Press ESC to close

Finn vertelt Steffy Deacon dat Sheila nog leeft


Alle aangeboden producten en diensten zijn onafhankelijk gekozen door de redactie. Soaps.com kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via haar detailhandelslinks worden geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

Bij Il Giardino grijnst Deacon: ‘Ik zeg je dat ik denk dat Sheila misschien nog leeft.’ Finn vertelt hem dat hij zag wat hij wilde zien. “Je staat onder grote druk.” Deacon sist: ‘Sheila had negen tenen, ik zag er tien. Leg mij dat eens uit?” Finn zegt dat zijn geest hem voor de gek houdt. Sheila is dood en Steffy heeft haar vermoord.

Bij Forrester verwondert Steffy zich over RJ’s schets en vraagt ​​zich af of Hope deze heeft gezien. Nu Thomas weg is, is dit een geweldige kans voor hem. RJ vertelt haar dat Hope hen heeft ontmoet en dat hij zal helpen, samen met Zende en Luna. Hij is er zeker van dat ze allemaal goed zullen samenwerken.

Meer: Nieuwe details over B&B-gastster

In het ontwerpbureau vertelt Luna aan Zende dat ze doodsbang is voor hoe RJ zal reageren als ze hem vertelt over hun avond samen. Zende realiseert zich dat ze denkt dat hij het uitmaakt. Hij zegt dat wat zijn neef ook doet, hij er altijd voor haar zal zijn.

Luna zegt tegen Zende dat het aardig is om dat te zeggen; ze weet dat hij niet het hele verhaal had op de avond dat ze samen waren. Het laatste wat ze verwachtte was op deze manier betrokken te raken bij twee mannen uit dezelfde familie. Ze wil geen verstoring veroorzaken, maar zo kan ze niet meer leven.

In het hoofdkantoor vraagt ​​RJ hoe het met Steffy gaat; hij hoorde van het vreemde monument. Ridge komt binnen en zegt: ‘Dat was vreemd!” RJ vertrekt en Ridge vraagt ​​aan Steffy: “Wat dacht Deacon?!”

Bij Il Giardino weet Deacon dat Finn denkt dat hij gek is, maar wat als hij gelijk heeft met wat hij zag. ‘Wat als ik tien tenen had? Wat als je moeder nog leeft?’

Lees ook:  Bold & Beautiful: Rena Sofer, Annika Noelle's Rescue Pup's Amputatie Chirurgie

In het ontwerpbureau vertelt Luna aan Zende dat het klaar is: ze ontmoet RJ in zijn strandhuis. Ze hoopt dat Zende niet denkt dat ze egoïstisch is. Zende verzekert haar dat hij en RJ er wel uit zullen komen; hij maakt zich zorgen om haar. Luna herhaalt dat het haar fataal wordt om dit geheim te bewaren. Ze kan niet blijven liegen. “Ik ben het gewoon niet.” Zende weet dat ze een goed persoon is die nooit opzettelijk iemand pijn zou doen. Ze zegt: “Jij ook niet.” Zende vertelt haar dat als dit haar van het schuldgevoel zal bevrijden, ze het moet doen. ‘Kijk eens, je martelt jezelf.’ Luna kan niet nog een dag wachten. Zende knikt. ‘RJ verdient het om te weten over onze avond samen.’

In het hoofdkantoor snauwen Ridge en Steffy over Deacons vreemde herdenking voor Sheila. Ridge grapt: “Waarom ben ik hiervoor niet uitgenodigd?” Steffy vertelt hem dat het alleen Finn en Hope waren daar. Ridge begrijpt dat Hope weggaat, maar vraagt ​​zich af wat Finn hieruit heeft gehaald. Steffy haalt zijn schouders op: ‘Hij wilde afscheid nemen.’ Ridge brult: ‘Zeg maar vaarwel tegen de vrouw die hem bijna heeft vermoord, jou bijna twee keer heeft vermoord?’ Steffy weet dat het vreemd is, maar ze wil niet dat Finn haar kwalijk neemt omdat ze zijn moeder heeft vermoord. Ridge stelt dat Finn er moet zijn om haar te steunen.

In het restaurant doet Deacon een beroep op Finn als Sheila’s zoon. ‘Wat als je biologische moeder nog leeft? Wat als we haar niet kwijtraken?’ Finn vraagt ​​zich af waar ze dan is. Deacon suggereert dat ze mogelijk ondergedoken is. Finn herhaalt dat Sheila in zijn huis stierf door toedoen van zijn vrouw. “Je moet geworteld blijven in de realiteit, het is de enige manier om hiervan te genezen.” Deacon vraagt ​​hem: ‘Vertel me waar die extra teen vandaan komt!’ Finn zegt dat het wensdenken is. Deacon moet accepteren dat hij Sheila nooit meer zal zien.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Katherine Kelly Lang en Jennifer Gareis vieren samen verjaardagen, foto

Meer: Wie verbergt Sheila?!

In RJ’s strandhuis staart Luna naar een ingelijste foto van hen samen en doet ze pijn. RJ komt binnen met een boeket bloemen in de hand en overhandigt ze aan haar. Ze kussen elkaar en hij vraagt ​​waar ze over wil praten. Ze verontschuldigt zich omdat ze hem helemaal daarheen heeft laten rijden. Ze wilde gewoon even weg van kantoor en alle anderen praten. RJ mijmert dat een aantal van hun beste herinneringen daar zijn en dat het als een thuis begint te voelen. Ze moeten er een punt van maken om meer tijd samen door te brengen. Ze kussen elkaar, maar Luna trekt zich terug. RJ vraagt: “Wat is er aan de hand?”

In het ontwerpbureau flitst Zende naar seks met Luna en schudt zijn hoofd. Carter verschijnt en vraagt ​​​​waarom zijn geest zojuist een miljoen kilometer verderop was. Zende geeft toe dat hij moeite heeft zich te concentreren. Carter spoort hem aan om zich te concentreren op zijn grote kans met Hope For the Future. “Laat je niet overweldigen door de druk.” Zende vertelt hem dat het dat niet is. Carter vraagt ​​waarom hij de laatste tijd zo afgeleid is. “Er zit je zeker iets dwars, dus wat is er aan de hand?”

Meer: B&B-tussenscène!

Carter vertelt Zende dat wat hem dwars zit, niet zo erg is als hij denkt. Zende zou willen dat hij gelijk had. ‘Ik moet echt met iemand praten, Carter. Het gaat over Luna.”
Carter B&B

In het strandhuis spoort RJ Luna aan om met hem te praten. Hij heeft gemerkt dat ze al een tijdje niet zichzelf is. Normaal gesproken zijn ze echt met elkaar verbonden. Luna knikt. “Ik ben de laatste tijd erg gestresseerd.” RJ vraagt ​​of hij iets verkeerd heeft gedaan. Luna zegt nee. RJ vraagt ​​of het met haar moeder te maken heeft. Luna zegt dat ze er deel van uitmaakt. RJ wil helpen en herinnert haar eraan dat hij goed kan luisteren. Luna roept: ‘Jij bent de beste kerel, RJ.’ Haar vriend herinnert zich dat ze afstandelijk is geweest sinds het feestje van zijn opa. “Wat is het? Zeg eens.”

Lees ook:  Bold & BeautifulMannequin van 's Hope keert terug - met de hersentumor van Thomas?

In het hoofdkantoor voegt Finn zich bij Steffy en ze kussen en canoodle. Steffy vraagt ​​hoe het met Deacon ging. ‘Wat heeft hij je haar as gegeven of zoiets?’ Finn grinnikt en zegt dat ze in de marge is. ‘Deacon is het echt aan het verliezen. Hij zegt gekke dingen over Sheila.’

Meer: B&B-acteur op weg naar primetime

Bij Il Giardino drinkt Deacon, kijkt naar foto’s van Sheila en mompelt in zichzelf. Ridge slentert naar binnen en vraagt: ‘Wat is hier aan de hand, Sharpie? Tegen jezelf praten?” Deacon zegt dat hij weg moet gaan. Ridge zegt dat dat is wat er gebeurt: als je met een gek omgaat, word je er zelf ook een. Deacon vraagt ​​wat Ridge daar doet. Ridge zegt dat Steffy het moeilijk heeft. Deze vrouw brak in haar huis in en zijn dochter moest haar laten inslapen. ‘Vertel me eens over dit monument.’ Hij stelt dat het weg zijn van Sheila goed is voor iedereen. Deacon vraagt: ‘Wat als ze niet weg is, Ridge? Wat als Sheila niet uit ons leven verdwijnt?

Op het hoofdkantoor van Forrester verbaast het Steffy niet dat Deacon gekke dingen over Sheila zegt: hij werd verliefd op het monster. Finn zegt dat het meer was dan dat; hij werd gek. ‘Deacon vraagt ​​zich af of Sheila wel of niet echt dood is.’ Steffy hapt naar adem: “Wat?!” Finn zegt: ‘Deacon heeft zichzelf ervan overtuigd dat Sheila misschien nog leeft.’ Steffy’s ogen worden groot van schrik.

Meer: CBS-zeepfans! Sneak peek Nikki & Victor’s jubileum

Volgende The Bold and the Beautiful: Ridge geeft Deacon een grote realitycheck, Finn gooit Steffy een curveball en Zende neemt Carter in vertrouwen.

Door de draaideur – zie het komen en gaan van soap 2024 in de fotogalerij hieronder.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]