Bold & Beautiful: Wie ontdekt de sexy affaire van Quinn en Carter?


Vergeet Justin Timberlake … deze twee brengen sexy terug!

Als we eerlijk zijn, kunnen we niet zeggen dat we de Carter / Quinn-aansluiting niet hebben zien aankomen. Zoals veel van The Bold and the BeautifulDe samenzweringen en de hardhandige dialoog tussen Eric’s vrouw en zijn vertrouwde werknemer maakten het vrij duidelijk dat ze vroeg of laat meer zouden delen dan alleen vertrouwelijkheid.

We wisten gewoon niet hoe veel eerder – laat staan ​​hoe ongelooflijk heet het zou zijn als ze gaf toe aan verleiding.

Gewaagde mooie Carter Quinn sex screenshot

Ja, we hadden veel meer voorspel kunnen gebruiken voordat Carter en Quinn de jeuk krabden waarvan we niet eens wisten dat we die hadden, maar nu ze dat hebben gedaan, gaan we niet klagen. Want als we helemaal eerlijk zijn, is hun rendez-vous het beste sinds Thomas en de mannequin om in deze soap te komen.

We hebben dit zien gebeuren met Vet en mooi voordat. De show zal een beetje in een dip zitten als het plotseling, met een onverwachte wending, de boel wakker schudt alsof het wil zeggen: “We zagen je daar, dommelen … wakker worden!”

Nou, ze hebben onze aandacht … laten we nu eens kijken wat ze ermee doen.

Hoewel de nieuwe geliefden elkaar aandrongen dat het nooit meer zou kunnen gebeuren, wisten we dat ze lagen al voordat hij haar in een andere stomende lipvergrendeling trok. En natuurlijk zullen er de komende dagen veel schuldige blikken en zelfverwijt zijn.

Meer: Maak je klaar voor de terugkeer van Steffy!

Maar waar we echt naar uitkijken, is dat iemand het geheim ontdekt … en jij weten dat gaat gebeuren. De enige vraag is wie de eerste is die de affaire ontdekt.

Het is duidelijk dat de schrijvers dat hele instaband-gedoe met Zoe en Quinn deden, zodat dit verraad uiteindelijk dieper zou snijden. Maar eerlijk gezegd waren we niet eens in het minst geïnvesteerd in Carters relatie met het model. We zijn echter erg geïnvesteerd in het huwelijk van Quinn en Eric, wat betekent dat de onvermijdelijke gevolgen wanneer hij ontdekt dat dit verraad episch zal zijn.

Meer: De lichtere kant van dramatische fotoshoots

Maar voordat dat gebeurt, willen we echt, echt, dat iemand die alles te winnen heeft bij de kennis, op het geheim stuit. Hoewel Brooke de voor de hand liggende keuze zou zijn, gezien haar haat tegen Quinn, is er momenteel niet veel drama om daar te spelen. Wat zou Brooke er tenslotte van weerhouden om het gewoon aan Eric te vertellen?

Nee, wat dit verhaal nodig heeft, is dat Quinns ontrouw ontdekt wordt door iemand die het een en ander weet over het vernietigen van levens. En toevallig zei Kimberlin Brown – portretter van wandelende sloopkogel Sheila Carter – nog maar enkele dagen geleden dat ze had een bezoek gebracht aan de Vet en mooi studio.

Is er iemand anders die praktisch kwijlt bij het idee dat Sheila haar saaie serveersterconcert bij Il Giardino zou laten vallen om een ​​nieuwe campagne te starten om haar portret van Quinn’s boven de Forrester-schoorsteenmantel te laten vervangen?

gewaagd quinn sheila eric portret HW

Terwijl we wachten om te zien hoe de dingen precies zullen verlopen, kun je het commentaargedeelte raadplegen met je mening over wat de toekomst biedt voor dit sappige verhaal. Feest dan je ogen op de onderstaande galerij waarin enkele van je favorieten staan Vet en mooi sterren zet de ‘glamour’ in ‘glamour-shots’.