Gedurfde en mooie samenvatting: Hope Mannequin eist Thomas Get Rid of Liam


In Finns kantoor verzekert hij Liam dat hij met elkaar wil opschieten. Liam ook, maar hij verdedigt Thomas, die niet wil veranderen. Hij houdt van het spel en gebruikt graag mensen. Finn ontkent dat Thomas hem gebruikt en stelt voor dat Liam zich meer op zijn vrouw concentreert en minder op Steffy. Op dat moment komt ze binnen en vraagt ​​wat er aan de hand is. Finn legt uit dat de bloeddruk van Liam hoog is en Liam beweert dat hij Finn probeert te bereiken over Thomas, die een paspop van zijn vrouw in zijn appartement heeft staan. Finn gapt: “Wat?” Als blijkt dat Finn Liam adviseert om zich meer op Hope te concentreren dan op haar, is Steffy verbaasd. Finn verzekert haar dat hij niet jaloers is. Liam ontkent dat hij terug naar Steffy cirkelt; dat zijn de woorden van Thomas. Steffy steunt Finn door Liam te vragen zijn aandacht op zijn familie met Hope te richten, vooral nu zij en Kelly Finn hebben. Als Liam weg is, neemt Finn een regencontrole tijdens een romantisch diner met Steffy. Ze is blij dat ze met een sexy dokter uitgaat, ook al zijn zijn uren waardeloos, en ze kijkt uit naar wat hen als koppel te wachten staat.
Finn, Liam kantoor B&B

Bij Forrester Creations debatteren Hope en Zende over de stof wanneer Parijs binnenkomt. Ze gaat naar Carter voor het avondeten. Zende zal haar daar zien. Later gaat Zende naar buiten en Charlie wandelt naar binnen. Hope vertelt hem dat de vermiste mannequin is gevonden. Charlie is ontzet om te horen dat Thomas het heeft en niets heeft gezegd. Hope denkt dat het goed voor hem is geweest… creatief.
Hoop, Zende B&B

Meer: Zal Thomas doodgaan op B&B?

Bij Carter’s loft bewondert Zoe hoe alles eruitziet en Carter verzekert haar dat alles onder controle is. Ze maken een praatje en Zoe bedankt Carter voor het opnemen van Parijs vanavond. Carter heeft hoge verwachtingen van deze avond. Zoë voelt dat hij iets van plan is. Op dat moment komt Parijs aan. Zoe flapt eruit: “Waar is Zende?” Paris zegt dat hij er snel zal zijn en praat over het geweldige hok. Zoe waarschuwt dat Carter vanavond terughoudend is over iets. Ze praten over wijn als Zende met bloemen naar Parijs komt. Carter hoopt vanavond voor hen allemaal zeer gedenkwaardig te zijn. Zoe sluit ogen met Zende.
Paris watch Carter, Zoe B&B

In zijn appartement wil Thomas de mannequin teruggeven aan Forrester, maar de pop sist: “Nee.” Ze beweert dat Hope wilde dat hij haar daar hield en vraagt: “Je wilt Hope niet teleurstellen, of wel?” Als Thomas opmerkt dat Hope Liam heeft, lacht ‘Hope Too’ gemeen: ‘We zorgen wel voor Liam.’ Later eet Thomas aan de tafel tegenover de pop en vertelt haar over zijn geschiedenis met Hope, Liam en Douglas. De mannequin zegt dat Douglas bij Thomas en Hope moet zijn – zijn mama en papa – en hij zegt: ‘Make. Het. Gebeuren.” Als ze weer op de bank zitten, vertelt Thomas de pop dat het leuk was om samen de nacht door te brengen. De paspop herinnert hem eraan dat ze niet de echte Hope is, en terwijl zijn hoofd bonst, gaat ze tekeer over de noodzaak om Hope en Douglas bij Liam weg te krijgen. “Weg met Liam en dan, en alleen dan, kunnen jij en Hope samen zijn … voor altijd.”
Thomas positie etalagepop B&B

Meer: B & B-ster gepland voor krachtige tv-aflevering

In de hut gaan Hope en Liam over Thomas heen die de lookalike mannequin in zijn appartement heeft en kibbelen of hij nog steeds geobsedeerd is. Liam houdt vol dat hij net zo gek en gevaarlijk is als voorheen en dringt erop aan dat ze hem uit haar team ontslaat. Hope gelooft echt niet dat Thomas levens manipuleert om weer bij haar te komen.

Volgende De kale en de knappe, Een huwelijksaanzoek wordt onderbroken.

Herbeleef Vet en mooi favoriete vriendschappen in de fotogalerij hieronder. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.