Bold & Beautiful: Brooke verbiedt Deacon van haar huis en eigendom


In het Forrester herenhuis vertelt Brooke Ridge dat hij altijd gelijk had – ze had Deacon nooit in hun leven mogen laten infiltreren. Ze zal Deacon en Hope heel duidelijk maken dat ze hun relatie ergens anders zullen moeten voeren. Nadat ze dat heeft gedaan, kunnen ze weer het vrolijke stel worden dat ze altijd zijn geweest. ‘Ik kan niet wachten om je te laten zien hoeveel ik je heb gemist,’ spint ze. Ridge merkt op dat ze veel hebben geoefend met verzinnen. Brooke herinnert hem aan enkele van hun beste ervaringen als ze terugdenken aan het verleden. Ridge zal nooit vergeten wie ze waren. Brooke verklaart dat ze nieuwe herinneringen zullen maken en Deacon zal daar niet van afwijken. “Hij zal geen deel uitmaken van ons leven, hoe dan ook.”

Meer: Opinie: de wending die we nooit zullen zien

In Brooke’s woonkamer ontbloot Liam zijn gebeeldhouwde lichaam in een zwempak terwijl hij en Hope bespreken dat Steffy Kelly naar het buitenland neemt. Ze zijn aan het zoenen als Deacon binnenkomt en vraagt ​​of Brooke al terug is. “Ik maak me zorgen om haar.” Ze bespreken wat Sheila haar heeft aangedaan. Liam biedt aan: “Nou, ze kent nu tenminste de waarheid.” Deacon bespreekt zijn klachten over Ridge waardoor ze zich een mislukkeling voelt en mompelt dat ze bij een man moet zijn die haar waardeert. Liam mijmert: “Vind je het leuk?”
Hope Liam Deacon B&B

Bij Forrester Creations raakt Quinn in paniek als ze Carter laat zien dat Erics hartslag en bloeddruk zojuist drastisch zijn gestegen. “Hij kan in de problemen zitten!” Ze vindt dat ze naar de healthclub moet gaan.

Meer: John McCook onthult de verrassende droom van Eric

In de healthclub hijgen en puffen Eric en Donna na de seks en hij grinnikt dat hij eigenlijk sprakeloos zou kunnen zijn. Ze legt haar hoofd op zijn borst en verwondert zich over zijn hartkloppingen. Hij zou verbaasd zijn als het niet gebeurde na wat ze net deden!
Donna Eric hartverscheurende seks B&B

Op kantoor denkt Carter dat Eric misschien gewoon aan het sporten is, maar Quinn stelt dat dit een extreme piek is. Ze zou het vreselijk vinden als er iets met Eric zou gebeuren, en hij was helemaal alleen! Ze merkt dat zijn hartslag nu weer daalt en Carter spoort haar aan om hem te bellen, zodat ze zich beter zal voelen.

Meer: Steffy jubileumgalerij

In de healthclub koestert Donna dat Eric nog steeds manieren vindt om haar te verrassen. Hij zou het graag blijven proberen… maar hij kan het niet. ‘Donna, we kunnen dit niet blijven doen. Deze affaire moet stoppen.” Zijn telefoon gaat – het is Quinn. Ze is blij te horen dat hij in orde is en vraagt ​​naar zijn pickleball-wedstrijd. “Was het goed? Heb je je bloed laten pompen?’ Eric zegt van wel en is nu aan het afkoelen. ‘Ik ben zo thuis,’ verzekert hij voordat hij de verbinding verbreekt.

Op kantoor deelt Quinn haar opluchting met Carter, die zegt dat hij een gelukkig man is dat hij zijn nachten mag doorbrengen met haar in zijn armen. Quinn zal Eric niet vertellen dat hij dat heeft gezegd en voegt eraan toe: “Ik moet naar huis.”

In de club merkt Donna op dat Eric in de war was door het telefoontje van Quinn – is hij bang dat ze iets vermoedt? Erik zegt: “Nee.” Donna vraagt ​​of dit het einde voor hen is. Eric antwoordt: “Niet van hoeveel je voor me betekent, nee.” Donna zal hun momenten daar altijd koesteren. “Dit was een onverwacht avontuur”, huilt ze. ‘Maar ik wil je nooit pijn doen. Jij bent mijn honingbeer.” Eric veegt een traan van haar gezicht.
Donna eric face B&B

In het hoofdkantoor dagdroomt Carter over seks met Quinn als Ridge binnenkomt. Carter vraagt ​​naar Steffy. Ridge vindt dat ze de juiste keuze heeft gemaakt… “En nu probeer ik de juiste keuze te maken voor Brooke en mij.” Hij vult Carter in op Brooke’s aanbod om Deacon uit hun leven te halen en mijmert: ‘We zullen zien.’

In Brooke’s woonkamer herinnert Hope haar vader eraan dat haar moeder Ridge wil. Deacon verzekert dat ze haar niet tegen hem hoeft te beschermen – hij geeft om hen allemaal, inclusief Liam. Liam reageert: “Aww.” Terwijl Deacon verklaart dat Brooke nooit gelukkig zal zijn met Ridge, loopt ze naar binnen en vraagt ​​Deacon waarom hij er nog is.
Diaken is er nog steeds B&B

In het Forrester herenhuis begroet Quinn Eric met een martini. Ze mist hem de laatste tijd veel. Terwijl ze van hun drankjes nippen, merkt Quinn op dat hij de laatste tijd veel naar de club gaat – ze is blij dat hij iets heeft gevonden dat hem zo opwindt. Pickleball lijkt een behoorlijk uitdagende sport te zijn. Het is haar opgevallen dat hij er vrij ontspannen uitziet als hij thuiskomt, wat belangrijk is voor een drukbezette man als hij. Eric verzekert haar dat praten met haar ook belangrijk is. Hij stelt het op prijs dat ze een voorliefde voor creativiteit delen. Ze lacht, “En martini’s.” Ze herinnert zich hoeveel uitdagingen ze hebben overwonnen. Eric bewondert haar zo. Quinn bewondert hem ook, en ze is zo dankbaar dat hij hun huwelijk nog een kans heeft gegeven. Ze is zo dankbaar dat ze getrouwd is met zo’n liefhebbende en loyale man. Eric werpt een blik op haar portret en zucht.

Meer: De nieuwe familiefoto’s van Jacqueline Wood

Bij Brooke’s huis begint Deacon te razen over Brooke die naar Ridge gaat, die haar naar huis stuurde om tijd met Taylor door te brengen. Brooke legt uit dat ze Steffy moesten bespreken. Ze kondigt aan dat ze gelooft dat Ridge bij haar terugkomt en dat ze Deacon daar vandaag voor de derde keer ziet, weet wat ze moet doen. Deacon is stomverbaasd als ze hem vertelt dat hij niet langer welkom is op haar terrein. Hij kan zoveel tijd als Hope doorbrengen als hij wil, maar niet in haar huis met Ridge. ‘Ik kan je hier niet hebben, diaken.’ Brooke vertelt haar dochter dat ze wil dat ze een relatie met haar vader krijgt, maar dat ze haar wensen moeten respecteren. “Ik wil dat mijn man naar huis gaat. Ik wil dat Ridge met mij mee naar huis gaat.”
Hope verbaasde B&B

Meer: ‘Bridge’-reünie leidt tot een gloeiend hete liefdesaffaire?!

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon en Hope pleiten bij Brooke om hun relatie te overwegen, en Bill kan er niets aan doen dat Ridge het onderwerp Brooke verboden terrein verklaart.

Terugkijken op Het liefdesverhaal van Ridge en Brooke in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.