Bold & Beautiful: Zal ​​Paris Zoe vertellen dat Quinn seks had met Carter?


Wat zal de toegewijde jongere zus van Zoe doen als ze voor het ultieme dilemma staat?

Na het horen van de schokkende waarheid over Quinn en Carter’s relatie, is Paris, of ze het nu beseft of niet, in een onmogelijke positie gebracht. Ofwel sluit ze zich aan bij de onheilige alliantie van geheimbewaarders om de droom van haar zus om met Carter te trouwen zonder drama verder te gaan, of ze staat haar zus toe het huwelijk aan te gaan, onwetend van het verraad en de leugens waarover ze zeker geïnformeerd zou willen worden voordat ze een dergelijke verbintenis aangaat.

Gezien hoe vastbesloten Zoe was om elk detail over Shauna’s vermeende affaire met Carter te extraheren en uit te kammen, is er vrijwel geen kans dat ze haar zus zou bedanken omdat ze haar in het ongewisse had gelaten over de verbluffende waarheid, en toch zou de onthulling haar geluk kunnen opblazen. Dus wat is een Parijs om te doen?

Meer: Hoe zal Thomas wraak nemen op Liam?

Het is niet moeilijk voor te stellen dat Quinn haar aanzienlijke overtuigingskracht gebruikt om Paris te overtuigen om haar moeder te houden en Zoe zonder al te veel wijzer met Carter te laten trouwen. Haar huwelijk met Eric staat immers ook op het spel als de waarheid aan het licht komt. Pak je koffers, Parijs, je gaat op een schuldreis! Quinn zal er zeker op wijzen dat door Zoe te vertellen dat zij en Carter seks hebben gehad, ze verantwoordelijk zou zijn voor het verpletteren van haar dromen en het veroorzaken van haar ‘onnodige’ liefdesverdriet. Wat gedaan is, is gedaan, en wat Zoe niet weet, kan haar geen pijn doen, toch?! Bovendien wil Zoe misschien heel goed de boodschapper neerschieten – het was niet zo lang geleden dat ze uithaalde naar haar jongere broer of zus omdat ze zich met haar leven had bemoeid.

Parijs, Zoe ruzie B&B

Zal Zoe de boodschapper willen neerschieten?

Aan de andere kant is Parijs niet het type om zo’n geheim te bewaren. Haar reflexmatige reactie, aangezien ze Zoe’s nieuwe vriendin nooit heeft vertrouwd, zal vrijwel zeker zijn om naar haar zus te rennen en ‘ik zei het je toch’ over Quinn, en de bonen te morsen. We kunnen haar nu horen: “Ze heeft het recht om te weten!” Zelfs als Paris zwijgt, zal het waarschijnlijk niet lang duren, omdat ze met haar geweten zal worstelen en haar minachting voor Quinn en irritatie tegenover Carter niet kan verbergen.

Meer: B&B-fans reageren op de mode van Parijs en Flo

Lukt het Quinn en Carter om hun affaire geheim te houden? Misschien voor een tijdje langer, maar het zal zeker uitkomen, en als het dat doet, hoe zeepachtiger de onthulling, hoe beter. Voor Eric bij Forrester Creations? Wanneer Carter en Zoe bij het altaar zijn?

Wat denk je dat Parijs gaat doen? Wat zou moeten zij? Laat het ons weten in het commentaargedeelte nadat je even de tijd hebt genomen om door te bladeren De geschiedenis van Quinn Fuller Forrester in de fotogalerij hieronder.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.