Bold & Beautiful’s Carter zal breken met Paris, herenigen met Quinn?


Twee verhaallijnen staan ​​op het punt samen te komen tot één groot ‘ik zei het je toch’.

Bold & Beautiful’s Carter heeft een moeilijke weg bewandeld als het gaat om het vinden van ware liefde. In feite, ondanks het feit dat hij zich aan Parijs heeft verbonden, nog altijd heeft het niet gevonden – tenzij je zijn gevoelens voor Quinn meetelt, die met iemand anders getrouwd is.

Na een mislukte verloving met Zoe en een affaire met Quinn die eindigde in liefdesverdriet, vocht Carter tegen een groeiende aantrekkingskracht op Parijs – die iedereen op Vet en mooi verzekerde ons dat het het ‘it’-meisje was dat elke man geluk zou hebben. Carter en Paris gaven toe aan de seksuele spanning en kregen het druk, maar hij dwong haar om Zende’s huwelijksaanzoek te accepteren toen haar moeder Grace erbij betrokken raakte.

Meer: B&B-sterren en de leuke ‘ontsnapping’ van hun dames

Mama Buckingham is niet een fan van Carter, dankzij een schrijffout waardoor ze gelooft dat ze Zoe heeft bedrogen in plaats van andersom, en ze is onvermurwbaar dat Zende de enige man voor haar dochter is.

Paris verraste iedereen toen ze haar gevoelens voor Carter openbaar maakte, maar helaas had de COO op dat moment door dat hij nog steeds wanhopig verliefd was op Quinn… en Paris vermoedde dat ook.

Bezorgd dat Paris Quinn pijn zou doen door haar huwelijk met Eric te verstoren, besloot Carter dat dit een goede reden was om zich aan het meisje te binden… een geweldige afleidingstechniek.

Volgens de Vet en mooi Guide to Skewed Reasoning, Carter besloot ook dat hij, ondanks dat hij verliefd was op een andere vrouw, een goed leven met Parijs kon opbouwen en tevreden kon zijn. Natuurlijk zou Parijs nooit gevoel dat hij smachtte of had “geregeld”. Nee.

Het is een uitgemaakte zaak dat Paris zijn voorstel zal accepteren, en Vet en mooi spoilers geven aan dat Carter en Paris gaan naar de bruiloft om meteen de knoop door te hakken.

Nu willen we allemaal dat ‘goede kerel’ Carter geluk vindt, maar dit plan heeft een rampzalige uitwerking – of moeten we zeggen ‘nietigverklaring’?

Meer: B&B-ster gaat scheiden, straatverbod verlengd

Hoe weten we zo zeker dat het niet gaat lukken? Het is niet alleen gebaseerd op gebrekkige logica, maar gevoelens hebben de neiging om in de weg te zitten en geheimen zijn altijd onthuld. Maar er is meer natuurlijk.

Buiten het medeweten van Carter – en Quinn trouwens – heeft haar man Eric een affaire met Donna. Nog een geheim dat naar buiten moet komen, en dat veel dichter bij onthulling komt nadat Hope een oogje kreeg op haar tante die met haar honingbeer aan het kletsen was in de gezondheidsclub.

John McCook liet doorschemeren ZODE Dat Donna is het eindspel van Ericen hij erkende verder dat wanneer Quinn erachter komt wat hij heeft uitgespookt in de healthclub, “het het einde van hun huwelijk zal betekenen.”

Gewoon zeggen – Quinn zal een paar grote armen nodig hebben om haar te troosten, om nog maar te zwijgen van het enige dat haar ervan weerhield om die aanzienlijke vlam met Carter opnieuw aan te wakkeren, is haar overtuiging dat haar man Eric “loyaal” was aan een fout – het werd haar mantra in de afgelopen tijd weken.

Meer: Bekend gezicht bij B&B voor ‘echt leuke onthulling’

Dus, wat zal Carter doen als hij zich realiseert dat Quinns huwelijk is geïmplodeerd en de vrouw van zijn dromen – de vrouw die hij werkelijk houdt van — is het eindelijk vrij om bij hem te zijn? Klinkt voor ons als een enkeltje naar Annulment City.

Carter, de koning van de nietigverklaringen, kan zelfs zijn eigen juridische papierwerk regelen. Maar zal hij? Of, als de goede man, zal hij proberen het uit te houden met Parijs en “het juiste te doen?” Op de een of andere manier denken we dat Grace haar “ik zei het je toch”-moment gaat krijgen!

Meer: Eerste gezicht! ‘Steffy’ en ‘Finn’ weer bij elkaar

Laat ons weten hoe je denkt dat dit zal uitpakken in het commentaargedeelte.

Krijg een opfrisbeurt Carter en Quinn’s gloeiend hete romance in de fotogalerij hieronder.