Bold & BeautifulRena Sofer vraagt ​​fans of ze Quinn en Carter missen, ,Quarter,


Het was een hete minuut, maar velen missen het zien van dit voormalige duo samen op het scherm.

Carter is tegenwoordig misschien dol op Parijs, maar het was niet zo lang geleden dat hij hetzelfde voelde voor Quinn en lieve woordjes in haar oor fluisterde. The Bold and the Beautiful’s Rena Sofa plaatste een foto van de set met Lawrence Saint-Victor en vroeg fans: “Wie mist dit?” Ze zei verder dat ze “Quarter” mist en dol is op “werken met deze man!”

Saint-Victor sprong in de reacties om zijn liefde voor de actrice te uiten, terwijl fans ook instemden om te laten zien hoeveel ze ze samen op het scherm missen. Walter Edwards antwoordde: ‘Jullie hadden allemaal de heetste, meest realistische scènes bij elkaar. Ik had zoiets van,’ terwijl Lisa Roth het ermee eens was, ‘Jullie hebben gesist, mis dat.’

Meer: Foto’s, soap hunk-gedraaide-Hallmark hottie daalt $ 7,4 miljoen

Betekent dit dat we toekomstige scènes met deze twee gaan zien? Het zou interessant zijn om te zien hoe Carter zou reageren als Quinn terug in beeld zou komen en nu bij hem wilde zijn. Zou hij haar in de armen rennen of doorgaan met het nastreven van een relatie met Paris. We weten allemaal hoe goed dat in het verleden voor hem heeft gewerkt!

Fans hadden daar ook veel over te zeggen. Sheilarball verklaarde: “Geen chemie tussen Carter en Parijs! De vonken vliegen over met Quinn,” zoals Sheilalescadre de vorige verklaring min of meer herhaalde: “Ze waren zoveel beter dan hij en Paris.”

Meer: B&B alum’s hitserie introduceert geheugenverlies verhaallijn

Waar sta je? Team Quarter of Team Caris? Laat ons uw mening achter en toon uw steun in het opmerkingengedeelte.

En als ze niet aan het werk is, hadden Sofer en haar man onlangs een beetje plezier terwijl ze de dag wegspoelde. “Mijn briljante man kwam op het idee om me op een dag te fotograferen terwijl hij mijn make-up eraf haalde na het werk”, plaatste ze, samen met een zwart-witfoto. “Ik hou van zijn kunstenaarschap en zijn oog. Om nog maar te zwijgen over hem.”

En wat dat betreft hebben we hieronder een galerij toegevoegd vol met foto’s met: schoonheidsproducten die worden gebruikt door actrices overdag, evenals tips om u te helpen zich op uw best te voelen. Het zal je misschien verbazen dat je al een aantal van deze items in je badkamer hebt staan!