Bold & Beautiful’s Lawrence Saint-Victor: bericht op debuutverjaardag als Carter Walton


31 januari was een gedenkwaardige voor de acteur.

Het lijkt nog maar gisteren, nietwaar, dat The Bold and the Beautiful introduceerde Lawrence Saint-Victor als Marcus’ broer, Carter Walton. Maar op 31 januari waren het 10 – tel ze, 10 – jaar. “Ik kan je niet vertellen hoe geliefd en dankbaar ik me nu voel”, schrijft de acteur op Instagram. “Ik heb er letterlijk de woorden niet voor.”

Saint-Victor’s post ging vergezeld van een kleine Best of Carter-video met het voorstel van de verliefde exec aan de veel gemiste Maya (ze zei ook ja!), wat kussenpraatjes tussen de hunk en oude vlam Quinn (“Is het mogelijk dat je meer spieren gekregen sinds gisteravond?’) en misschien een teken van wat komen gaat: Carter gaat van het verdedigen van zijn affaire met Eric’s vrouw naar Katie om… vonken te gooien met Katie zelf.

lawrence-saint-victor-carter-loves-mashup

Zou Katie Carters eerste liefde blijken te zijn… die duurt?

Credits: John Paschal/JPI, Howard Wise/JPI (2)

“Het was zo’n voorrecht om met zoveel getalenteerde en liefdevolle mensen te werken aan een show die zoveel voor zovelen betekent”, zei Saint-Victor. “Bedankt allemaal voor de liefde en steun gedurende deze 10 jaar.

“Het was een geweldige rit,” voegde hij eraan toe, “en ik kan niet wachten om te zien wat ons te wachten staat.”

Wij ook niet! Op weg naar de reacties om de Leidend licht vet je felicitaties, stop bij de onderstaande fotogalerij die enkele van de knapste leidende mannen aller tijden viert. Onnodig te zeggen dat hij er ook bij is!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy en Finn verwelkomen pasgeboren zoon Hayes