The Bold and the Beautiful Spoilers 6 – 10 juni 2022


Het is tijd voor zowel Brooke en Eric in Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 6 juni tot en met vrijdag 10 juni. Ze heeft een tweede kans met Ridge, maar het komt met een waarschuwing waarmee ze het misschien niet eens kan zijn. Ondertussen maakt hij een keuze ten aanzien van zijn huidige en ex-vrouw. In andere ontwikkelingen haalt Grace een stunt uit waardoor we ons afvragen of ze misschien net zo koekoek is voor Cocoa Puffs als Sheila! Lees verder en we bespreken deze spoilers en meer!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 3 juni:

Deacon biedt Brooke geruststelling na haar mislukte poging met Ridge. Iets zegt ons dat de oplichter die van haar houdt misschien meer heeft dan alleen troostende woorden om naar voren te brengen…

Tel de honingflessen! Donna neemt Eric mee op een trip down memory lane voordat ze een verbluffend verzoek doet. Uh-oh… heeft de levendige ex-vrouw en minnaar van de patriarch besloten dat ze de zijne wil zijn huidig vrouw weer?!

Vet en mooi spoilers voor week van 6 juni:

Vet en mooi spoilers voor maandag 6 juni:

Had hij echt verwacht dat dit zo soepel zou gaan als honing?! Eric beheert zijn verwikkeling met Donna terwijl hij getrouwd is met Quinn. Nu heeft hij heel veel ervaring met het omgaan met deze situaties, maar we weten niet zeker of we ons hem ooit ongeschonden kunnen herinneren. Koningin Stephanie altijd betrapte hem op heterdaad!

Nooit iemand die ermee ophoudt, La Logan moet misschien diep in de kast graven voor een pittige terugkeer van de Brooke’s Bedroom-lingerielijn wanneer ze Ridge verrast met een laat bezoek en een pleidooi om te herenigen.

Lees ook:  Bold & BeautifulDe schattige foto van Tanner Novlan als zoontje Jones wordt vrijgelaten uit het ziekenhuis

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 7 juni:

Eric neemt een verrassende beslissing over Donna en Quinn. Zal zijn geliefde huilend in haar honingpot worden achtergelaten, of zal zijn vrouw volledig overrompeld worden door de echtgenoot die volgens haar volkomen loyaal is? Er achter komen welke vrouw kan het eindspel van Eric zijn?gebaseerd op de plagende opmerkingen van John McCook!

Wanneer Brooke en Ridge overeenstemming bereiken over de voorwaarden voor zijn terugkeer, vermoeden we dat de naaister terug zal keren naar de oorspronkelijke doorn in zijn zij – Deacon. Brooke zou met alles akkoord gaan om ‘het lot’ weer op het goede spoor te krijgen, maar een nieuwe poging om Hope’s biovader te verbieden lijkt twee keer dezelfde fout te maken en een ander resultaat te verwachten. Wat, nu we erover nadenken, een beetje de romantische geschiedenis van “Bridge” definieert. Bekijk het zelf in onze afbeelding van Het liefdesverhaal van Ridge en Brooke.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 8 juni:

Nou, het lijkt erop dat we gelijk hadden toen we dachten dat Ridge zijn voet zou zetten over Deacon, terwijl de hervormde oplichter en Hope Brooke smeken om hun relatie te overwegen. Zal het vader-dochterduo de blonde bom kunnen overtuigen om haar mannetje te staan ​​tegen haar man, of zullen Hope en Tofu Boy geen andere keuze hebben dan de hut te verlaten om opa Sharpe in het leven van hun kinderen te houden?

Extra grote popcorn, alstublieft! Gezien het feit dat niemand Dollar Bill vertelt wat hij moet doen, is het geen verrassing om te horen dat de mogul er gewoon niets aan kan doen wanneer Ridge het onderwerp Brooke verboden terrein verklaart. Het is veilig om te zeggen dat de ontwerper een oortje zal krijgen en dan wat details zal geven over de talloze manieren waarop hij het object van hun beide genegenheden in de steek heeft gelaten, en een tirade over waarom hij het niet verdient om bij haar te zijn!

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Finn bezoekt Sheila in de gevangenis

Vet en mooi spoilers voor donderdag 9 juni:

In de gevangenis stort Sheila in elkaar wanneer Li haar confronteert omdat ze slecht is. Het verbaast ons niet dat de bajesklant wordt geschud door naar de adoptiemoeder van Finn te kijken – nietwaar? zien de huiveringwekkende blik die ze naar Liam wierp? Saaie dingen. Zelfs als de verwrongen Ms. Carter een greintje geweten van diep van binnen naar boven haalt, valt te betwijfelen of de beschermer van haar zoon erdoor geraakt zal worden.

Paris bewijst dat haar moeder net zo’n voortdurende zorg is als haar criminele vader, en onderschept een bemoeizuchtige Grace terwijl ze valse hoop geeft aan Zende. Eerlijk gezegd, er is ‘vastbesloten’ en dan is er mevrouw Buckingham, die op een heel ander niveau zit. En hoe zit het met Zend? Hij zou zo dik als een baksteen moeten zijn om te kopen wat de moeder van zijn ex-vriendin verkoopt, terwijl hij dat al doet weet ze houdt van Carter.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 10 juni:

In een noodlottige zet om zeker te zijn, kust Carter Paris, die verbijsterd maar blij is door de plotselinge verandering van het hart van de COO. Zal ze stoppen om dat feit in twijfel te trekken, slechts enkele dagen voordat ze ervan overtuigd was dat hij nog steeds een affaire had met Quinn? We vermoeden van niet.

Niveau vijf nutjob alert! Grace dient een formele klacht in bij Ridge over Carter’s intimidatie van Parijs! Is iemand buiten een bedrijf even? toegestaan om namens een werknemer een klacht in te dienen, vooral als die werknemer eigenlijk nergens over klaagt?

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila bekent dat ze Finn heeft neergeschoten en vermoord

Brooke en Ridge zijn misschien down, maar tel ze niet mee. Een kijkje door onze fotogalerij van hun verzengende relatie onthult hoeveel ze al hebben overwonnen om samen te zijn.

Je zult een aantal zeer bekende gezichten zien van Vet en mooi in de onderstaande galerij van toen-en-nu foto’s van voormalige Jong & Rusteloos sterren.

— Candace Young/Charlie Mason