Waarom Bold & BeautifulCarter en Quinn hebben een geheime affaire nodig


Hoe leuk zou het zijn voor Carter en Quinn om een ​​zeepachtige geheime affaire te voeren?

Is er iemand onder ons die dat niet is? liefdevol de totaal onverwachte wending van Quinn Forrester die in bed valt met Carter Walton? Er zijn zoveel redenen waarom dit niet had moeten werken … en toch is het een van de beste wendingen in misschien wel jaren op de show. Dus waar gaan ze heen vanaf hier? We hebben een suggestie …

Verhaallijnen gaan vaak te snel of te langzaam Vet en mooi, maar we hopen dat deze in ‘precies goed’ gebied raakt. Wat betekent dat we niet willen dat iemand anders te weten komt over Carter en Quinn … in ieder geval nog niet.

Nu Shauna namens Quinn een pitch maakt voor Eric en hij toegeeft dat hij nog steeds van zijn vrouw houdt, is er een grote kans dat ze weer bij elkaar kunnen komen. Ondertussen van Zoe duidelijk Carter niet opgeven, dus hij kan net zo goed toegeven. Dat meisje is meedogenloos!

Maar zou het niet leuk zijn als de remise tussen Carter en Quinn herhaaldelijk te veel blijkt te zijn om te weerstaan, zelfs als ze ernaar streven om het goede te doen? De spanning en gestolen blikken door het kantoor op het werk, de bijna-ongevallen van bijna betrapt worden …

Carter schiet Quinn kijken kantoor B&B

Oh de heerlijke spanning in de lucht …

Seks en schandalen zijn al decennia lang nietjes in zeep, maar het is zeldzaam om tegenwoordig een volledige, verzengende liefdesrelatie te zien voortduren. Er kan een one-night stand zijn in een moment van zwakte, of zelfs gewoon een gestolen kus, zoals vaak het geval is op Vet en mooi, maar daar eindigt het wanneer de overtreding wordt ontdekt of beleden. Katie en Wyatt waren zo leuk om te zien, deels omdat het hun geheimpje was. Als het om ‘Quarter’ gaat, willen we een ouderwetse aangelegenheid.

Vet en mooi spoilers geven dat aan Zoë zal op een aantal verdachte dingen stuiten wanneer ze Carter op zijn hok probeert te verrassen, maar we hopen echt dat ze er niet zo snel achter komt dat het haar nieuwe vriend, Quinn, is waarmee hij probeert – trek hem tevoorschijn en heb er plezier mee!

Het zou ook interessant zijn om te zien dat het onwaarschijnlijke paar ondanks zichzelf verliefd wordt, maar daar is genoeg tijd voor. Voor nu willen we zien hoe Quinn en Carter hun aantrekkingskracht bestrijden (en herhaaldelijk verliezen) terwijl ze tegelijkertijd worstelen met hun problemen met hun belangrijke anderen. Zo zeepachtig!

Meer: Wie zou de affaire van Carter en Quinn moeten ontdekken?

Zeker, de gevolgen zullen fantastisch zijn – iedereen zal geschokt zijn door de regelrechte betrokkenheid van Carter bij de vrouw van Eric; het zal zijn vriendschap met Ridge beïnvloeden, en mogelijk zelfs zijn baan. En Zoe zal stomverbaasd zijn als hij erachter komt hoe goed Quinn “voor Carter zorgde” op al die reizen naar het hok, maar we hopen onderweg nog wat plezier te beleven.

Hoe het ook speelt, een pluim voor Vet en mooi om het publiek te verrassen met een werkelijk onvoorziene wending die zeepachtige seks en schandaal in hun verhaallijnen heeft geïnjecteerd.

Zou je willen dat de liefdesrelatie van Carter en Quinn in het geheim wordt voortgezet? Deel je mening met ons in het commentaargedeelte, maar neem eerst even de tijd om moederdag te vieren met foto’s van zepen sterren en hun echte moeders in de onderstaande galerij.

Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.