Bold & Beautiful Samenvatting: Bill en Sheila hebben seks


Bij het klifhuis loungen Finn en Steffy in pyjama’s bij het vuur en denken na over “deze dag”. Hij staat erop dat ze een manier zullen vinden om Sheila weer achter de tralies te krijgen. Steffy klaagt dat dit allemaal door Bill komt.

Bij Bill thuis verschijnt Sheila in lingerie en hij vertelt haar dat ze er mooi uitziet. Hij geeft aan dat er geruchten de ronde doen over haar vrijlating en zijn rol daarin. Hij heeft een heleboel verontwaardigde sms’jes van Wyatt en Liam, maar heeft duidelijk gemaakt dat hij niet beschikbaar is om tegen te schreeuwen. Bill wil de dag daar alleen met haar eindigen. Sheila hoopt dat ze geen onverwacht bezoek meer krijgen. Bill kust haar.

Bij Forrester gaat Katie tekeer tegen Carter dat Bill Sheila nog steeds boven alles verdedigt. “Wat heeft de vreselijke vrouw hem aangedaan?!” roept ze uit. Carter was niet enthousiast over het idee om er alleen heen te gaan. Katie dacht dat ze zonder hem meer geluk zou hebben, maar niets van wat ze zei had enig effect.

Meer: B&B dierenarts onthult ‘moeilijkste’ ding in haar leven

Bij het klifhuis wrijft Finn over Steffy’s voeten terwijl ze klaagt over Sheila die samenwoont met Bill. Plots komt Li door de deur, in paniek, en vraagt: “Zeg me dat het niet waar is! Sheila is vrijgelaten uit de gevangenis?!”
Finn Steffy wrijft voeten B&B

Bij Bill thuis gutst Sheila dat het leven niet beter wordt dan dit. Ze proost op buitenbeentjes zijn en zegt dat alle anderen naar de hel kunnen gaan voor wat ze denken. “Ik heb alles wat ik ooit zou willen, hier bij jou.” Ze klinken hun glazen tegen elkaar en drinken.
Bill Sheila B&B

Bij Forrester vertelt Katie aan Carter hoe vreemd het was om Sheila in het huis te zien dat ooit de rechtbank van haar was. Ze kan niet begrijpen waarom Bill dit doet. Katie wist dat hij door iets duisters en dieps ging, maar dat hij zoiets zou doen? Ze maakt zich zorgen wat er zal gebeuren als Will erachter komt – hij weet hoe gevaarlijk ze is! “Hoe kon Bill zo roekeloos zijn?!?” Carter houdt haar vast. Katie verwondert zich erover dat ze Will bij Bill heeft opgevoed, maar dat deed er niet toe. Ze is zo bezorgd om hem… en haar zoon. “Bill leeft samen met een psychopaat!” Carter zweert er ook voor haar en Will te zijn.
Carter Katie B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sean Kanan wil weten wie de ouders van Deacon zijn

Bij het klifhuis is Li zo in de war. “Bill en Sheila hebben een relatie?!” Ze roept uit: “Wat denkt Bill?!?” Ze vindt dat dit nog steeds niet verklaart dat de rechter haar vrij liet na hun getuigenis. Finn legt uit dat ze niet in de details kunnen treden, maar Bill heeft ze gechanteerd om geen aanklacht tegen Sheila in te dienen.

Meer: Het is tijd voor B&B om binnen te halen [Spoiler] om Sheila te krijgen

Bij Bill thuis vraagt ​​hij Sheila wat ze hierna wil doen. Ze is vastbesloten wraakgedachten tegen de Forresters opzij te zetten… voor nu. Ze vat samen hoe Bill tussenbeide kwam en haar bevrijdde. Zij zoenen.

Meer: Foto’s: de tweeling van Don Diamont wordt 20

Bij het klifhuis vraagt ​​Li wat Bill weet over Finn en Steffy. Finn verzekert dat het niet rechtstreeks om hen gaat, en Steffy zweert dat als ze hem hadden kunnen zeggen naar de hel te gaan, ze dat zouden hebben gedaan. Li ondervraagt ​​​​de aanklager die niet verder gaat met de ontsnapping uit de gevangenis. Finn zegt dat ze denken dat Bill de rechter heeft omgekocht. Zelfs als ze nog een misdaad pleegt, kan Bill gewoon een andere rechter afkopen. Li rookt: ‘Nee. Nee. Dat is onaanvaardbaar.” Ze verklaart dat niets haar tegenhoudt – ze zal tegen Sheila getuigen!
Li B&B

Bij Bill thuis voelt hij dat hij geen plaats heeft om over Sheila te oordelen; hij is zelf vaak tot het uiterste gegaan. Ze flitsen naar hem terwijl hij Ridge uit een helikopter dumpt en Spectra Fashions opblaast met Liam en Sally erin. Sheila bewondert de man die hij is en houdt vol dat niemand hem zo kan begrijpen als zij. Ze zijn keer op keer in de steek gelaten. Bill flitst naar Katie die afscheid neemt. Bill mijmert: “Dat is het enige waar ik niet tegen kan; mensen van wie ik hou, lopen op me af. Sheila zweert dat dat nooit met haar zal gebeuren. Ze kussen hartstochtelijk en ze begint zijn shirt los te knopen.
Sheila Bill bed & breakfast

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Donna raakt in paniek als Eric instort

Bij het klifhuis flitst Li naar Sheila die haar probeert te vermoorden door haar die nacht van de weg af te rijden. ‘Als u geen aangifte doet, eenvoudige oplossing. Ik doe het.” Finn laat zijn moeder weten dat ze geen aanklacht kan indienen. ‘Bill heeft je op de hoogte gebracht van de chantagedreiging.’ Steffy legt uit dat hij dreigde te onthullen wat ze deed om Finn uit het ziekenhuis te krijgen. Li rookt: “Mijn God …” Finn vertelt Li dat ze dankbaar zijn voor wat ze heeft gedaan, maar dat ze de wet heeft overtreden om het te doen. Steffy waarschuwt dat Bill vastbesloten is om hun familie plat te branden om Sheila uit de gevangenis te houden. “Het is het risico niet waard om tegen hem in te gaan.” Li vraagt ​​zich af hoe Sheila erin slaagt overal mee weg te komen. Steffy zegt dat niemand haar familie bedreigt en ermee wegkomt. Ze weet niet hoe, maar Sheila en Bill gaan ten onder.
Li Finn B&B

Bij Bill thuis liggen hij en Sheila na de seks op de grond voor het vuur. Sheila gaat verder over zich warm, beschermd en geliefd voelen. “Je bent als mijn eigen persoonlijke wonder.” Ze merkt dat hij stil is en verzekert hem dat ze zijn kwetsbaarheden niet tegen hem zal gebruiken. Bill zegt: “Ik heb zo lang geworsteld.” Elke keer dat hij dacht dat hij liefde had gevonden, glipte het weg. Hij duwde ze weg. ‘Katie, Brooke…’ Sheila vindt dat ze hem niet verdienden. Bill mijmert dat hij al zoveel jaren probeerde bij de Logans en Forresters te horen, maar dat hij dat nooit kon. Het is alsof je een ronde pen in een vierkant gat probeert te passen. “En dat ga ik nooit meer doen.” Sheila zweert dat hij dat nooit met haar zal hoeven doen. Ze bewondert de man die hij werkelijk is. “De man die het zwaard draagt ​​dat symboliseert waar hij werkelijk voor staat. De man van wie ik hou.” Bill vertelt haar dat het twee kanten op werkt. ‘Jij bent wat ik nodig heb. Ik hou van je, Sheila. Zij zoenen.
Bill Sheila B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Don Diamont's moederdagbericht aan zijn vrouw Cindy Ambuehl van hun hond Èzey

Meer: Heather Tom deelt foto’s van ‘nieuwe baby’

Volgende The Bold and the Beautiful: Liam en Wyatt proberen Bills beslissingen te begrijpen, en Bill verbrandt familiale bruggen terwijl hij het ultieme offer brengt voor de liefde.

Welk B&B-personage komt voor Bill in de onderstaande galerij?

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.