Bold & Beautiful: Brooke schreeuwt tegen Quinn omdat ze liegt over seks met Carter


Op het hok ontploft Brooke bij Quinn en Carter omdat ze Eric opnieuw hebben bedrogen. Quinn ontkent het en probeert erachter te komen wat Justin hen heeft verteld. Ridge schreeuwt dat Justin ze heeft gepakt en rent vervolgens naar Carter. Hij vertrouwde hem zijn leven toe – hoe kon hij zijn vader dit aandoen?! Brooke herhaalt dat Eric Carter heeft vergeven en nu is hij weg en heeft dit gedaan. Quinn roept eindelijk dat ze naar hen moeten luisteren. Ze sluipen niet achter Erics rug om. “Hij weet er alles van!”
Ridge, Brooke verbaasde B&B

Meer: Exclusief! Kimberlin Brown verdedigt Sheila

Brooke verklaart dat dat absurd is en Ridge zoekt naar Carter voor zijn mening. Carter houdt vol dat ze de waarheid spreekt. Vol walging zegt Ridge dat hij niet kan geloven wat er met de COO is gebeurd sinds Quinn hem in de tang heeft gekregen. Quinn roept: “Stop ermee!” Ze herhaalt dat Eric wil dat ze bij Carter is. Ridge en Brooke zijn stomverbaasd en Carter houdt vol dat hier een verhaal achter zit. Ze verwonderen zich erover dat dit goed moet zijn! Quinn legt uit dat Eric niet met haar kan vrijen. Brooke is niet verbaasd, gezien de manier waarop ze hem behandelt. Quinn zucht – ze bedoelt fysiek. “Hij heeft een erectiestoornis.” Quinn schreeuwt tegen Ridge waarom Eric wordt vernederd. Brooke spreekt Quinn aan omdat hij geen medelijden heeft met haar man en wendt zich in plaats daarvan tot Carter. Quinn zwoer aan Eric dat dat genoeg voor haar was, maar hij stond erop dat ze bij Carter zou zijn!
Quinn holler Brooke B&B

Ridge spot: “Ik vind dit geweldig.” Hij en Brooke geloven ze nog steeds niet en beschuldigen Quinn ervan een verhaal te verzinnen zodat ze niet naar Eric gaan. Quinn schreeuwt dat Eric probeerde om Ridge en Brooke zover te krijgen dit met rust te laten; zij zijn de reden dat ze zich in deze positie bevinden! Brooke schreeuwt naar Quinn: ‘Gewoon. Stop. Aan het liegen!” Quinn komt los en stormt het hok uit, Carter, Ridge en Brooke achterlatend met hun kaken op de grond.

Meer: Bold & Beautiful aluin dood op 73

In het Forrester herenhuis is Katie verbaasd dat Eric haar de waarheid over hem, Quinn en Carter wil vertellen. “Erik, wat is er aan de hand?” Hij legt uit dat er meer in het verhaal zit dan iemand begrijpt. “Er is een reden waarom Quinn zich tot Carter wendde en een deel van de schuld gaat naar mij.” Katie vindt dat belachelijk – Quinn heeft de keuze gemaakt om hem te verraden. Eric geeft eindelijk toe dat hij niet in de slaapkamer kon optreden. “Ik heb erectiestoornissen.” Hij ontkende het eerst en duwde zijn vrouw weg. “Ze weet het nu.” Het spijt Katie dat hij hiermee te maken heeft, maar ze vindt het nog steeds geen excuus om een ​​affaire met Carter te hebben. Eric is het ermee eens: “Nee, dat is het niet. Niet de eerste keer.” Katie is ontsteld dat hij lijkt te zeggen dat het weer gebeurt.
Eric, Katie leggen B&B uit

Meer: Darin Brooks verlaat B&B voor Apple-series?

Eric legt uit dat alleen omdat zijn seksleven voorbij is, dit niet betekent dat Quinn’s leven dat ook hoeft te zijn. Katie gaapt – hij vergoelijkt haar affaire? Eric antwoordt dat het meer is dan dat. “Het was mijn idee.” Katie heeft gevloerd. ‘Eric…’ Het is niet iets dat hij ooit had gedacht dat hij een vrouw van hem zou aanmoedigen om te doen, en hij maakt duidelijk dat ze aanvankelijk weerstand boden. Eric verklaart dat hij geen verontwaardiging wil of dat Katie Quinn probeert. Katie is het daarmee eens, maar is diepbedroefd voor hem. 0151 dit is geen liefde, zijn vrouw aan een andere man geven. Ze vraagt ​​zich af wat Carter denkt. Eric vraagt ​​haar hem niet de schuld te geven; hij heeft gevoelens voor Quinn en Eric heeft dat gemanipuleerd. Toch weet Katie dat het verwoestend moet zijn om zijn vrouw in het bed van een andere man te hebben. Eric is uitgeput en wil naar boven. Katie geeft hem een ​​knuffel en vertrekt.
katie omhelzing eric B&B

Een woedende Brooke komt het kantoor van Forrester binnen en gooit haar tas op het bureau. Katie verwondert zich, “Wauw.” Brooke vertelt dat ze woedend is op Quinn en Katie mijmert dat ze ook niet blij met haar is. Brooke vertelt wat zij en Ridge hebben ontdekt. Justin betrapte Quinn met Carter en ze loog dat Eric wilde dat ze samen zouden zijn om haar verraad te verbergen. Katie zucht. Voor één keer in haar leven vertelt Quinn de waarheid – over alles.

Meer: Nieuwe liefde voor Katie die Bill woedend zou maken

Quinn komt thuis, overstuur, en vertelt Eric om zich voor te bereiden. Ridge sloot een soort deal met Justin, die haar volgde naar Carter’s loft en ze samen zag. Hij moet rechtstreeks naar Ridge en Brooke zijn gerend, die vervolgens opdaagden om hen te confronteren. Het spijt haar zo! Plots komt Ridge binnen, slaat de deur dicht en zegt: “Hé jongens.” Hij vertelt zijn vader wat ze ook zegt dat hij haar niet moet geloven – Quinn probeert weer een verraad te verbergen. Ridge vertelt dat ze weer vreemdgaat met Carter en probeerde hen te vertellen dat het Erics idee was. Eric verbijstert zijn zoon door te zeggen dat ze de waarheid spreekt. ‘Ik heb haar gezegd bij Carter te zijn.’

Volgende The Bold and the Beautiful: Finn vertrouwt Hope.

De vrouw van Eric is zeker geen onbekende in conflicten! Terugkijken op Quinns grootste hits in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.