Bold & Beautiful’s Carter / Quinn seksscènes en May Sweeps opstellingen


gewaagde mooie carter quinn seks hoop liam collage

Howard Wise / JPI (2); CBS-schermafbeelding

Wat een verschil een dag maakt! Ik begon donderdag met het schrijven van deze column, en het ging vooral over hoe The Bold and the Beautiful had een behoorlijke, zij het saaie week. Stukken vielen op hun plaats voor verschillende verhaallijnen om uitbetalingen te krijgen tijdens de sweeps in mei. Toen veranderde de aflevering van vrijdag alles door Quinn en Carter de liefde te laten bedrijven … dus ja, we hebben veel om over te praten!

Rennen in het vuur

In de originele versie van deze column was ik enthousiast over hoezeer ik het leuk vind om Rena Sofer en Lawrence Saint-Victor als een potentieel paar te zien, eraan toevoegend dat ik echt hoopte dat de show – zoals het nu gaat – de dingen niet overhaast. Zelfs toen ik letterlijk de woorden ‘Ik wil verlangende blikken en een langzame verbranding’ typte, gaf Quinn toe dat Eric haar ooit zelfvertrouwen had gegeven en haar een sexy gevoel had gegeven. “Ik wil me echt weer zo voelen,” zuchtte ze… en we waren op weg naar de races!

Mijn eerste reactie was om te schreeuwen: “Nee, het is te vroeg!” Maar wat volgde was een van de meest sexy scènes die ik in jaren in soaps heb gezien. De muziek was mooi en regisserend, verleidelijk en sluw (tot en met die close-ups van Quinns trouwring terwijl haar handen Carters spieren streelden).

Gewaagde mooie Carter Quinn sex screenshot

Hebben we allemaal weten dit zou komen? Natuurlijk hebben we dat gedaan. Deed Vet en mooi haast je op het ritme? Natuurlijk deden ze dat. Was het het waard? Jazeker.

Meer: Zeep sterren zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien!

Hier is de hoop dat wat er daarna gebeurt, minder gehaast is, waarbij Quinn en Carter te maken hebben met de onvermijdelijke schuld, zelfs als ze vechten tegen de drang om opnieuw te bezwijken. Misschien gaan ze een overeenkomst aan en vertellen ze elkaar dat het gewoon seks is, natuurlijk houdt ze van haar man, dit is volledig gescheiden …

Voel je je hart net iets sneller kloppen bij de mogelijkheden die deze verhaallijn biedt? Dat, mijn vrienden, is precies wat ik wil van een soap!

Onvolmaakt in het verleden

Er was één regel, gesproken door Brooke in de aflevering van donderdag, die echt veel van mijn problemen samenvatte met de manier waarop deze soap verhalen vertelt. Toen hij over de relatie van Hope en Liam sprak, zei Brooke: “Ik wil niet dat je verleden je toekomst bepaalt.”

Meer: Maak je geen zorgen … Steffy is snel terug!

Ik kon niet anders dan denken: “Er is letterlijk geen reden om aan te nemen dat dit zou kunnen gebeuren, Brooke, omdat acties uit het verleden absoluut niets betekenen in deze show.” Bewijs nodig? In diezelfde aflevering zei Brooke – die een heel gemengde boodschap stuurde – tegen haar dochter: “Liam heeft je teleurgesteld, hij heeft je vertrouwen beschaamd. Maar het was een vreselijke nacht, schat, en hij heeft er spijt van. “

Scott Clifton, Jacqueline MacInnes Wood"The Bold and the Beautiful"  Set CBS Television City Los Angeles, Ca. 30/05/19 © Howard Wise / jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8124U.S.Airdate 02-07-19

Nee, nee, nee, nee en ook … nee. Het was niet ‘een vreselijke nacht’. Het was de zoveelste in een reeks vreselijke dagen en nachten waarin Liam zich tot een andere vrouw wendde dan zijn vrouw. Heck, wat hij deed, zou misschien minder beledigend zijn geweest als het een vrouw was geweest andere dan Steffy. Dan zou het tenminste een zijn geweest nieuw vergissing!

Schuldig, Party of One

Er was niet veel beweging in het verhaal van Liam … maar we kregen meer van Don Diamont (Bill), Scott Clifton (Liam) en Darin Brooks (Wyatt), wat altijd een overwinning is in mijn boek. Wyatts groeiende vermoeden dat hij in het duister wordt gehouden, voegt een nieuw element toe aan de eindeloze scènes waarin Bill en Liam bespreken wat er met Vinny is gebeurd en waarom Liam zich wel / niet schuldig voelt.

Bill Liam Wyatt HW

Ik heb lang gezegd dat een van de dingen die deze show goed doet, uitbetalingen zijn. Ik kijk zelfs uit naar verhalen in verhalen die niet bijzonder goed tempo hebben of waarin beats zijn overgeslagen. Hier is Liam die weer bij Hope intrekt vervelend op verschillende niveaus (niet de minste daarvan is dat hij niets heeft gedaan om haar vergeving te verdienen), maar het is een geweldige set-up voor hem om alles (alweer) te verliezen als de waarheid onvermijdelijk komt uit… hoogstwaarschijnlijk tijdens May Sweeps.

Meer: Don Diamont laat zien wat de toekomst biedt voor Bill en Liam

Maar waarom spelen we niet tegelijkertijd Bill en Katie? Een paar weken geleden deed Bill een volledige pers (en ik wil alle eer voor het correct gebruiken van een sportterm) waar het zijn favoriete ex-vrouw betreft. Net als bij het Liam / Hope-verhaal, zou de fall-out met betrekking tot Vinny’s dood een veel grotere impact hebben als Katie en Bill opnieuw contact hebben gemaakt wanneer de waarheid aan het licht komt.

bb bill katie Heather Tom, Don Diamont"The Bold and the Beautiful"  Set CBS Television City Los Angeles, Ca. 02/13/19 © Howard Wise / jpistudios.com 310-657-9661

Als we deze show kennen, zullen we erachter komen dat Bill en Katie al weken aan het daten zijn en op hun grote verlovingsfeest zal Baker verschijnen om zowel Liam als zijn vader te arresteren.

Willekeurige gedachten

gewaagde mooie klimop geduwd parijs sean smith

• Het kwam me een beetje vreemd voor toen Paris terloops zei dat Quinn ‘mensen in rivieren duwt’ terwijl hij met Zoë sprak. Hoe weet ze dat eigenlijk? Ondertussen is het feit dat de broers en zussen nu blijkbaar besties zijn een ander voorbeeld van de beats die deze show routinematig overslaat.

• Waarom praat Eric met Donna over zijn huwelijksproblemen? Zou het niet logischer zijn voor Brooke om zich niet alleen van hen bewust te zijn, maar ook niet zo stiekem opgewonden te zien dat aartsvijand Quinn haar grip op Eric verloor? Verdorie, Brooke zou Stephanie’s portret naar buiten moeten sturen om opnieuw in te lijsten en Quinn vrolijk te waarschuwen dat haar tijd als de Forrester-matriarch ten einde loopt!

Meer: De favoriet van B&B fans heeft een spannend nieuw deel

• Of het nu komt door vaccinaties die steeds meer de norm worden of door veranderingen in protocollen achter de schermen, we beginnen te zien dat personages dichterbij komen en zelfs af en toe elkaar raken. Het is subtiel maar een welkome herinnering dat de wereld langzaamaan weer normaal wordt. Dat gezegd hebbende, is het de moeite waard om iedereen bij al onze soaps een shout-out te geven omdat ze dat hele “De show moet doorgaan” ding ter harte nemen. Toen we meer dan ooit moesten ontsnappen, waren ze er voor ons.

• Ik heb het gevoel dat we het moeten hebben over de jurk die Hope de hele week droeg. Bij nader inzien, misschien laten we de onderstaande enquêteresultaten voor zichzelf spreken …

Dus als je je op iets anders kunt concentreren dan die super sexy Quinn / Carter-scène, klik dan op de comments met je mening over de week. Bekijk dan deze belachelijk leuke galerij waarin enkele van je favoriete soapsterren – waaronder Vet en mooi’s Jacqueline MacInnes Wood (Steffy) – geef je een kijkje achter de schermen van wat werkelijk gaat ten onder tijdens fotoshoots!