Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Bill vraagt ​​zich af of Sheila’s gevoelens voor hem echt zijn


Bij het klifhuis maakt Steffy zich zorgen dat de Sheila-nachtmerrie dankzij Bill nooit voorbij zal zijn. Finn vraagt ​​zich af of hij daadwerkelijk gehoor zal geven aan zijn bedreigingen. Steffy gaat tekeer dat hij zich tot Sheila Carter wendt van alle mensen. Ze gaan erover dat Sheila een emotionele greep op hem heeft. Steffy raakt in paniek: “Wat moeten we doen, Finn?” Op dat moment komt Taylor binnen en vraagt ​​wie het feest geeft. “Sheila zit eindelijk achter de tralies!”

In de gevangenis waarschuwt Bill Sheila om haar stem zacht te houden en afstand van hem te houden. Hij herhaalt dat hij moet weten of dit echt is. Sheila kan niet geloven dat hij dat moet vragen. Bill zal niet worden gebruikt. ‘Is dat wat je doet, Sheila? Gebruik je mij? Sheila peinst over zichzelf in zijn sterke armen wikkelen en nooit willen dat hij loslaat. Ze is met hem verbonden op een manier die ze nog nooit met iemand heeft gehad en dacht dat hij hetzelfde voelde.

Meer: Fire Country: het lot van Bode onthuld!

Bij Forrester kleedt Carter zich om in het hoofdkantoor als Katie binnenkomt en uitroept. Hij grinnikt dat hij vergeten is de deur op slot te doen. Ze komt naar hem toe om hem te helpen dichtknopen en ze zoenen.
Carter Katie B&B

Carter merkt dat Katie in een goed humeur is en vraagt ​​naar haar bezoek aan Bill. Ze vraagt ​​​​hem of hij over haar ex wil praten, maar geeft toe dat het bezoek goed is verlopen. Ze kan er niet overheen komen dat Sheila eindelijk gevangen is genomen en dat komt allemaal door Bill. “Hij is een held.” Katie vertelt dat Bill verrast leek dat ze hem dit vertelde. Ze mijmert dat hij kwetsbaar was en weg is geweest. Carter vat samen dat ze hem allemaal veel dank verschuldigd zijn voor de arrestatie van Sheila – nu kunnen ze zich op andere dingen concentreren. Katie grijnst, “Veel betere dingen.”

In het klifhuis zegt een opgewekte Taylor dat haar conferentie geweldig was. Ze wil alles horen wat er is gebeurd. Finn bevestigt dat Bill verantwoordelijk was voor de opsluiting van Sheila. Taylor verwondert zich: “Ons gezin is weer veilig dankzij Bill Spencer.”
Taylor B&B

In de gevangenis smeekt Sheila Bill om haar daar weg te halen. “Alstublieft. Breng me gewoon terug naar huis. Bill vrolijkt op: “Thuis?” Hij vraagt ​​​​of ze echt denkt dat het met hen tweeën kan werken. Sheila zegt: “Ja.” Bill vraagt ​​zich af waarom ze hem die avond vanuit Il Giardino naar huis is gevolgd. Sheila zegt dat hij alleen was en dat ze zich verveelde. “Jouw volgen zou een avontuur worden.” Bill vermoedt dat het niet was wat ze had verwacht. Sheila geeft toe dat ze niet had verwacht dat hij naar het strand zou lopen en in het zand zou ploffen. Ze vatten samen hoe ze de kans greep om hem te benaderen, en ze praatten tot het ochtendgloren. Sheila kan nog steeds niet geloven dat hij haar toen niet heeft aangegeven. Bill zegt: “Ik kan het ook niet.” Er was iets met haar wanhoop en de eenzaamheid in haar ogen… die nacht waren ze verbonden op een manier waarop hij nooit met iemand verbonden is geweest. “Mijn God, wat zegt dat over mij.” Sheila denkt dat hij het beu is om te doen alsof hij is. “Je bent met de verkeerde vrouwen geweest.” Sheila voelt dat hij met vrouwen is geweest die hem wilden veranderen. ‘Je bent niet zoals zij, Bill. Geen van ons beiden.”
Bill B&B

In het Forrester-kantoor vertelt Carter aan Katie dat het beste deel van de arrestatie van Sheila haar prachtige glimlach is. Hij ziet haar graag gelukkig. Katie voelt absoluut dat er een gewicht is opgeheven. Nu kunnen ze zich concentreren op de toekomst en alle mooie momenten die nog moeten komen. Zij zoenen.

In de gevangenis vertelt Sheila Bill dat ze hem begrijpt zoals hij haar begrijpt. Bill ijsbeert en zegt dat Steffy hem kwam opzoeken. Katie ook. “Ze noemde me een held.” Sheila zegt: “Je bent mijn held.” Ze hoopt dat hij niet aarzelt. Bill herinnert haar eraan dat als ze dit voor elkaar krijgen, iedereen hem zal haten. “Ik neem afscheid van iedereen in mijn leven.” Sheila blijft hem proberen te overtuigen dat het echt is. Bill zegt: ‘Je hebt het over een dans met de duivel. Als het echt is, zal het een ongelooflijke rit zijn, als het niet zo is… Ik ken jou, Sheila Carter.’

Meer: B&B shocker laat fans in de war

In het klifhuis vertelt Taylor vrolijk dat Sheila is betrapt en dat het leven goed is. “Ik heb een nieuwe vriend! Brooke verdomde Logan. Ze besluit dat het haar beste jaar tot nu toe gaat worden. Er wordt op de deur geklopt en Steffy fluistert tegen Finn dat ze niet kunnen toegeven aan de chantage van Bill. Taylor leidt chef Baker het huis binnen. Hij waarschuwt dat er nog werk aan de winkel is. Hij is daar om hun verklaringen door te nemen, zodat alles in orde is voor de hoorzitting. Terwijl de dreigementen van Bill door Steffy’s hoofd spoken, verzekert Taylor Baker dat Steffy en Finn zullen doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat Sheila naar de gevangenis gaat.
Chef Bakker B&B

Ze gaan zitten en Baker herhaalt hoe belangrijk hun getuigenis zal zijn. Steffy wil dat Sheila boetet voor wat ze heeft gedaan. Taylor herhaalt dat ze er alles aan zullen doen om haar achter de tralies te houden. Finn laat Baker naar buiten en Taylor voelt dat er iets met Steffy aan de hand is. Finn voegt zich weer bij de vrouwen terwijl Steffy stikt als ze haar moeder vertelt dat ze trots op haar is en dat ze het verdient om gelukkig te zijn. Ze zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het haar gelukkigste jaar ooit wordt. Ze omhelzen elkaar terwijl Finn fronst.

Meer: Fans worden gek van de voorgestelde B&B-twist

In de gevangenis beklaagt Sheila zich bij Bill over wat die “bitch Logans” hem hebben aangedaan. Daarom vindt hij het moeilijk om te accepteren wat ze samen hebben. Ze zal nooit bij hem weglopen zoals zij deden. Dit is een verbinding waar ze haar hele leven naar op zoek is geweest – iemand die haar aankan en voor haar opkomt. ‘Als jij er voor mij bent, zal ik er voor jou zijn. En ik zal een sterke kracht achter je zijn. Er is niets dat ze niet samen kunnen doen. “Ik ben zo klaar om van je te houden op de manier die je nodig hebt. Zoals geen enkele andere vrouw dat heeft gedaan. Maar je moet me geloven.” Bill wil geloven dat ze hem de waarheid vertelt. Sheila zegt: “Ik beloof je, dat ben ik.” Ze staren elkaar aan.

Meer: B&B zet bekende gezichten op om Steffy en Finn woedend te maken

Volgende week verder The Bold and the Beautiful: Taylor en Brooke voeren een oorlog van complimenten.

Mis onze terugblik op Bold & Beautiful 2022 niet in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Jack vertelt Li zijn affaire met Sheila Geproduceerd Finn
@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]