Bold & Beautiful: Sheila en Li nemen het op tegen, Mike keert terug


In de gevangenis voegt Baker zich bij Sheila in de bezoekkamer. Ze wil weten wat er aan de hand is en gaat ervan uit dat haar advocaat er is. Baker zegt dat ze er niet is en toch niet veel voor haar kan doen – ze hebben het pistool en haar bekentenis. Sheila barst uit, “Kun je me gewoon vertellen waarom ik hier ben?!” Baker zegt: “Je hebt een bezoeker.”

Meer: B&B-ster ‘chillt’ met haar kinderen

Bij Forrester Creations bespreken Quinn en Carter de onuitsprekelijke misdaden die Sheila heeft begaan. Carter mijmert dat je echt geen moment kunt verspillen… daarom heeft hij zijn beslissing genomen. Hij gaat verder, vanaf vandaag.
Quinn Carter verbaasde B&B

In het ontwerpbureau betrapt Grace Zende op een foto van hem en Paris op zijn telefoon en verzekert hem dat ze nog steeds samen herinneringen kunnen maken. “Het is nog niet voorbij. Ik zie hoeveel je van mijn dochter houdt.” Zende zal altijd om Paris geven, maar ze heeft duidelijk gemaakt dat ze niets serieus met hem wil. Grace voelt dat er zoveel meer potentieel is; veel meer dan bij Carter. Ze vertelt dat hij een affaire had met Quinn en Zoe bijna had vernietigd. Ze spoort Zende aan om Parijs niet op te geven, en ze zal haar geen leven laten opbouwen met Carter.

Meer: Fotogalerij: het liefdesverhaal van Eric en Donna

Grace smeekt Zende om Paris nog een kans te geven en houdt vol dat de deur nog steeds openstaat. Zende denkt dat het duidelijk lijkt dat Carter de man is die haar dochter wil. Grace rookt dat ze haar hoofd uit de verdomde wolken moet halen. Ze is bang dat ze net als haar zus al is opgezogen door Carter. Paris komt binnen terwijl Grace Zende smeekt om voor haar te blijven vechten. Paris zegt tegen haar moeder dat ze moet stoppen. Ze zal altijd om Zende geven, hij is een geweldige kerel, maar hij weet hoe zij over Carter denkt.
Parijs stop mama B&B

Op het hoofdkantoor zegt Carter tegen Quinn dat hij zo niet langer door kan gaan. Quinn vraagt ​​Carter: “Betekent dit dat je teruggaat naar Parijs?” Carter wil nog steeds Quinn, maar zal zich nooit meer met haar huwelijk bemoeien. Paris is intuïtief en heeft al een paar dingen opgepikt – ze kan problemen veroorzaken als ze Eric vertelt dat ze vermoedt dat ze rondsluipen. Quinn kan niet begrijpen dat hij zijn geluk gaat opofferen door zich in te laten met een vrouw van wie hij niet houdt. “Nee! Doe het niet, Carter!”

Meer: Heeft Taylor *echt* dat gezegd?!?

In de gevangenis wil Sheila niemand anders zien dan haar zoon. Baker blaft dat ze daar over had moeten nadenken voordat ze hem een ​​kogel doorboorde. Hij laat haar bezoeker binnen – het is Li, die zelf wilde zien dat Sheila opgesloten zat in deze hel. Ze beschimpt Sheila dat ze nooit meer vrij zal zijn en zweert ervoor te zorgen dat ze zal boeten voor wat ze haar zoon heeft aangedaan. Baker laat ze met rust en Sheila probeert Li ervan te overtuigen dat ze ook pijn heeft. Ze mist Finn meer dan wat dan ook en is te wijten aan haar fouten. Li antwoordt dat ze geen andere keuze heeft. Sheila gaat verder en zegt dat ze het moeilijk heeft. Li onderbreekt: “Ik, ik, ik. Ik, ik, ik. Wat ben je toch een zielige egoïstische vrouw.” Ze wist dat Sheila ziek was, maar om de zoon neer te schieten die ze baarde? De vader van haar kleinkind? Sheila wordt achtervolgd door wat ze die nacht heeft gedaan. Het enige wat ze wilde was een kans om een ​​band met hem en Hayes te krijgen. Het ging zo goed, maar nu haar dierbare jongen… “Ik kan nog steeds niet geloven dat Finn voor altijd weg is.”

Li gevangenis B&B

In het ontwerpbureau verontschuldigt Paris zich bij Zende – haar moeder zou niet zo in hun zaken moeten zitten. Hij verzekert hen allebei dat alles in orde is en vertrekt. Paris waarschuwt haar moeder dat ze zich niet meer met haar leven mag bemoeien. Ze vertelt haar dat ze het nog erger maakt voor Zende en vraagt ​​haar om te vertrekken. Grace zal gaan, maar ze moet dit eerst zeggen. “Ik denk dat je op weg bent naar problemen.”

Op het hoofdkantoor zegt Quinn tegen Carter: “Je wilt Parijs niet echt.” Carter zegt dat ze de vrouw kent die hij echt wil. Ze is bang dat de Forresters hem niet zullen vergeven dat hij Zende’s vriendin heeft gestolen. Carter zal het uitzoeken. Quinn klaagt dat het rommelig is en adviseert hem dat hij elke vrouw op deze planeet kan hebben. Carter denkt dat hij geluk zou hebben om bij Paris te zijn en waarschuwt Quinn om daar niet te blijven staan, wetende wat hij voor haar voelt, en hem te vertellen met wie hij kan zijn. Quinn haat het om hem zo te zien. Carter vat samen dat Eric aan haar toegewijd is en dat hij blij voor haar is, maar dat hij dat voor zichzelf wil. Hij is het beu om alleen te zijn en moet verder met zijn leven.

In de gevangenis houdt Sheila tegen Li vol dat het vermoorden van Finn een vreselijk, vreselijk ongeluk was. Ze kan ’s nachts niet slapen, wetende dat ze het leven van haar zoon heeft genomen. Li-levels: “Hij is mijn jongen. De mijne. Hij zal altijd mijn jongen zijn. Er is niets dat ik niet voor Finn zou doen. Niks.”
Sheila luister Li B&B

Paris werkt in het ontwerpbureau wanneer Carter binnenkomt en haar verbluft door haar in een diepe kus te trekken. Grace verschijnt in de deuropening en trekt een woedend gezicht.
Parijs Carter kus B&B

Op het hoofdkantoor vertellen Zende en Quinn dat Steffy zo’n jonge weduwe is. Quinn wist altijd al dat Sheila gevaarlijk was, maar dit is het volgende niveau. “Hopelijk hoeven we Sheila Carter nooit meer te zien of te horen.”

Meer: Krista Allen previews moment waarop fans hebben gewacht

In de gevangenis klaagt Sheila tegen Li dat ze nooit afscheid heeft genomen van Finn of zijn laatste rustplaats heeft gezien. Li spuugt: “En dat zul je nooit.” Sheila antwoordt: ‘Dat meen je niet’, maar Li antwoordt: ‘O, dat wil ik wel. Meer dan je ooit zult weten.” Dat breekt Sheila’s hart. Li denkt dat ze gewoon van streek is dat Steffy niet stierf en Hayes zonder ouders achterliet. Sheila zou haar kleinzoon hebben opgevoed. Li roept uit: ‘Wat een afschuwelijke gedachte is dat. Godzijdank zal die dierbare baby altijd veilig voor je zijn.” Sheila houdt vol dat ze geen monster is. Li vertelt haar dat zij de enige is die dat gelooft. Sheila zegt dat Finn het geloofde, maar Li noemt haar waanvoorstellingen.

Meer: Zal Taylor terugkaatsen met *dit* onverwachte karakter?

Sheila vraagt ​​of ze klaar zijn. Li wilde haar zien voordat ze haar naar de federale faciliteit stuurden. Ze hoort thuis achter een hek van prikkeldraad in een koude gevangeniscel. ‘Daar zul je de rest van je ellendige leven zijn. En als het proces begint, zal ik getuigen. Ik zal ervoor zorgen dat je wegrotten in de gevangenis tot de dag dat je dood gaan!” Sheila springt uit en laat Li schrikken terwijl ze zegt: ‘Jij! Begint op mijn zenuwen te werken.” Het maakt Li niet uit. “Je bent puur kwaad! Finn is een geweldige jonge man!” Sheila’s gezichtsuitdrukking verandert. “Is? Bedoel je niet ‘was’?” Li antwoordt: “Ja. En hij is weg vanwege jou, Sheila. Nu weet ik tenminste dat Finn op een plek is waar je hem nooit meer pijn kunt doen!” De bewaker roept: “De tijd is om!” Sheila waarschuwt Li: “Je hebt het laatste van mij niet gezien.” Li gaat weg en de bewaker (gespeeld door Vet en mooi favoriet Ken Hayes) roept: “Kom op, Sheila.” Het is tijd voor haar om te gaan. Sheila draait zich om in haar stoel en haar gezicht licht op. “Mike!”

Mike gevangenisbewaker B&B

Meer: Ashley Jones plaagt nieuws dat komt

Volgende The Bold and the Beautiful: Grace dient een klacht in bij Ridge over Carter’s intimidatie van Parijs.

Bekijk de leven en tijden van Sheila Carter in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.