Bold & Beautiful’s Kiara Barnes Herschikking? Verhaallijn om Zoe terug te brengen naar B&B


De term ‘onafgemaakte zaken’ was zo goed als bedacht voor het voormalige karakter van Kiara Barnes.

Hoewel Lenny Kravitz “It Ain’t Over ‘Til It’s Over” zong een eeuwigheid voordat Zoe zelfs maar een glimp in Vet en mooi hoofdschrijver Bradley Bell’s oog, het nummer had voor haar geschreven kunnen zijn. Want om er niet al te fijn op te zeggen, dat is het zeker niet over voor het model dat werd verraden door verloofde Carter en insta-BFF Quinn.

De vraag is, hoe je haar terug kunt brengen naar de show. Haar vertrek, we hebben het uitgebreid besproken, liet veel te wensen over. Maar misschien is dat oké, want het betekent dat haar terugkeer zal werkelijk pak een slag. We weten al wie we in de rol zouden casten: Antoinette Robertson, die het uit het park sloeg als lankmoedige Melissa op De haves en de have nots. (Hoe lang leed ze? Ze eindigde het allemaal door een fatale vliegende sprong te maken!) Zij of Lovie Simone, die vrijwel elke scène stal waar ze als Zora op OWN’s in ronddoolde Groen blad.

bb-new-zoe-pg-ec-cbs-rcf-ec

Zou Robertson (links) of Simone (rechts) Barnes kunnen vervangen als Zoe?

Meer: Kom dichter dan ooit bij je favoriete sterren [PHOTOS]

Hoe zit het echter met de comeback-verhaallijn voor Zoe? De voor de hand liggende route zou zijn om haar terug te laten keren naar LA, vastbesloten om wraak te nemen op Carter en Quinn. We hebben zelfs dat idee geopperd. Maar heeft dat niet een “been there, done that”-gevoel? Zelfs een “been there, done that” vaak” voelen?

Misschien kan de soap deze gelegenheid aangrijpen om het personage, dat, laten we eerlijk zijn, nog nooit zo fijn getekend is, grondig opnieuw op te starten. Zoe begon als een Britse stalker, verloor het accent en de psycho-neigingen, werd de vriendin van Thomas en Carter, en trok toen een totale Liam, twijfelend tussen de man die met haar wilde trouwen en de nieuwe aanbidder van haar zus, Zende.

Met andere woorden, ze was overal op de kaart!

Meer: Zoe en meer van de slechtste exits aller tijden van soaps [PHOTOS]

Wanneer The Bold and the Beautiful haar terugbrengt naar de kudde, misschien kan het haar in staat stellen tot haar recht te komen. Wat als ze zich in haar afwezigheid realiseerde dat wat Carter en Quinn deden echt niet erger was dan wat ze achter haar rug om met Zende had willen doen? Wat als ze een houding van ‘Liefde en laat liefhebben’ had aangenomen, een houding die haar kattekruid maakte tot niet alleen de voormalige verloofde Thomas, maar, ironisch genoeg, Carter en Zende? Zou de nieuwe, zelfgeactualiseerde Zoe contact opnemen met haar ex en aannemen dat Quinn op dezelfde manier zou kunnen evolueren? Zou ze zichzelf verwennen met Zende in de verwachting dat Paris zou begrijpen dat het hart wil wat het hart wil?

We zouden gefascineerd zijn om erachter te komen – en verder geïntrigeerd door dit personage dat we ons niet kunnen herinneren ooit overdag te hebben gezien. Wat denk je, Vet en mooi liefhebbers? Wil je dat Zoe een remix krijgt? Raak de opmerkingen met uw ideeën en stop onderweg bij de onderstaande fotogalerij die zich verbaast over de make-overs die enkele van onze favoriete sterren hebben gekregen — inclusief Barnes op weg naar Fantasie eiland.