Bold & Beautiful: Sheila vertelt Thomas dat ze van Brooke’s champagne is gewisseld


In Sheila’s hotelkamer vertelt Thomas haar dat wat ze Brooke aandeed verkeerd was – hij was ‘zo dichtbij’ om het zijn vader te vertellen. Sheila zegt zelfvoldaan: “Maar dat deed je niet.” Ze weet dat Thomas zijn mond hield omdat het Ridge ervan weerhoudt terug te keren naar Brooke. Sheila zegt dat hij een wijs besluit heeft genomen, maar hij is er niet zo zeker van. Ze vraagt ​​zich af of hij verantwoordelijk wil zijn voor het wegnemen van het geluk van zijn ouders. Thomas merkt op dat Sheila dit heeft opgezet en het hele ding in gang heeft gezet – waarom zou hij dat geheim houden?! Sheila kan niet begrijpen waarom hij Brooke verdedigt. Thomas verklaart dat het slecht is om een ​​alcoholist te verleiden tot drinken. Hij wil weten hoe ze haar heeft bedrogen. ‘Vertel me precies wat je met Brooke hebt gedaan. Nu!” Sheila raast dat het er niet toe doet en niets zal veranderen. Thomas dreigt rechtstreeks naar zijn vader te gaan als ze het niet uitspuugt. Sheila rookt: “Als je het wilt weten, zal ik het je vertellen.” Ze beschrijft hoe ze op oudejaarsavond de champagne-etiketten verwisselde. Thomas verbaast zich: “Je hebt de labels verwisseld.” Sheila grijnst. “Het was echt een van mijn beste werk.”

Meer: Perfecte tijd voor *deze* B&B/Y&R crossover

Thuis is Brooke blij om Ridge te zien kloppen en binnen te komen. Ze vraagt ​​wat hij daar doet. Ridge wilde alleen wat kleren ophalen. Hij had iemand kunnen sturen om het te doen, maar hij wilde haar zien. “Ik maak me zorgen om je.” Brooke haalt haar schouders op dat ze het redt. Ridge vraagt ​​haar dat niet te doen; ze zijn misschien niet samen, maar hij houdt van haar. Ze houdt ook van hem. Hij wil dat ze weet dat hij hem steunt en verzekert haar dat ze goed werk heeft geleverd met haar nuchterheid. Brooke geeft toe dat ze wordt verteerd door het verlangen om te weten waardoor ze is uitglijden en haar leven heeft verwoest. Ze weet dat Ridge sympathie voor haar heeft. Ridge maakt zich zorgen om haar, ondanks alles wat er is gebeurd. Hij houdt van haar en zou willen dat hij de pijn weg kon nemen. Ze zou willen dat hij dat ook kon. Brooke vat samen dat ze vanwege de keuzes die ze die nacht heeft gemaakt, elke dag wakker wordt zonder hem. Ze is de persoon kwijt van wie ze meer houdt dan het leven zelf. Brooke heeft het verprutst en kan de alcohol niet de schuld geven. Ze deed hem pijn en liet hem vallen. “Dat kan ik niemand anders kwalijk nemen.” Ridge trekt haar in een omhelzing.
Brooke op hun hoede B&B

Meer: B&B-actrice vertelt over haar relatie op het scherm

Bij Forrester Creations in het ontwerpbureau vertelt Grace aan Zende dat ze liefde kent als ze het ziet, en ze kan zien dat hij verliefd is op haar dochter. Grace gaat over Zende heen om een ​​date met Sequoyah te vermijden. Ze denkt dat het komt omdat hij heel graag bij Paris wil zijn. Grace steunt Zende, maar hij stelt het op prijs dat Paris eerlijk is over het feit dat hij het informeel wil houden. Paris’ moeder denkt dat hij klaar is om exclusief te zijn. Dat is hij, maar hij gaat met de stroom mee. Grace spoort hem aan om nog niet op te geven. Zende vraagt ​​Grace of Paris met iemand anders omgaat. Ze flitst om Carter te waarschuwen dat ze een einde moet maken aan de relatie met haar dochter. Zende vraagt ​​of zij iets weet wat hij niet weet. ‘Heeft Paris iets met een andere vent te maken?’ Grace zegt dat ze denkt dat Paris niemand ziet, maar dat kan veranderen. Ze denkt dat Zende het soort man is dat haar dochter waardig is, dus hij moet ingrijpen voordat het te laat is. “Als je een toekomst met Paris wilt, wacht dan niet… of je zou haar voor altijd kunnen verliezen!”
Zende, Grace adviseren B&B

Meer: B&B’s meest verwarrende personage op dit moment

Op het hok glimlacht Paris naar Carter: “Ik kan gewoon niet bij je wegblijven.” Carter herinnert haar eraan dat Zende haar als een vriend beschouwt. Ze zegt dat ze niets verkeerds doen en vraagt ​​of ze alle anderen kunnen vergeten en zich op hen twee kunnen concentreren. Ze beginnen te zoenen. Als ze stoppen, bekijkt Carter hoeveel er op het spel staat. Paris wil Zende geen pijn doen, maar kan haar gevoelens niet afsluiten en denkt dat Carter dat ook niet kan. Ze kussen nog wat en beginnen zich uit te kleden terwijl Carter Paris de trap op leidt naar zijn slaapkamer, en pauzeert om haar halverwege en bovenaan te kussen. Na de seks vertelt Paris aan Carter dat hij echt geweldig is. Hij denkt niet dat hij een vrouw heeft ontmoet die in alle opzichten zo spectaculair is… maar ze is een probleem. Paris wil aanwezig en in het moment blijven. Wat ze net deelden was mooi en dat wil ze niet afnemen. Ze wil het nog een keer beleven. Paris zit op Carter’s schoot terwijl ze elkaar kussen en glimlachen.
Carter, Parijs debat B&B

Meer: Chicago Fire krijgt een nieuwe rekruut

In het hotel vertelt Thomas dat Brooke is gesaboteerd. Sheila klaagt dat de blondine haar bij haar zoon weg wilde houden. Thomas beweert dat ze haar kan haten wat ze wil, maar om haar nuchterheid in gevaar te brengen? Wat als ze achter het stuur was gestapt en had gereden? Hij beveelt Sheila weg te blijven van Brooke. ‘Je mag niet meer met haar rotzooien. Is dat begrepen?” Sheila grijnst. “Ik heb net de lucifer aangestoken.” Ze is er niet verantwoordelijk voor dat Brooke Deacon kuste en Ridge verraadde. Thomas zegt dat ze te ver is gegaan. Sheila vertelt Thomas dat dit zijn kans is om Ridge te redden van Brooke, die hem alleen maar weer zal bedriegen. “Je hoeft alleen maar te zwijgen.” Hier kan niemand iets van weten. ‘We moeten dit onder ons houden, Thomas. Dit moet ons geheim zijn en je moet het meenemen in je graf.”

Meer: Chicago PD: liefdesverdriet van Burgess en Ruzek in het verschiet?

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke neemt een schokkende beslissing.

Kijk of je iets kunt bedenken dat we hebben gemist! Kijk terug op de grootste leugens verteld over soaps in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.