Bold & Beautiful: Brooke vindt Taylor met Ridge na een bezoek van Deacon


Thuis denkt Brooke erover om Ridge te vertellen dat ze hier doorheen komen en hem dan te kussen. Deacon komt binnen en zegt haar naam. “Het lijkt alsof je een miljoen mijl ver weg was.” Brooke vertelt hem dat Hope aan het werk is gegaan. Deacon kwam niet om zijn dochter te zien. Hij moest haar zien en ze negeert zijn sms’jes en telefoontjes. De blondine herinnert hem eraan dat ze niet samen kunnen worden gezien. Ze zet haar toekomst met Ridge niet op het spel.

Meer: De lieve foto van Jacqueline MacInnes Wood met drie zonen

Deacon vraagt ​​of ze hem heeft geblokkeerd. Brooke niet, maar het voelde niet goed om te reageren. Ze wil hem geen pijn doen, ze weten alleen hoe Ridge zich voelt. Deacon moet praten over waarom ze die avond dronk – ze viel niet van de wagen maar werd weggeduwd door Sheila!

Bij Forrester Creations verbaast Carter zich over Quinns nieuwste meesterwerk terwijl ze Petra inzet. Wanneer Quinn een ander sieraad om het model doet en Carter vraagt ​​wat hij denkt dat hij manoneert, “Perfectie.” Petra gaat naar buiten en Carter zegt tegen Quinn: “Ik wilde je zien.” Hij kan haar niet uit zijn gedachten krijgen. Ze vraagt ​​of hij er nog steeds over denkt terug te gaan naar Parijs. Hij weet het niet. Het enige dat Carter zeker weet, is dat hij, wat hij ook probeert, niet kan stoppen met aan Quinn te denken.
Quinn Carter debatbureau B&B

In het Forrester herenhuis laat Ridge aan Eric weten dat hij nog steeds op het hek zit waar het Taylor en Brooke betreft. Eric verzekert hem dat dit ook zijn thuis is. Hij krijgt een bericht en kondigt aan dat hij naar de club gaat. Ridge merkt op dat hij veel pickleball speelt. Taylor komt binnen als Eric vertrekt. Ze heeft afhaalmaaltijden en zegt tegen Ridge: “Ik denk dat je weet waarom ik hier ben.” Taylor vat samen dat Steffy de juiste beslissing heeft genomen, maar ze mist ze zo erg. Ridge herinnert haar eraan dat hij en Thomas er nog zijn. Ze zijn elkaar dankbaar. Ridge grapt: “Kunnen we nu eten?” Taylor giechelt, “Ja.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke schreeuwt tegen Quinn omdat ze liegt over seks met Carter

Meer: Carters perfecte vrouw?

Bij Brooke voelt Deacon zich gedeeltelijk verantwoordelijk voor wat er met haar is gebeurd. Hij gaat verder over Sheila’s intensiteit en klaagt: “Ik had je moeten beschermen, Brooke.” Deacon haat het dat hij haar tot slachtoffer heeft gemaakt en iets kostbaars van haar heeft afgenomen. Hij heeft het niet over Ridge, hij heeft het over haar nuchterheid en geloof in zichzelf. Brooke zucht: “Als ze maar niet terug naar de stad was gekomen.” Deacon vraagt ​​of Ridge haar heeft vergeven. Hij kan aan haar gezichtsuitdrukking zien dat hij dat niet heeft gedaan en concludeert: “Nou, misschien verdient Ridge je niet.” Deacon denkt niet dat hij zichzelf ooit zal vergeven voor de pijn die Brooke die nacht heeft veroorzaakt. Ze vertelt dat Ridge er niet overheen kan komen waar ze hem kuste. Deacon vindt dat hij dat zou moeten doen; waar moet hij in godsnaam aan denken – zij is zijn vrouw en hij zou bij haar moeten zijn. Brooke waardeert zijn bezorgdheid, maar nu moet ze gaan. Deacon denkt dat ze Ridge gaat zien. Ze bevestigt: “Ik ga naar mijn man.”

Meer: Finn thuiskomst twist?!

In het Forrester herenhuis heeft Taylor het over Steffy die ervoor kiest om naar het buitenland te gaan in plaats van ergens dichter bij huis wanneer Ridge verklaart dat hij Sheila wil zien lijden voor wat ze hun dochter en de kinderen heeft aangedaan. Taylor waarschuwt dat ze haar dit soort macht niet over hen mogen laten hebben en stelt voor om zich op de positieve dingen te concentreren, zoals hoeveel beter Steffy zich zal voelen als ze thuiskomt. Bovendien kan Taylor rondhangen met haar beste vriend. Ze grijpt zijn hand terwijl ze hem plaagt omdat hij altijd zo positief is.

Lees ook:  Bold & BeautifulKrista Allen: Taylor Debuut Parodie Video Reactie

Taylor en Ridge halen herinneringen op terwijl hij opmerkt dat ze haar best deed om eten te halen van zijn favoriete Chinese plek. Hij vraagt ​​wat hij haar schuldig is. Ze plaagt, “Alleen de tip.” Op dat moment komt Brooke binnen en vraagt: “Wat is er aan de hand?” Ze vindt dat Taylor Ridge met rust moet laten, maar Taylor vindt dat ironisch. Ze is daar omdat Steffy net de stad uit is met de kinderen. Brooke veronderstelt dat het moeilijk is om in dat huis te zijn met alle herinneringen aan Finn. Ze houdt vol dat ze om Steffy geeft. Taylor bedankt haar. Brooke merkt op dat ze samen gaan eten en vraagt ​​hoe lang Taylor van plan is te blijven. Taylor vertelt Brooke dat zij en Ridge tijd nodig hebben om de tragedie die hun dochter heeft doorgemaakt te verwerken. Ze draait zich naar hem toe en vraagt ​​hem om Brooke te vertellen dat ze wat tijd nodig hebben.
Ridge Taylor Brooke ruzie B&B

Bij Forrester Creations zegt Quinn tegen Carter dat hij zijn gameface moet opzetten. Haar man is de meest loyale man ter wereld en ze kunnen Eric nooit, maar dan ook nooit meer verraden! Carter kan niet stoppen met denken aan de prachtige momenten die ze hadden. Quinn smeekt: “Je MOET!” Ze flitsen allebei naar hun tijd samen. Carter heeft nog nooit zo’n band met een vrouw gevoeld. Maar hij weet dat ze toegewijd is aan haar huwelijk en dat respecteert en bewondert. Quinn zou liegen als ze zou zeggen dat ze niet ontroerd was door hem, door de manier waarop hij naar haar kijkt, door zijn liefde voor haar, wat ongelooflijk is. Maar hij heeft gelijk. ‘Ik ben alleen toegewijd aan Eric. Op dezelfde manier is hij trouw en loyaal aan mij toegewijd.”
Quinn Carter hou van je B&B

Lees ook:  Is Bold & BeautifulGaat Heather Tom (Katie) regisseur worden?

Meer: John McCook plaagt Eric’s eindspelvrouw

In de healthclub krijgt Eric een bericht van Donna dat ze vastzit in het verkeer en binnenkort haar honingbeer zal zien. Eric schenkt een drankje in en loopt peinzend heen en weer.

Meer: Groot nieuws voor Taylor-fans!

Volgende The Bold and the Beautiful: Deacon biedt Brooke geruststelling na haar mislukte poging met Ridge, en Donna neemt Eric mee op een trip down memory lane.

Neem even de tijd om de geliefde te gedenken soapsterren die we tot nu toe hebben verloren in 2022 in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.