Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Katie zet zich schrap voor nieuws van Dr. Grace Buckingham


Op kantoor is Steffy gekleed in vakantiewit en ziet er bedroefd uit. Taylor arriveert, gevolgd door Carter. Steffy brengt het nieuws dat Sheila in Los Angeles is. Ze zijn stomverbaasd als ze horen dat Steffy haar met haar eigen ogen heeft gezien. “Ze leeft!” Taylor kan dit niet geloven en vraagt ​​of ze achter Steffy aan probeerde te komen. Haar dochter zegt: “Nee”, en legt uit dat ze vermomd was. Ze ontdekken dat ze haar per ongeluk tegen het lijf liep. Steffy herkende haar van de ontbrekende teen en ze ging ervandoor. De politie heeft inmiddels met gezichtsherkenning bevestigd dat zij het was. Onder de vermomming was het Sheila – het monster dat ze allemaal kennen en vrezen.

In het ontwerpbureau maken Katie en Brooke zich zorgen over de gedachte dat Sheila vrij rondloopt. Brooke wil er niet meer aan denken en vraagt ​​naar Bill. Katie is bang dat hij terugvalt in zijn oude gewoontes. Ze bespreken hoe hij ze allebei op dezelfde dag op een reünie gooide. Brooke vraagt ​​zich af: “Wie zou het nog leuk vinden om daarna bij hem te zijn?” Katie zal altijd om hem geven, maar daar blijft het tegenwoordig bij. “Het leven is te kort om tijd te verspillen aan ongelukkig zijn.” Brooke merkt dat ze emotioneel is, en Katie bekent dat ze een cardiologische follow-up heeft die ze heeft uitgesteld. Haar zus vraagt ​​zich af of ze bang was om te gaan.
B&B Katie Brooke

Katie houdt vol dat het goed met haar gaat; ze gaat naar de controle en luistert naar wat de dokter zegt. Het levert haar gewoon veel op. Brooke ziet dat ze gestrest is en wil haar vergezellen. Katie staat erop dat ze alleen kan gaan, maar legt uit dat het haar terugbrengt naar het ziekenhuis en wat Storm deed zodat ze kon leven. “Het is een wonder. Maar we weten allemaal dat ik in geleende tijd leef.”
B&B Katie Brooke

Bij Forrester verbaast Carter zich erover dat Sheila al de hele tijd rondloopt met een pruik en een masker op. Taylor rookt dat ze een van hen pijn had kunnen doen. Steffy voegt eraan toe: “Of Hayes!” Taylor hoopt dat de politie aanwijzingen heeft. Steffy vertelt hen over de achtervolging door de politie en hoe Sheila ontsnapte. “We moeten waakzaam blijven. Sheila is daarbuiten. Ze waarschuwt de politie dat ze denkt dat ze ten westen van Beverly Hills zal blijven. Taylor zucht – daar wonen de meesten van hen. Steffy denkt dat ze een idioot is omdat ze in Los Angeles blijft. Ze gaan haar vinden en achter de tralies stoppen voor de rest van haar ellendige leven!

Meer: B&B dropt een nieuw kind op ‘Lope’

In het ontwerpbureau legt Brooke haar hand op Katie’s hart en vertelt haar hoe trots Storm op haar moet zijn – ze brengt zoveel vreugde en licht in de wereld. Het spijt haar dat haar zus dit allemaal heeft moeten meemaken. Katie zal zich concentreren op de feestdagen en het zijn met de mensen van wie ze houdt zodra de afspraak met de dokter achter de rug is. Brooke biedt aan om weer met haar mee te gaan, maar Katie weigert. Ze omhelzen. Brooke spreekt haar liefde uit en vertelt Katie dat ze een heel speciaal persoon is. ‘Je verdient het om te leven. En jij wil.” Ze veegt Katie’s tranen weg.
B&B Katie Brooke

Alleen in het ontwerpbureau begroet Brooke Carter als hij binnenkomt en vraagt ​​of ze Katie heeft gezien. Brooke vertelt hem dat ze waarschijnlijk nog steeds bij haar dokter is. Ze realiseert zich dat hij er niets van wist en legt uit dat het haar jaarlijkse is, met betrekking tot haar harttransplantatie. ‘Ze is gewoon bang. Ze weet nooit hoe de testresultaten terug zullen komen.” Brooke zegt dat ze haar niet zou laten gaan. Carter vindt niet dat ze alleen moet zijn. Brooke is het daarmee eens.
Brooke B&B

In de spreekkamer piekert en ijsbeert Katie. De verpleegster van Dr. Buckingham komt binnen en waarschuwt haar dat de dokter achter haar aan rent en binnenkort bij haar zal zijn.

Meer: Zoek uit wie het kerstgeld van de B&B-ster verdient

In het Forrester-kantoor maken Taylor en Steffy zich zorgen over wat Finn nu moet doormaken. Ze verzekeren elkaar dat ze gepakt zal worden en dat dit snel voorbij zal zijn. Steffy verandert het onderwerp in het liefdesleven van haar moeder. Ze wilde haar bij haar vader hebben, maar niet ten koste van haar eigenwaarde. Ze giechelen dat zij en Brooke aan dezelfde kant staan. Steffy vraagt ​​zich af wat er door haar vaders hoofd gaat. Taylor zal altijd van Ridge houden, maar het was goed om meer van zichzelf te houden. Zij en Brooke waren het erover eens dat het tijd was dat ze rolmodellen werden. Steffy kakelt dat ze altijd een geweldig rolmodel is geweest – zij was degene die haar duwde. “Het spijt me zeer.” Taylor vindt dat er niets mis mee was om haar ouders weer bij elkaar te willen hebben. Steffy maakt zich zorgen dat ze had moeten wachten tot Taylor Ridge over Thomas vertelde toen ze dacht dat de tijd rijp was. Taylor schudt haar hoofd en verzekert haar dat ze het juiste heeft gedaan. Steffy zegt dat ze trots is op Taylor en Brooke, en vertelt haar moeder dat ze niets voor haar zou doen.

Meer: Krista Allen geeft een voorproefje van wat de toekomst biedt voor Taylor

In de spreekkamer flitst Katie naar haar harttransplantatie en Brooke moedigt haar aan om haar leven ten volle te leven. De deur gaat open en ze is geschokt als ze Carter binnen ziet lopen. Hij legt uit dat Brooke hem over haar afspraak heeft verteld. Katie zegt dat ze een grote meid is en niet wil dat hij medelijden met haar heeft. Carter heeft geen medelijden met haar; hij heeft ontzag voor haar. Ze heeft zoveel aan iedereen gegeven, nu zou ze hem er voor haar moeten laten zijn. “Je kunt op me leunen, ik zal niet breken.” Op dat moment komt Dr. Grace Buckingham binnen en snauwt: “Carter.” Katie hoopt dat het geen probleem is dat hij er is voor steun. Grace zegt: “Parijs is verder gegaan en ik ook.” Katie vraagt ​​of ze haar testresultaten heeft. Grace zegt van wel. Katie pakt Carters hand en zegt tegen haar: ‘Ga je gang, dokter. Vertel me wat mijn resultaten zeggen.
Genade B&B

Meer: Steffy’s ergste nachtmerrie! ‘Sheila’ en ‘Kelly’ ontmoeten elkaar van dichtbij

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge houdt Eric op de hoogte van de gebeurtenissen sinds zijn terugkeer naar LA, en Steffy en Finn duiken in de vakantiestemming ondanks alles wat er met Sheila gebeurt.

Zorg ervoor dat u de fotodump van B&B’s met sterren bezaaide vakantie bash in de onderstaande galerij niet mist.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Katherine Kelly Lang verlaat Italië / beëindigt herfstvakantie, foto's
@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]