The Bold and the Beautiful Spoilers 19 – 23 juli 2021


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 19 juli tot en met vrijdag 23 juli, Parijs leert de familie Forrester (inclusief hun nieuwste lid) beter kennen, Wyatt wil precies weten wat er met zijn moeder aan de hand is, en het lijkt erop dat Quinn en Carter op het punt om erachter te komen of ze gewoon een affaire waren of iets meer. Lees verder voor alle details over deze spoilers en meer…

Populaire onderwerpen: Zelfs Liam/Hope-fans — waaronder wij — denken dat het tijd is dat het paar op een laag pitje wordt gezet, terwijl andere verhaallijnen, waaronder de Finn/Steffy bruiloft en Justin’s wraak, krijgen wat ze toekomen.

Vet en mooi spoilers voor week van 19 juli:

Vet en mooi spoilers voor maandag 19 juli:

Finn en Steffy lijken op de goede weg te zijn, wat betreft verloofd zijn en een baby krijgen. Dus waarom lijkt wat hij vandaag voorstelt haar voor de gek te houden?

Quinn en Carter weten allebei dat wat ze deden verkeerd was. Maar nu de waarheid bekend is, is er niets dat hen ervan weerhoudt om aan verleiding toe te geven… en dat is precies wat ze gaan doen!

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 20 juli:

Brooke en Ridge hebben altijd zaken en plezier gemengd. (Vraag het maar aan iedereen die ze ooit per ongeluk is tegengekomen in de bedrijfssauna!) Hoe zal hij reageren op het voorstel dat ze doet met betrekking tot haar toekomst bij Forrester Creations?

Paris wordt de laatste persoon die langskomt en hun respect betuigt aan Steffy, Finn en hun pasgeboren baby. Cue het koeren in 3, 2 …

Nu Bill – wonder boven wonder, kunnen we toevoegen – een vrij man is, wat zal zijn volgende zet zijn? Don Diamont biedt hier zijn twee cent aan.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 21 juli:

Sinds haar aankomst in Los Angeles heeft Parijs het redelijk goed voor zichzelf gedaan, met het daten van Zende en het binnenhalen van een geweldig optreden bij de Forrester Foundation. Dus wie is de “onverwachte bron” achter een genereus aanbod dat ze vandaag ontvangt?

Nu Eric Quinn de laars heeft gegeven en Carter van plan was naar Parijs te vertrekken nadat hij vernam over zijn illegale affaire met de vrouw van de baas, blijft “Quarter” vrij om de mogelijkheden te verkennen. De grote vraag is of hun sexy affaire zich kan vertalen in een echte relatie.

Over Zoe gesproken, je kunt erachter komen waar haar exit staat bij het aftellen van De slechtste vertrektijden aller tijden van soaps via deze fotogalerij.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 22 juli:

Carter staat op het punt grote punten te verdienen met Quinn als hij voorkomt dat iets kostbaars wordt vernietigd. Onze gok? Dat prachtige portret dat boven de schoorsteenmantel in de Forrester woonkamer hangt. Iets zegt ons dat Eric niet in de stemming is om daar elke avond naar te staren terwijl hij aan zijn martini’s nipt!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 23 juli:

Als je een fan bent van Quinn en Carter, wil je de aflevering van vandaag niet missen. Wat er gebeurt, kan het moment zijn dat hun relatie in de toekomst bepaalt!

Het complot dat Vinny doodde had meer gaten dan een net. Maar er is één goed ding uit voortgekomen – en dit is het. (Hint: het is iets dat de show al een tijdje nodig heeft!)

— Charlie Mason/Richard Simms