Bold & Beautiful Twist: wat als Zoe de affaire Carter / Quinn geheim houdt?


De stilte van het model kon boekdelen spreken.

Dit is niet de eerste keer dat je naar een soap kijkt, toch? Dus dat weten we allemaal op een gegeven moment waarschijnlijk voordat Kiara Barnes vertrekt The Bold and the Beautiful, de show zal Zoe laten ontdekken dat snelle vriend Quinn contact heeft gemaakt met Carter.

Dat is toch overdag 101?

Maar hier kunnen dingen interessant worden. Stel dat Zoe binnenkomt en haar ex-verloofde en vriendin betrapt op flagrante delicto. Zoë kon naar adem happen en haar verbazing uiten dat meneer Righteous iets zo erg verkeerd kon doen, en haar teleurstelling dat iemand in wie ze haar geloof stelde, net zo onbetrouwbaar zou kunnen zijn als Quinn. (Duh!) Maar dan … dan zou ze een keuze hebben die haar toekomst op lange termijn zou kunnen bepalen.

Meer: De oprechte boodschap van de Bold & Beautiful-ster aan zijn 5-jarige

Zou Zoë rechtstreeks naar Eric rennen en daarmee zowel Carters carrière als Quinns huwelijk torpederen? Of zou Zoë het slimme, misschien wel het medelevende, ding doen en slapende honden laten liegen? Als ze ermee instemde te doen wat Carter en Quinn smeekten en haar mond hield terwijl ze hun fixatie met elkaar doormaakten, zou misschien iedereen kunnen krijgen wat ze wilden. Quinn zou mevrouw Eric Forrester kunnen blijven, en Carter en Zoe … nou …

Wie weet? Als ze dit niveau van begrip zou tonen, zou hij misschien haar doorbrekende fascinatie voor Zende opnieuw kunnen evalueren en haar ooit weer als een potentiële levenspartner zien.

nok quinn eric bb

Quinns reactie op Ridge’s suggestie om Carter uit te nodigen voor een etentje in 3, 2 …

Meer: Zeep aluin dood op slechts 59 jaar oud

Het zou Zoe natuurlijk als BS klinken. Maar verdomd aanlokkelijk BS – zo aantrekkelijk zelfs dat het haar zou kunnen inspireren om Los Angeles een tijdje te verlaten, gewoon om, weet je, Carter en Quinn elkaar uit hun systemen te laten werken. Dan zou ze een paar weken of maanden later als een herschikking kunnen terugkeren, klaar om haar relatie met haar toekomstige partner op gang te brengen …

Alleen om te ontdekken dat Carter en Quinn er nog steeds mee bezig waren. Wat zou Zoë op dat moment doen? Zou ze de kwestie forceren door Carter dat te vertellen hij kan zijn geheime minnaar hebben Zolang ze het leven van luxe krijgt dat zou voortkomen uit zijn vrouw zijn? Of zou ze toegeven aan haar lagere instincten en onmiddellijk wraak willen nemen door alles tegen Eric uit te spreken?

Wat denk je, Vet en mooi fans? Jij een beetje hebben om van dit idee te houden, nee, al was het maar omdat het de relatie tussen Carter en Quinn verlengt. Bekijk op weg naar de reacties met je reacties de onderstaande fotogalerij, die bezoekt het verleden opnieuw Vet en mooi driehoeken dat zelfs een meetkundeleraar niet kon achterhalen!