende. Haar moeder probeert Paris met zich mee de deur uit te slepen, maar ze weigert weg te gaan. ‘Ik hou van hem en hij ook van mij’, protesteert Paris terwijl ze Carters hand vastpakt.

Meer: Opinie: Thomas is in gevaar en Grace lijkt belachelijk

Volgende The Bold and the Beautiful: Thomas wordt achtervolgd door Sheila’s geheim te bewarenen Paris stelt Grace recht.

niet missen 75 oogverblindende foto’s van soapsterren in de prachtige mega-galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.