Bold & Beautiful Voorbeeld: Carter en Quinn blijven elkaar zien


Carter zet alles op het spel voor Quinn.

In een voorproefje voor The Bold and the Beautiful voor de week van 19 – 23 juli waarschuwt Quinn Carter voor de prijs die hij zou kunnen betalen om haar te blijven zien. Lees verder voor de primeur!

Nadat de affaire van Carter en Quinn aan het licht was gekomen, gooide Eric Quinn uit zijn leven, het landhuis en Forrester Industries. Eric kon niet geloven dat Carter hem op zo’n manier had verraden, en Ridge was even verbijsterd door de acties van zijn beste vriend. Brooke verspilde geen tijd door alle schuld op een achterbakse Quinn te leggen en vond dat Carter een tweede kans verdiende. Eric gaf hem er een, op voorwaarde dat hij ver weg van Quinn blijft.

Zoals je kunt zien aan deze preview, is dat makkelijker gezegd en gedaan voor zowel Quinn als Carter. Quinn weet echter dat ze moeten stoppen met elkaar te zien omdat zijn toekomst op het spel staat, en ze wil niet dat hij een paria wordt in de ogen van Eric en Ridge. Ze weet al hoe dat voelt.

Quinn vertelt Carter dat ze gewoon niet meer samen kunnen zijn, maar Carter geeft haar toe dat het niet zo gemakkelijk is en hij haar niet uit zijn hoofd kan krijgen. Zullen deze twee in staat zijn om afstand te houden, of zullen ze beslissen wat ze hebben, is alles te verliezen en de volledige toorn van de Forresters op hen te laten neerkomen?

Lees de Vet en mooi spoilers op wat Brooke Ridge voorstelt. Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera-oplossing voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief. En zorg ervoor dat u door de onderstaande fotogalerij bladert van de heetste leidende mannen overdag.

Video: Vet en mooi/Instagram