Bold & BeautifulEric stuurt Quinn naar Carter’s appartement om seks te hebben


‘Eric kan echt niet willen dat je bij me bent,’ zegt Carter tegen Quinn, die hem eraan herinnert dat de reden dat haar man dit doet, is omdat hij denkt dat hij niet langer aan haar behoeften kan voldoen. (Blijkbaar denken Eric – en de schrijvers van de show – dat er maar één manier is om een ​​bevredigende seksuele relatie te hebben. Ik heb een paar boeken die ze misschien willen lenen…) Ze komen dichterbij tot Wyatt binnenkomt. Quinns zoon vraagt ​​of hij iets heeft onderbroken, maar ze staan ​​erop. Maar hij wijst erop dat toen hij het kantoor binnenkwam, ze van elkaar wegsprongen.

Quinn vertelt haar zoon dat ze van haar man houdt en dat zij en Eric er alles aan doen om een ​​sterkere relatie te smeden. Wyatt wijst erop dat de manier waarop Eric haar terugnam “wonderbaarlijk” was na alles wat ze deed. “Dat is een heel speciaal soort liefde”, zegt hij. Carter wijst erop dat Eric gewoon zo is… zijn eerste gedachte is altijd aan anderen. Omdat ze het er allemaal over eens zijn dat Eric een opmerkelijke man is, zegt Wyatt tegen zijn moeder dat ze alles moet doen wat Eric vraagt. (Wyatt, je hebt geen idee wat je je moeder voorstelt te doen… hoewel misschien als je zou kijken naar de manier waarop zij en Carter naar elkaar kijken, je een idee zou hebben…)

Vet mooie eric ridge office screenshot

In Erics kantoor smeekt Ridge zijn vader om zich voor hem open te stellen. Eric zegt wijselijk: “Dit is een bedrijf” en weigert zijn persoonlijke leven te bespreken. ‘Volgens mij is er in dit kantoor al genoeg over gesproken,’ houdt Eric vol. Dat weerhoudt zijn zoon er natuurlijk niet van om door te gaan met de kwestie. “Deze reünie met Quinn was niet allemaal kaarslicht en vuurwerk”, stelt Ridge voor. “Was het?” Eric blijft afbuigen en Ridge blijft aandringen op antwoorden, waarbij hij duidelijk maakt dat het hem niets kan schelen… vijg over Quinn, hij is alleen bezorgd over het geluk van zijn vader.

Brooke komt binnen, met het lef om te willen praten over werk in het algemeen en de nieuwe monsters die zijn binnengekomen in het bijzonder. Ze voelt al snel dat er een veel interessanter gesprek gaande is tussen de mannen en probeert Eric zover te krijgen dat hij zich openstelt. Hij vindt hun constante geplaag vervelend, maar Brooke antwoordt: “Waarom zou je willen dat we het laten gaan?” Uiteindelijk zegt Eric dat hij en Quinn “meer open voor elkaar” zijn geweest dan ooit in hun leven. “Eerlijkheid is goed”, beaamt Ridge. ‘Weet je wat nog meer goed is? Vertrouwen.” Ridge zegt dat het magisch was toen hij en Brooke hun weg weer bij elkaar vonden na hun vele uitdagingen. Het was geweldig. We zijn dagen het huis niet uit geweest. We zijn de slaapkamer niet uit geweest. En er gebeurden dingen…’ hij houdt zichzelf in, blijkbaar beseffend dat hij het TMI-gebied is binnengegaan.

gewaagde mooie bergkam sceptisch brooke screenshot

Meer: Help Rena Sofer onze harige vrienden te redden

Brooke vraagt ​​of wat er aan de hand is misschien is dat de liefde en het mededogen in Erics huwelijk weg is. “Het is vrij gemakkelijk om te oordelen, van buiten naar binnen kijkend, nietwaar?” stelt Erik voor. Brooke houdt vol dat ze niet oordelen, maar Eric, die het woord duidelijk beter begrijpt dan zij, schreeuwt dat ze dat wel zijn.

Brooke suggereert dat toegeven dat hij een fout heeft gemaakt misschien als een mislukking wordt beschouwd, maar dat is het niet. “Het is het niet waard om je eigen welzijn op te offeren om een ​​verbintenis na te komen”, zegt ze. “Wat er in mijn huwelijk gebeurt, is mijn zaak, het is niet de jouwe”, zegt Eric er duidelijk over, terwijl hij zijn zoon en schoondochter vertelt dat hij wil dat dit het einde van het gesprek is. (Kerel, heb je? gezien deze show?)

Nadat Eric is vertrokken, blijven Brooke en Ridge Quinn bashen (beiden zijn blijkbaar die keer vergeten dat Ridge zijn schoonmoeder kuste nadat hij haar zachtere kant had gezien). “Ik snap het gewoon niet”, geeft Brooke toe, terwijl ze Erics positieve eigenschappen opsomt en Quinns totale gebrek daaraan. ‘Je vader is een geweldige man,’ zucht ze. “Zijn vermogen om lief te hebben is buitengewoon. Het is onbevreesd en grenzeloos. Quinn verdient hem niet.”

Vet paris finn steffy onderbreking screenshot

Meer: Welke B&B-ster is nu echt de gelukkige?

Bij het strandhuis overvalt een shirtloze Fin zijn vrouw en beginnen ze te vrijen. Nadat ze herinneringen heeft opgehaald aan hoe leuk de dag was – inclusief Liam en Finn’s “papa-grapwedstrijd” – geeft Steffy toe dat ze nog nooit zo gelukkig is geweest, en dat komt door haar knappe echtgenoot. Ze knuffelen… net als Paris binnenkomt. “We hebben gezelschap!” roept Steffy en duwt Finn lachend weg. Paris verontschuldigt zich voor het onderbreken en zegt dat ze naar haar kamer zal gaan. (Nogmaals, waarom verblijft ze niet in het pension, vooral nu Finn en Steffy herenigd zijn?)

Het onderwerp komt al snel op Sheila, wat Steffy ertoe aanzet te vragen dat als Paris iets ziet of hoort, ze het hen onmiddellijk vertelt. ‘Het is heel belangrijk dat ze deze keer voorgoed uit ons leven blijft’, zegt Finns vrouw.

Vetgedrukte eric quinn document screenshot

In het ontwerpbureau vindt Eric een afgeleide Quinn die aan een sieraad prutst. Ze eindigen met praten over hun trouwdag en hoe de rest van de familie weigerde zelfs maar te komen opdagen. “Ze hadden geen idee hoe ver ik zou gaan om je te geven wat je wilt”, blikt hij terug. “Ik heb beloofd dat ik je geluk, vreugde en vervulling in je leven zou geven. Dat kan ik nog steeds’, zegt hij, terwijl hij haar een envelop overhandigt met ‘gevoelig materiaal’ voor Carter. Quinn zegt dat de advocaat vanaf de dag naar huis is gegaan, maar daar is Eric zich volledig van bewust. ‘Breng het naar hem toe,’ zegt hij veelbetekenend. “Ik zie je thuis.”

B&B eric quinn's portret screenshot

Meer: Welke karakters zijn het vaakst getrouwd geweest?

Later, terwijl Eric alleen drinkt en naar het portret van Quinn kijkt, is Carter in zijn appartement, terugflitsend naar Eric en zegt dat terwijl zijn seksleven voorbij is, dat van Quinn niet hoeft te zijn. Carter herinnert zich dan hoe hij Quinn kuste, met haar vrijde en het moment dat ze elkaar de liefde verklaarden. Er wordt op de deur geklopt, en als je moet weten wie er aan de andere kant staat als hij open doet, heb je niet opgelet…

Volgende The Bold and the Beautiful: Wacht maar tot je ziet wat er in Parijs omgaat! van Erik.

Aangezien Sheila al jaren problemen maakt, is het logisch dat vroeg of laat, iemand gaat haar laten betalen… of in ieder geval proberen. Waarom? Nou, we hebben een paar verdachten opgepakt…

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.