The Bold and the Beautiful Spoilers 20 – 24 september 2021


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 20 september tot en met vrijdag 24 september, Hope brengt tijd door met een man ander dan Liam, heeft Parijs een openbaring, wat een goede zaak kan zijn … of een heel, heel slechte, en de obsessieve Sheila maakt een waarschuwing waar … tot grote ergernis van Steffy. Lees verder om erachter te komen wie de komende week bij Forrester Creations wordt verdacht en nog veel meer…

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 17 september:

Finn is Paris dankbaar voor haar steun in zijn verlangen om Sheila te leren kennen – en we kunnen wel raden waar Dat zal leiden. De kans is groot dat hij zijn dankbaarheid zal tonen met een knuffel. Een omhelzing zonder shirt – des te beter om de vlammen van haar verliefdheid aan te wakkeren.

Schokbreker! Paris heeft een fantasie over Finn. Hoe ver gaat ze om haar dromen werkelijkheid te laten worden?

Vet en mooi spoilers voor week van 20 september:

Vet en mooi spoilers voor maandag 20 september:

Na heldhaftig weerstand te hebben geboden aan Erics suggestie om een ​​tijdje samen te slapen geheel week geven Quinn en Carter toe aan hun passie. Dus gefeliciteerd aan jullie allemaal die vijf dagen in de “Quarter” nookie-gokpool hebben gehad.

Na tyfoon Sheila te hebben doorstaan, maken Steffy en Finn eindelijk weer verbinding… in de slaapkamer! Misschien was de locatie de sleutel om niet voor de zoveelste keer gestoord te worden door hun houseguest en Finn’s nummer 1 fan, Paris.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 21 september:

BFF’s Quinn en Shauna zijn weer bezig en delen geheimen achter gesloten deuren. Deze keer is Shauna begrijpelijkerwijs geschokt als Quinn de laatste wendingen in haar liefdesleven opbiecht.

Iets zegt ons dat de onmiskenbare (en onlangs opnieuw ontstoken) elektriciteit van Quinn en Carter niet onopgemerkt zal blijven bij Forrester Creations wanneer Brooke en Katie de bedoelingen van de sieradenontwerper met Eric in twijfel trekken. Hoe lang duurt het voordat we Eric/Quinn/Carter moeten toevoegen aan het aftellen van de beste Vet en mooi liefdesdriehoeken aller tijden?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 22 september:

Misschien moeten Carter en Quinn overwegen om hun clandestiene ontmoetingen op zijn loft te houden in plaats van in het Forrester herenhuis, of zich wat afstandelijker te gedragen op het werk, aangezien Eric gedwongen is zijn vrouw in te dekken voor een bezorgde Katie. Heeft de arme man niet al genoeg gedaan? We hebben nog steeds het gevoel dat [Spoiler] zal de sleutel zijn tot het terugwinnen van zijn mojo.

Net toen het begon te voelen alsof Justin helemaal verdwenen was nadat hij Ridge een verleidelijke deal had aangeboden, geeft de naaister de voormalige rechterhand van Dollar Bill een undercoveropdracht.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 23 september:

Er is geen Liam te bekennen als Hope, Thomas en Douglas tijd samen als gezin doorbrengen. We moeten ons afvragen hoe deze aantrekkelijke foto de voorheen geobsedeerde Forrester zal beïnvloeden.

Wanneer Paris een openbaring krijgt over haar woonarrangement met Steffy en Finn, zal ze dan besluiten om te verhuizen… of het beste te maken van haar nabijheid tot de man die al haar vakjes controleert?!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 24 september:

Zullen de Forresters het nooit leren? Ridge en Eric bedenken nog een recept voor een rampzalig misverstand en houden elk een geheim voor de ander. We weten wat de oudere Forrester achterhoudt, maar wat zou Ridge kunnen verbergen? Misschien een waarneming van Quinn en Carter?! Misschien wil hij niet toegeven hoe leuk hij het idee van Deacon Sharpe krijgt een kans op verlossing?

Ze is bah! Sheila zwoer, in verschillende sinister klinkende toespraken (meestal voor zichzelf), dat ze zou… niet uit de buurt van haar zoon en kleinzoon worden gehouden… en ze maakt gehoor aan die bedreigingen. Het is niet verwonderlijk dat Steffy woedend wordt als de biologische moeder van de Fin weer een onverwacht bezoek brengt. Vergeet het huis babyproof te maken, Steffy; je moet het psycho-proof maken!

Als Sheila niet oppast, kan ze zichzelf het slachtoffer maken van een goed, ouderwets moordmysterie. Bekijk de lijst met mogelijke verdachten en beslis vervolgens welke van hen jij denk dat het meest waarschijnlijk is een einde maken aan het schrikbewind van de duivelin.

— Candace Young/Charlie Mason