Zoals Bold & Beautiful’s Carter dumpt Parijs, we vragen: is karakter geruïneerd?


Nee. We hebben allemaal geen sympathie voor Mr. Lonelyhearts.

Er was een tijd – een lang tijd, zelfs — wanneer The Bold and the Beautiful dat we medelijden hadden met Carter. Daar was hij, knap en serieus, stevig van hart en beroofd van ab. Maar het lukte hem niet om een ​​’ander’ ertoe te brengen ‘belangrijk’ te blijven.

“Hoe kan dit? zijn?!?” vroegen we ons af.

Carter pull-up training B&B

“Misschien is die ene ab gewoon niet genoeg knallen?”

Krediet: Howard Wise/JPI

Het was verpletterend om te bedenken dat hij voorbestemd was om “altijd de trouwambtenaar, nooit de bruidegom” te zijn. De laatste tijd zijn we echter aanzienlijk minder verpletterd door die mogelijkheid. Sterker nog, we beginnen het gevoel te krijgen dat dit het lot is dat hij verdient.

“Hoe kan dit? zijn?!?” je vraagt.

Als je naar dezelfde show hebt gekeken als wij, dan weet je het al. Carter heeft onthuld dat hij voor al zijn spieren – zoveel … spieren – een ruggengraat mist. Welke man laat de moeder van zijn vriendin hem recht in zijn gezicht vertellen dat hij niet zo’n goede partij voor haar is als de doelloze playboy die zijn ex-vrouw bedroog? Niet een aantrekkelijk kerel, dat is zeker.

Carter bekentenis B&B

De woorden “Neem” alle de stoelen, dame’ bleef in Carters keel steken.

Krediet: CBS-screenshot

Er is een totaal van nul pushback in Carter. Grace maakte een stank, en boem, hij was alles, “Ja, Paris, je zou ja moeten zeggen als Zende het voorstelt.” (Facepalm.) Toen raakte het ons echt. Is Carter ooit voor zichzelf opgekomen sinds hij tegen Zoe schreeuwde over haar geheime achtervolging van Zende? Vechtte hij voor Quinn of rolde hij zich gewoon om en liet hij los wat ze hadden toen ze besloot zich te herenigen met Eric?

Waar is Carters passie? Zijn inzet? Hoe moeten we investeren in zijn relatie met Parijs — of elk relatie van hem – wanneer hij zelf zijn minnaars zo stevig vasthoudt als een slappe handdruk?

Katie, Carter houden elkaars hand vast B&B

“Je hebt een ongewoon goede houding voor iemand die een ruggengraat mist.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Het personage dat het minst logisch is, is…

We vermoeden dat de show van plan is voor ons om Carter te zien als zo’n weldoende man dat hij bereid is zijn eigen hart te breken om de toekomst van Parijs veilig te stellen. Maar het verhaal slaat zo weinig op dat het alleen maar wijst op een gedragspatroon van zijn kant dat alles is maar aantrekkelijk. Als Carter te rooskleurig is om aan Grace op te merken dat hij een ongelooflijk succesvolle zakenman is en zijn aureool niet meer aangetast is dan die van de Forresters, dan is hij minder een man dan een schulp. En wie wil? Dat?

Wat denk je, Vet en mooi liefhebbers? Zijn we allemaal te veel afgeleid door Carter’s borstspieren om te beseffen dat hij geen ruggengraat heeft? Op weg naar de reacties, stop bij de onderstaande fotogalerij, een verzameling van toen-en-wauw-foto’s van sterren van een veel gemiste soap.