Bold & Beautiful: Shauna doet alsof ze Carters andere vrouw is


In het Forrester-herenhuis voegen Brooke en Ridge zich bij Eric in de woonkamer. Ze vernemen dat Quinn weg was toen hij vanmorgen wakker werd. Brooke maakt zich zorgen dat ze Eric meer pijn doet dan ze al heeft gedaan. Eric corrigeert dat hij haar pijn doet. Hij moet het repareren. Praat wendt zich tot Zoe. Eric maakt zich zorgen over haar nadat ze heeft vernomen dat Carter iemand anders ziet. Brooke zinspeelt erop dat sommige relaties de moeite waard zijn om te redden … en andere niet zozeer. Ridge is geërgerd. Eric houdt het over Zoe; hij weet niet zeker hoe hij hiervan verder zal gaan. Ridge wil van onderwerp veranderen, dus schakelt Eric over naar stellen die geen problemen hebben. Brooke grijpt Ridge en koestert, “Ik kan er een bedenken.” Eric verwondert zich over hoe ze zoveel obstakels hebben overwonnen.

Meer: Fotogalerij: Twaalf jaar Bill Spencer

Als het gesprek onvermijdelijk teruggaat naar Zoe en Carter, protesteert Ridge dat zijn vriend Zoe niets heeft beloofd; hij leidde haar niet voort. Ze vragen zich af met wie hij was. Brooke heeft een idee wie het zou kunnen zijn – het nieuwe model dat ze hebben ingehuurd, Shea. Ridge zucht; ze is verloofd. Hij hoopt gewoon dat de nieuwe vrouw niet met een hoop drama komt; het is het laatste wat ze nu nodig hebben. Brooke draait zich weer naar Quinn en zegt tegen Eric dat ze elke keer dat ze haar portret aan de muur ziet, het gevoel heeft dat het verkeerd is. Ze weet niet zeker of Quinn zo toegewijd aan hem is als hij zou willen geloven. Eric weet dat ze haar fouten heeft, maar ze is hem altijd trouw gebleven.

Meer: Karla Mosley verwacht haar tweede kind

In de studio van Forrester Creations loopt Zoe ijsbeert en snuift naar Parijs dat hij blind is. Paris heeft moeite om de details te achterhalen, maar komt erachter dat ze Carter samen met een andere vrouw heeft gevonden. Ze zag niets, maar ze had net zo goed kunnen doen. Ze beschrijft hoe ze de sleutel gebruikte die Carter haar had gegeven om zichzelf binnen te laten en de trap opging, waar ze de slaapkamer binnenkwam. Het was erg donker, maar ze kon zien dat er iemand in bed lag. Paris vraagt: “Carter?” Zoe knikt. Eerst dacht ze dat hij ziek was, maar toen zag ze vrouwenkleding op de vloer liggen. Haar hart brak. Paris vraagt ​​of het iemand is die ze kent. Zoë zag haar niet. Paris biedt aan om naar Carter te gaan, maar Zoe heeft besloten dat ze zichzelf voor de gek hield. Ze moet met Quinn praten en haar vertellen dat haar ergste nachtmerrie is uitgekomen.
Paris reageert op nieuws B&B

Quinn haalt Shauna naar het hoofdkantoor waar ze niet kunnen worden afgeluisterd, doet de deur op slot en fluistert: “We werden bijna gepakt.” Verward vraagt ​​Shauna: “Wie?” Quinn legt uit dat zij en Carter ‘zo dichtbij’ kwamen om samen gepakt te worden. Shauna’s ogen schieten uit haar hoofd als ze vraagt ​​hoe Quinn daarheen ging en met hen samen in bed belandde. Quinn protesteert dat er zojuist dingen zijn gebeurd, en toen, net voordat ze op het punt stonden ‘de daad te doen’, werden ze onderbroken … door Zoe. Shauna’s mond valt open; “Ik weet niet of ik je met deze Quinn kan helpen.”
Quinn deze paniek B&B

Meer: Zal de affaire van Carter en Quinn voortduren?

Shauna is opgelucht dat Zoe Quinn niet heeft gezien, alleen haar kleren. Op dat moment klopt Carter op de deur van het kantoor. Quinn meldt dat ze Zoe vanmorgen niet heeft gezien. Carter voelt zich vreselijk. Quinn zegt dat ze dit moeten oplossen. Ze gelooft dat Carter kan zeggen dat het een vergissing was en Zoe nog een kans zou geven. Ze gaat terug naar Eric, maar ze mogen nooit meer uitglijden! Shauna herinnert hen eraan dat ze niet kunnen blijven zeggen: “Het kan nooit meer gebeuren” en dat ze het blijven doen. Carter en Quinn uiten hun schuld.
Shauna, Carter verwarde B&B

Meer: Courtney Hope speelt prinses

Shauna vindt het zinloos om zichzelf erover in elkaar te slaan – geen van beiden wilde dat het gebeurde en ze waren allebei kwetsbaar. Op dat moment realiseert Quinn zich dat haar jas op de grond lag toen Zoe in de slaapkamer was – als ze het ziet, zal ze beseffen dat Quinn de vrouw was! Carter raakt in paniek: “Daar moet je nu meteen vanaf.” Voordat Quinn kan reageren, komt Zoë binnen.
Zoë komt kantoor B&B binnen

Quinn schuift de jas uit het zicht op een stoel terwijl Zoe vermoedt dat Shauna op de hoogte is. Quinn vertelt hoe vreselijk Carter zich voelt, en Zoe betreurt dat ze haar kans op echt geluk verliest. Quinn belooft dat de andere vrouw niets voor Carter betekent. Zoe vraagt: “Weet je wie ze is?” Quinn weet alleen dat hij nog steeds om haar geeft. Zoë bedankt haar dat ze zo’n trouwe vriendin is. Terwijl ze het gruwelijke gevoel beschrijft van het zien van de kleren van de andere vrouw over de vloer, ziet ze Quinns jasje. Iedereen is even ontzet. Plots loopt Shauna naar haar toe en grijpt het jasje en zegt dat ze moet gaan. Zoe roept uit: “Wacht! Is dat je jas ?! ” Ze wil weten of Shauna de vrouw was met Carter.

Volgende The Bold and the Beautiful: Zoe eist antwoorden van Carter.

Mis ons exclusieve eerbetoon aan niet Don Diamont als Bill Spencer op de verjaardag van zijn debuut in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.

Houd er rekening mee dat als u iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie over de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.