Press ESC to close

Ridge kan Carter en Brooke in een affaire duwen!


Alle aangeboden producten en diensten zijn onafhankelijk gekozen door de redactie. Soaps.com kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via haar detailhandelslinks worden geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

Ja, dat weten we. Sheila’s wederopstanding heeft vrijwel alles opgeslokt The Bold and the Beautiful, maar volgens spoilers staat daar vandaag verandering in wanneer Brooke Zende ter verantwoording roept voor het verraden van RJ. (Misschien moet je vermelden wat hij heeft gedaan Luna daar ook, Brooke.) Het is de laatste wending nu het nieuws over Zende’s avond met Luna de ronde doet Maar weet je wie niet op de hoogte is van het geheim? Rand.

En we hebben het gevoel dat het eerder dan later in zijn gezicht zal ontploffen. Omdat Ridge gefocust is op al dat Sheila-gedoe, is hij zich niet bewust van wat er in het leven van zijn zoon gebeurt. Helaas kunnen noch zijn beste vriend, noch zijn vrouw hetzelfde zeggen!

Zende Ridge RJ B&B

Het feit dat ze Ridge allebei in het ongewisse laten over RJ, Luna en Zende zal hem vrijwel zeker in het verkeerde keelgat schieten. Ridge houdt niet van geheimen – laat staan ​​dat dit niet die van Carter of Brooke zijn, maar die van RJ.

Misschien zou Ridge de uiteindelijke onthulling met gratie kunnen verwerken als alles elders soepel zou verlopen. Maar nu Sheila weer in ieders leven explodeert, zien we niet dat Ridge veel geduld heeft. Toch wil hij misschien even diep ademhalen voordat hij tegen Carter en Brooke uitbarst.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Naomi Matsuda's eenjarig jubileum als Li Finnegan

Want hoewel hij ze misschien niet meteen uit zijn leven verdrijft, kan hij ze toch in een heel slechte richting duwen tenminste voor hem!

Carter Brooke B&B

Als Ridge het leven van Carter en Brooke zuur begint te maken, hebben ze misschien niemand anders dan elkaar! En ja, dat bedoelen we in het Bijbelse: samen in bed springen, zin in. Eigenlijk zouden we ronduit geschokt zijn als ze dat niet zouden doen. Het is verre van de eerste keer dat Brooke naar bed gaat met iemand die belangrijk is voor Ridge. (Deze keer zou het tenminste buiten de familie Forrester zijn.)

En laten we eerlijk zijn, het zou ook niet de eerste keer zijn dat Carter een affaire had met een vrouw die in de Forrester-familie was getrouwd of dat Brooke achter een van Katie’s mannen aan ging. Ja, Carter zou Katie hebben om mee te praten en daar twijfelen we niet aan erg sympathiek over zijn frustraties met Ridge. Maar uiteindelijk zou ze niet in het drama verwikkeld raken. Carter en Brooke zouden degenen zijn die Ridge’s toorn zouden moeten trotseren, medelijden over hun woede op hem, evenals hun pijn omdat ze werden aangevallen en weggeduwd.

Sterker nog, wat we er nu van denken, met dit menigte, een Carter/Brooke-affaire voelt vrijwel onvermijdelijk. Ons enige verzoek? Dat Katie en Ridge niet samen wraak nemen. Zij doet niet moet weer met een lintje aan haar vinger rondlopen.

Weer aan, weer uit en alles daartussenin, de relatiefotogalerij van Brooke en Ridge hieronder is allesbehalve saai!

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers for May 5, 2021: Wyatt Is Frustrated and Bill and Liam's Lies! | Soap Opera News

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]