The Bold and the Beautiful Spoilers 27 juni – 1 juli 2022


RSVP “ja” tegen Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 27 juni tot en met maandag 4 juli. Onder de teasers zijn prikkelende hints over wat er gebeurt nadat Quinn Eric in bed met Donna betrapt, of er “I do’s” naar beneden gaan op de bruiloft van Carter en Paris, en hoe Steffy en Finn maakt opnieuw verbinding ondanks het feit dat ze continenten van elkaar verwijderd zijn. Lees meer over deze plotwendingen en meer hieronder …

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 24 juni:

Van Cursus zij doen! Paris en Carter verplaatsen hun trouwdatum te midden van terughoudendheid van hun dierbaren. Want op volle kracht vooruit smeden is het logische om te doen wanneer ieders die u aansporen om uw rol te vertragen. Misschien is het tijd om terug te brengen [Spoiler]…

Met een adembenemend slechte timing (hij staat op het punt met Paris te trouwen!), maakt Carter een verbluffende bekentenis over zijn oprechte liefde voor Quinn aan Ridge. Wat zal de naaister te zeggen hebben, aangezien de vrouw die het hart van zijn vriend in haar handen houdt… zijn stiefmoeder is?!

Vet en mooi spoilers voor week van 27 juni:

Vet en mooi spoilers voor maandag 27 juni:

“Schat, ik kom naar huis!” Eric belooft een mooie toekomst aan een dolgelukkige Donna. Het stomme is, wanneer zal hij er toe komen om Quinn zijn levensveranderende plannen binnen te laten?

Aaawkward! Quinn en Bridget ontdekken een schokkende waarheid over Erics ‘pickleball’-oefening. We vermoeden dat ze nog meer geschokt zullen zijn dan Hope als ze ontdekken dat de Forrester-patriarch niet op de baan is geweest, maar in plaats daarvan zijn ticker een ander soort training heeft gegeven terwijl hij in bed ligt met een mollige Logan – die toevallig zo is zijn ex-vrouw!

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 28 juni:

Toen Donna enthousiast was over het goede nieuws dat Eric haar onlangs had gegeven, had ze misschien even gepauzeerd om na te denken over de mogelijke gevolgen… die op het punt staan ​​te kloppen terwijl het bed schommelt. Verberg de breekbare honingpotten, want de hel zal zeker losbarsten als Quinn en Bridget Eric en Donna in bed arresteren!

Als de bruiloft van Carter en Paris begint, worstelt Quinn met het verlies van haar twee ware liefdes. Zal het bij de diepbedroefde (en waarschijnlijk woedende) brunette opkomen om naar het grote evenement te gaan om te proberen te voorkomen dat Carter met zijn tweede keus trouwt? Dat hopen we natuurlijk!

Vet en mooi spoilers voor woensdag 29 juni:

Omringd door dierbaren begint het huwelijk van Paris Buckingham en Carter Walton. Maar gaat het “met” een hapering af?! De hemel weet dat Quinn’s versnellingen gaan draaien, nu ze net haar “trouwe” echtgenoot in bed met zijn ex-vrouw heeft ontdekt! Zal ze een rechte lijn naar het grote evenement maken?

Ja, dat zal ze! Quinns reis om Carter te bereiken voordat het te laat is, neemt echter een komische wending. Zal ze in staat zijn om op tijd bij de kerk (of de Forrester-woonkamer) te zijn en te voorkomen dat haar voormalige geliefde in het huwelijksbootje stapt met zijn bijna-mevrouw?!

Vet en mooi spoilers voor donderdag 30 juni:

Een opgetogen Donna deelt haar goede nieuws over Eric met Brooke. Het lijdt geen twijfel dat haar zus absoluut opgewonden zal zijn, gezien hoe ze over Quinn denkt – hoewel ze misschien teleurgesteld zal zijn dat ze niet aanwezig was om de blik op het gezicht van haar aartsvijand te zien toen ze de oude Honingbeer op heterdaad betrapte!

Er is niets beter dan een bruiloft crasher op een soap! Wat zal er gebeuren nadat Quinns verrassende bekentenis Carter verbijstert en Paris en Grace van streek maakt?! Zal de doorgaans oprechte COO gevolg geven aan de belofte die hij aan zijn verloofde heeft gedaan of Mama Buckingham een ​​”ik zei het je toch”-moment cadeau doen dat de grote zorgen die ze is geweest bevestigt? erg al die tijd vocaal uitdrukken?

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 1 juli:

Opnieuw partners in crime! Mike kan Sheila’s verzoek om Finn te helpen niet weerstaan ​​terwijl ze nadenken over enkele van hun beste momenten samen. Wat een huiveringwekkende reis door de tijd dat is vast wel!

Oké, dat kunnen we niet wacht om te zien wat het resultaat is als Paris, Carter en Quinn een onverwacht einde aan een emotionele dag bereiken. “Onverwacht” kan veel dingen betekenen. Het was verwacht dat Carter met Paris zou trouwen, doet hij dat ook niet? Zal hij verklaren dat hij Quinn wil, of zal Paris een weggelopen bruid meeslepen nadat ze zich realiseert dat zij niet de vrouw in de kamer is waar haar bruidegom echt van houdt?! Verdorie, misschien zal Grace Zende naar het altaar slepen en haar dochter krachtig wapenen om te trouwen hem in plaats van!

Vet en mooi spoilers voor week van 4 juli:

Vet en mooi spoilers voor maandag 4 juli:

In het buitenland wordt Steffy sentimenteel als ze zich de liefdevolle herinneringen met Finn herinnert, en we kunnen het niet helpen, maar we vragen ons af of ze onze fotoalbum van “Sinn’s” liefdesverhaal om terug te kijken op hun hele romantische reis.

Zo diep! Finn en Steffy delen een kosmische connectie terwijl Sheila vecht om het leven van haar zoon te redden. Zal de rouwende weduwe beginnen te voelen dat haar man niet echt weg is?! Misschien dringt het tot haar door dat hij nog steeds een hartslag heeft als ze hem opmerkt in onze fotogalerij van personages die de dood hebben bedrogen.

Doen. Niet. Missen. Bold & Beautiful’s De beste fotoshoots van Jacqueline MacInnes Wood aller tijden in één verbluffende mega-galerij!

— Candace Young/Charlie Mason