Press ESC to close

Bold & Beautiful: De terugkeer van Jackie Marone kan Deacon/Sheila & Eric/Donna opschudden


Het is tijd voor een frisse kijk op een bekend personage!

Soms is alles wat een show nodig heeft een kleine schok om de boel groots op te fleuren. Een tijdlang gaf Sheila’s terugkeer die schok aan… Vet en mooi, maar op de een of andere manier werd bijna alle chaos die ze had veroorzaakt ongedaan gemaakt. Toegegeven, we hebben het hier nog steeds over Sheila en zolang ze in de buurt is, is er altijd een kans op een ramp.

Meer: Carter’s wereld staat op zijn kop

Maar er is een ander karakter dat zou kunnen terugkeren naar de stad, de boel opschudden en niet alleen een paar koppels rammelen, maar ook de modewereld weer op de voorgrond plaatsen. En ja, we hebben het over Jackie Marone!

Gelukkig zijn we niet de enigen die dit denken! In een recente aflevering van Vet Livewas de supervisor van producer Casey Kasprzyk aan het kletsen met Sean Kanan over Deacon’s eerdere affaires en natuurlijk kwam Jackie naar voren.

“Ik zou het geweldig vinden als Jackie Marone terugkomt voor een optreden in de show”, gaf Kasprzyck toe. “Ze is top op het gebied van acteren.”

Kanan stemde zonder aarzelen in en voegde eraan toe dat ze “het acteren zouden afmaken en naar de kleedkamer gaan en dat ze me verhalen zou vertellen over Mick Jagger en Jack Nicholson. De eerste film die ze ooit maakte, heette Hanover Street met Harrison Ford. Ze speelde tegenover Harrison Ford! Ze heeft met grote, grote, grote mensen op de A-lijst gewerkt. En er is een reden – want ze is een briljante actrice!”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Don Diamont, Katherine Kelly Lang over The Talk, Behind-the-Scenes

Bovendien, “ze is ondeugend en heeft een soort glinstering in haar ogen en ik hield van met haar werken.”

Lesley Anne Down, Sean Kanan diaken jackie jpi bb

Dat klinkt als precies wat Deacon nu nodig heeft! Let op het verschil tussen ‘ondeugend’ en ‘psychotisch’. Hij zou kunnen doen met iemand die… zal niet probeer hem of zijn dierbaren te vermoorden als ze naar hem wordt getikt.

Natuurlijk is het misschien niet goed voor Jackie’s gezondheid als Deacon en Sheila nog steeds heet en zwaar zijn als ze terugkomt op zoek naar een kleine reünie, maar we weten zeker dat ze zichzelf aankan! Grotendeels. Ze overleefde een klap of twee van Stephanie. Hoeveel erger kan Sheila zijn?

Oké, misschien niet beantwoorden.

Maar bovenop Jackie die Deacon een uit gaf, konden de Forresters wel weer wat concurrentie gebruiken. De show voelt zich de laatste tijd vast in een sleur rond de Ridge/Taylor/Brooke-driehoek en de Forrester/Logan push-pull die daarbij hoort.

Jackie M zou ons voorbij Steffy’s oorlog tegen de nooit eindigende slechte beslissingen van Logans en Ridge kunnen brengen. Sinds Spectra ten onder ging met Sally’s verhuizing naar Genoa City en Bill de laatste tijd grotendeels op een laag pitje stond, hebben we niet veel zakelijke verhalen gekregen. Het lijkt eeuwen geleden dat we een goede modeshow hebben gehad, en nu ze eindelijk terug komenwat dacht je ervan om de inzet met hen te verhogen en Forrester een concurrent te geven!

En haar terugkeer nu Eric en Donna herenigd zijn, zou pure perfectie zijn! De twee vrouwen gingen heel snel van bondgenoten naar vijanden toen ze allebei (letterlijk!) tegelijkertijd probeerden Eric te verleiden. Weet je nog dat kleine bubbelbad … “incident?”

Lees ook:  Bold & Beautiful Liveblog: Sheila crasht bruiloft van Steffy en Finn

Lesley Anne Down, Jennifer Gareis jackie donna jpi bb

Meer: De volgende stap van Ridge kan rampzalig zijn

Als het niet goed gaat met Deacon, kan Jackie Eric en Donna altijd wat meer pit geven door nog een keer de moord te plegen! Noch Donna, noch Jackie konden het ooit lang volhouden als Stephanie in de buurt was, maar nu ze er niet meer is, moge de beste vrouw winnen!

Stel je voor dat zij de volgende vrouw was die in Eric’s bed werd gevonden, niet alleen om Donna te bedriegen, maar om te slapen met het hoofd van het rivaliserende modehuis van zijn familie! Deze keer zou het kunnen eindigen met Donna haar rivaal onderdompelen in de hot tub – of wat voor water dan ook dat op dat moment handig is.

Dus ja, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft breng Jackie terug. We hebben iemand nodig om te schokken Vet en mooi uit de sleur waar ze in zaten, en als iemand dat kan, is zij het!

Bekijk onze fotogalerij met presentatie Vet en mooiunieke kleding terwijl we hopen dat de modeoorlogen opnieuw beginnen!

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]