Bold & Beautiful: Zal ​​Carter met Quinn trouwen als Steffy en Finn herenigen?


Gewaagde mashup carter quinn bruiloft eric donna paris

Krediet: Howard Wise/JPI (3); CBS-screenshot

Zelfs terwijl ik de afgelopen weken enthousiast was over Vet en mooi, Ik wist dat er vroeg of laat een einde zou komen aan de goede tijden … en deze week kreeg ik gelijk toen de show alle aandacht op de Carter / Parijs-bruiloft richtte. De resultaten waren op zijn best een allegaartje, waarbij de show terugviel in een aantal zeer slechte oude gewoonten. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, want volgende week… nou, daar komen we binnenkort op terug.

Waarom zo gehaast?

De scènes waarin Eric en Quinn hun huwelijk beëindigden, waren prachtig gescript en prachtig geacteerd door John McCook en Rena Sofer. Maar aangezien de soap had besloten om het verhaal in hyperdrive te zetten, werd de hele zaak pijnlijk gehaast. Zelfs McCook gaf toe tijdens onze recente chat dat hij en Sofer geschokt waren door het feit dat ze in wezen een gecompliceerde puinhoop van een huwelijk moesten inpakken in wat neerkwam op ongeveer vijftien minuten aan scènes.

B&B Eric Quinn gaat uit elkaar

‘Ja, ja, ik hield van je, jij hield van mij. Laten we elkaar omhelzen en hiermee klaar zijn.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Emmy-winnaar keert terug naar Bold & Beautiful

Maar zoals we weten, wanneer deze show besluit dat het klaar is met een paar, nemen ze geen moeite met kleine dingen zoals de emotionele investering die kijkers in de koppeling kunnen hebben. In plaats daarvan is het “Laat de deur je niet raken terwijl je wegrennen naar je volgende relatie.” En in dit geval was het een letterlijke race toen Quinn het strand afstormde om te voorkomen dat Carter met Parijs zou trouwen.

Locatie, locatie, locatie

Ik zeg dit vaak, maar het is waar: geen enkele andere zeep heeft de productiewaarden die Vet en mooi breekt bijna nonchalant uit. Bij elke andere show zou het bijna raar hebben gevoeld om Quinn over het strand te zien rennen of op een fiets te springen, maar hier voelde het natuurlijk aan. Waarom? Omdat we de ‘echte’ wereld zien waarin deze personages zich voortdurend bewegen. Niet alleen wanneer de show kleine afstandsbedieningen zoals deze doet (of Sheila en Taylor’s recente ruzie op het dak), maar via de oprichtingsshots die bijna elke afzonderlijke scène opzetten.

Lees ook:  Vandaag op B&B gooit Zoe's negatieve reactie op zijn goede nieuws over Parijs C ...

Stoere mooie quinn fiets

Te laat realiseerde Quinn zich dat “gemakkelijk fietsen” slechts een uitdrukking is.

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Zullen [Spoiler] degene zijn die Steffy en Finn herenigt?

We weten hoe Brooke’s huis er van buiten uitziet. We hebben de gebouwen gezien waarin Forrester Creations en Spencer Publications zijn gehuisvest. We hebben op het strand voor Steffy’s huis rondgehangen. Dus terwijl het schokkend aanvoelt als tekens aan staan De jongeren en de rustelozen of Algemeen ziekenhuis ga naar buiten, het is hier heel normaal.

Getrouwde juffrouw

Wat betreft de bruiloft van Parijs / Carter … oh, heer, wat een puinhoop. Alsof het niet raar genoeg was dat er zo’n vijf mensen aanwezig waren, zat elk van de gasten aan hun eigen tafel … en geen van hen had dates! Hope’s man was “de stad uit voor zaken”, en ik denk dat Ridge misschien niet kon beslissen of hij Brooke of Taylor mee moest nemen. Zende’s toekomstige date was de bruid, en Bill… wat deed Bill daar in godsnaam? Ja, Paris legde uit dat hij de grootste supporter van de Forrester Foundation is (wat op zichzelf raar is, gezien hoe hij over Ridge denkt), maar zou dat echt een uitnodiging voor zo’n kleine ceremonie beoordelen?

Het is vermeldenswaard dat elke fan die de promo van de show bekeek — die in het weekend uitkwam en hieronder te zien is — elke beat van het verhaal verpest had.

https://www.youtube.com/watch?v=JBYvl0hv-kc

En alsof dat nog niet erg genoeg was, plaatste de show de onderstaande video op zijn YouTube-pagina, een video die laat zien welke vrouw Carter uiteindelijk zou kiezen in de laatste scène van vrijdag! (En niet voor niets, maar klinkt de toespraak die Quinn hier houdt – over dat Carter een betere vrouw van haar maakt – niet bijna precies hetzelfde als wat ze Eric vertelde toen ze samenkwamen?)

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Preview: Eric Has Questions for Quinn! | Soap Opera News
Nu is het mogelijk dat deze grote onthulling ten onrechte is gepost, wat met pre-emptions dingen uit de war gooit. Maar dit is niet de eerste keer Vet en mooi heeft zijn eigen geheimen prijsgegeven. Weet je nog dat ze Sheila’s terugkeer onthulden voordat ze uit de schaduw kon stappen en niet alleen Finn maar ook kijkers kon choqueren? Iemand daar heeft een lesje nodig in de fijne kunst van het plagen, wat we elke week doen met de spoilers: wek de eetlust op, maar voed ze niet de hele maaltijd totdat je ze aan tafel hebt!

Daarover gesproken…

Hier komt het goede spul!

Ik was zo blij als een klap om de show het verhaal van Sheila/Finn te zien spelen op vrijdag, net toen het verhaal van Paris/Carter/Quinn zijn climax bereikte. Natuurlijk, alles wat we kregen was veel expositie toen Sheila terugflitste naar Li’s dood, terwijl Taylor en Thomas de kijkers eraan herinnerden dat Steffy in Europa is met de kinderen. Maar ze vertelden het publiek tenminste dat er andere verhalen om de hoek zijn. En wat zal er daarna gebeuren? Nou, bekijk de laatste spoilers voor alle details…

Vet B&B Steffy Finn kus make-up HW

Deze. We willen hier meer van, alstublieft.

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Krista Allen voorspelt de toekomst van Taylor

Mijn grootste angst? Dat Quinn en Carter op het punt staan ​​van het doek te worden geduwd. We weten allemaal dat deze show niet weet wat te doen met gelukkige koppels … toch Flo en Wyatt? Er lijkt geen echt conflict in de kaarten voor Quarter te zijn.

Willekeurige gedachten

• Ik weet dat ik niet de enige kan zijn die jarenlang geobsedeerd is geweest door de portretten die boven de mantel van Forrester hangen. Dus ik ben natuurlijk benieuwd hoe lang het duurt voordat Quinn’s vervangen wordt door Donna’s. Of zou Stephanie terugkeren naar haar rechtmatige positie?

Lees ook:  Bold & Beautiful's Jacqueline Wood & Tanner Novlan herenigen Steffy/Finn in Monte Carlo, Foto's

Zelfs Brooke ziet liever de oude aartsvijand Stephanie boven de mantel dan Quinn.

Krediet: Howard Wise/JPI

• Ik vind het raar dat er praktisch geen sprake was van Sheila – je weet wel, de losbandige psychopaat? – de hele week. Ook reageerden mensen niet op Li’s dood. Is ze naar de bodem van de oceaan gezonken, om nooit meer gezien te worden, toen haar auto van de steiger ging?

• Ik vind het geweldig dat Hope totaal verbijsterd lijkt te zijn over waarom ze op de bruiloft was, laat staan ​​dat ze werd gevraagd om te spreken. En wat had het voor zin om Grace erbij te hebben als ze niet nog een laatste poging zou doen om de ceremonie te stoppen toen Charlie vroeg of iemand bezwaar had? Ridge wist tenminste dat het zijn rol was om de belachelijk veroordelende kerel te zijn die, ondanks zijn eigen rommelige persoonlijke leven, er was om zijn hoofd te schudden in borderline walging over de beslissing van zijn beste vriend.

• Was het niet een beetje smakeloos voor Carter en Quinn om te genieten van hun geluk vlak voor Parijs? Terwijl de camera naar elk van de gasten sneed, waren hun reacties onbetaalbaar. Hope keek verward, Ridge walgde, Bill verward, en Grace leek ongeveer een seconde verwijderd van opstaan ​​en verklaren: “Ik zei toch dat deze man niet goed was!”

• Charlie werkte verrassend goed als trouwambtenaar… en van alle excuses waarom verschillende mensen niet aanwezig waren, was Pam die een ‘breiretraite’ bijwoonde de meest geloofwaardige van allemaal.

Van geweldige herschikkingen tot vreselijke verhaallijnen, we kijken naar de beste en slechtste van 2022 … tot nu toe. Ontdek in de onderstaande galerij welke shows sissen en welke sissen.