The Bold and the Beautiful Spoilers 29 november – 3 december 2021


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 29 november tot en met vrijdag 3 december, het is een openbaring na de vakantie voor Carter, Steffy en Liam steken de koppen bij elkaar (hopelijk niet over margarita’s!), Finn worstelt om zijn beloften na te komen, en een heethoofdige Ridge bereikt zijn breekpunt! Ontdek wie een hele kamer verbijsterd zal verlaten wanneer een situatie escaleert door de hete-van-de-persen spoilers hieronder te lezen.

Vet en mooi spoilers voor de week van 29 november:

Vet en mooi spoilers voor maandag 29 november:

Wanneer een boze Ridge Deacon op de hoogte stelt, moeten we ons afvragen of Brooke heeft geklaagd dat de ex-gevangene en Hope’s vader haar zijn ‘lot’ willen maken. Over sommige dingen kan men het beste zwijgen!

Terwijl Steffy en Liam strategieën bedenken over Hope and Deacon, laten we hopen dat deze hoofd-samen-sessie niet wordt gehouden over margarita’s met zulke limoen andere keer ze hingen rond om te kletsen. Dat ging zo desastreus, het maakte onze lijst van Liams meest botte moves aller tijden.

Hoewel Eric (weer) voor Quinn lijkt te hebben gekozen, is er een andere vrouw die perfect voor hem zou zijn. En nee – sorry, Donna – jij bent het ook niet. Zien wie we hier voor de ontwerper in gedachten hebben.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 30 november:

Hope en Steffy botsen wanneer de blondine een beschuldiging uitdraagt. Oh Oh. Misschien is een onbedoeld neveneffect van de terugkeer van Sheila en Deacon het begin van een… nieuw hoofdstuk in de voortdurende rivaliteit van Hope en Steffy.

We wrijven onze handen samen van vreugde en verwachting! Brooke verbluft de kamer als de situatie tussen Ridge en Deacon escaleert. Wat zal de blonde bom te zeggen hebben die iedereen stopt in hun tracks?!?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 1 december:

Het is niet verwonderlijk dat Brooke na haar uitbarsting op gespannen voet staat met Hope, Ridge en Deacon. Kan ze niet gewoon eisen dat ze allemaal met elkaar kunnen opschieten? Of een enkele traan laten waardoor ze zich allemaal zo slecht voelen dat ze in de rij vallen?

Wanneer Carter een grote openbaring krijgt over zijn liefdesleven, zal hij zich dan realiseren dat de vrouw van zijn dromen recht voor hem staat… in het Forrester Creations-kantoor, niet minder? We bedoelen natuurlijk Katie. Eindelijk een dame die vrij is om met hem door de vriendelijke luchten van liefde te vliegen. Maar kan ze haar Dollar Bill-bagage echt achterlaten?

Voeg hier je facepalm in terwijl we de . beoordelen domste bewegingen die de soaps hebben gemaakt in 2021 – en de hemel sta ons bij, ze hebben nog een maand te gaan!

Vet en mooi spoilers voor donderdag 2 december:

Terwijl het stof neerdaalt na Brooke’s ‘moment’, wordt Ridge fel beschermend voor zijn vrouw terwijl hij zijn liefde aan haar belijdt. Misschien als hij meer gefocust was op zijn huwelijk en minder gefixeerd op dat van zijn vader de laatste weken, dat zou niet zo nodig zijn.

Zodra Sheila Finn een verrassingsbezoek brengt in het ziekenhuis, wordt hij zeker nog een keer gegooid. Aan de ene kant wil hij Steffy en hun familie goed doen. Aan de andere kant, ondanks wat hij weet over zijn Mommie Dearest, lijkt hij er niets aan te doen dat hij door haar gefascineerd is.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 3 december:

Ah, ja – net zoals we voorspelden, worstelt Finn met zijn toewijding aan Steffy en de aantrekkingskracht die hij voelt voor Sheila. Moeten we hem er echt aan herinneren? haar lange, lange lijst van wandaden om hem te overtuigen afstand te houden van de soaphoppende maniak?

Terwijl Ridge zijn breekpunt bereikt, neemt Brooke een beslissing. Is ‘het lot’ gedwarsboomd door Deacon’s terugkeer naar de mix? Als dat zo is, hoeft de naaister tenminste niet te lang of te hard te zoeken om een ​​nieuwe liefde te vinden om hem af te leiden – er is er eentje onderweg.

Werkelijk?!? Fans komen warm binnen als Grey’s Anatomy plaagt een nieuwe romance tussen deze karakters. Plus, Maggie’s terugkeer en wanneer de volgende nieuwe aflevering wordt uitgezonden!

Terwijl Deacon zichzelf steeds verder insinueert in het leven van jouw… Vet en mooi favorieten, zijn helse geschiedenis opfrissen via deze fotogalerij van zijn leugens en tijden.

— Candace Young/Charlie Mason