Bold & Beautiful: Waarom haat Grace de vriend van Paris, Carter?


We. Zijn. Gemystificeerd.

Van tijd tot tijd, The Bold and the Beautiful laat ons stoppen en gaan, “Wacht, whaaat?” En de laatste tijd doen we dat wanneer Grace aan staat. Op de een of andere manier lijkt ze het in haar hoofd te hebben gekregen dat ze… moeten tussenbeide komen in de relatie van dochter Paris met Carter, opdat ze niet opgezadeld wordt met een significante ander die…

Wacht, whaaat? Een rijke en knappe directeur?

Het heeft geen zin, toch? We kunnen begrijpen waarom Grace het idee zou hebben dat Paris zou trouwen met de rijke, knappe Zende. Maar dat ze zo fel gekant is tegen de betrokkenheid van haar dochter bij de rijke, knappe Carter, is een regelrechte blunder.

Komt de CFO van Forrester Creations met wat bagage? Zeker. Niet alleen is er de hele Quinn-affaire, maar in de geest van Grace was hij de slechterik in zijn relatie met haar andere dochter, Zoe.

Maar Zende heeft ook wat kilometers op de teller. Hij bedroog Nicole met haar halfzus en scheidde uiteindelijk van zijn vrouw om redenen die alleen bekend zijn in het dossier met de vermelding “Zeg niets, en uiteindelijk zullen mensen stoppen met vragen.” Hij is een rode vlag fabriek die tot leven komt!

Wat echt zou hebben geholpen om dit verhaal te verkopen – evenals het personage van Grace, zo goed gespeeld als ze is door de gewaardeerde Cassandra Creech – zou zijn geweest als Vet en mooi had van een van de jongens in de driehoek een have-not gemaakt. Dan had je moeder haar dochter kunnen laten pushen om voor liefde te kiezen en geld boven liefde.

parijs zendende Diamond White, Delon de Metz"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television City Los Angeles, ca. 14/09/21 © Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661 Aflevering # 8626U.S.Uitzending 10/15/21

Natuurlijk zijn personages wiens bankrekeningen niet uitpuilen moeilijker te vinden in deze show dan personages die er niet uitzien alsof ze in de sportschool wonen, werken en slapen. (Godzijdank voor Deacon, onze enige vertegenwoordiger uit de gelederen van degenen onder ons die geen trustfondsen en rijke familieleden hebben!)

Het gedrag van Grace extra verwarrend maken zijn twee dingen: 1. Het feit dat haar dochter een volwassen vrouw is die perfect in staat is om haar eigen keuzes te maken (maar die kunnen we over het hoofd zien, aangezien bemoeizuchtige moeders een beproefd zeepje zijn) . 2. Het feit dat Paris, Carter en Zende allemaal single zijn. Zende gaat zelfs uit met een model. Dus waar is het schandaal in Carter en Parijs betrokken?

Parijs, Carter kiss loft B&B

Plus, er zijn maar wat, een dozijn mensen in LA? Van Cursus ze gaan allemaal aanhaken. Dat is de reden waarom Thomas in het verleden geobsedeerd was door zijn stiefzus Hope, en zowel Brooke en Taylor heeft genoten van hun weg omhoog langs de ene kant van de Forrester-stamboom en naar de andere kant! (Ze trouwden zelfs allebei met de halfbroer van Ridge, Nick!)

Wat denk je, Vet en mooi liefhebbers? Bent u net zo verbijsterd door Grace’s bezwaar tegen Carter als wij? Op weg naar de reacties, stop even bij de onderstaande fotogalerij, die een aantal van de schijnwerpers in de schijnwerpers zet soaps’ beste (en slechtste) moeders aller tijden.