Bold & Beautiful: De terugkeer van Justin en Marcus kan Donna en Eric voorgoed splitsen


Het verleden zou hen kunnen inhalen!

Nou, dat is het dan. The Bold and the Beautiful’s Eric heeft afgezegd met Donna. Hun affaire is voorbij en iedereen kan zijn leven weer oppakken. grapje! We weten allemaal dat de kans dat dat gebeurt miniem is – vooral als Quinn erachter komt over hun affaire! Want als dat gebeurt, zien we haar niet met veel gratie of begrip omgaan, ondanks haar eigen talrijke indiscreties door de jaren heen.

Meer: Fans verheugen zich als Ridge wordt ontploft

Wat we doen zie gebeuren is heel wat woede, gevolgd door rechtstreeks naar Carter te rennen! En als Quinn Donna niet vermoordt, zouden we zeggen dat er een meer dan zelfs kans is dat Honingbeer in reactie daarop meteen terug zou kunnen rennen naar zijn ex!

Dat zou echter allemaal goed kunnen komen, toch? Quinn voelt zich duidelijk aangetrokken tot Carter en Eric heeft duidelijk sterke gevoelens voor Donna, dus dit zou echt het perfecte scenario kunnen zijn. Maar sinds wanneer werkt perfect voor iedereen op Vet en mooi?

In plaats daarvan zou dit het perfecte moment zijn voor Justin en de rest van Donna’s familie om terug naar de stad te komen! Toegegeven, Justin en Donna zijn al jaren niets meer, sinds ze met hem trouwde, om te scheiden toen ze zich realiseerde dat ze het voor Marcus had gedaan.

Justin Donna bruiloft met Marcus B&B

Onderschat nooit de band van familiebanden!

Krediet: Sean Smith/JPI

Tegenwoordig heeft Justin echter een beetje meer voorsprong (wanneer hij in de buurt is), sinds hij schurkenstaten werd, probeerde Bill’s bedrijf af te nemen en Thomas op te sluiten in de opslag. En aangezien Donna besloot om mee te slapen Quinn’s man een goed idee was (om nog maar te zwijgen van alles wat ze heeft doorstaan ​​van Stephanie en Pam in de jaren dat ze bij Eric was), zouden we zeggen dat ze iets heeft met een beetje gevaar.

Lees ook:  Bold & Beautiful Cast: foto's van de sterren van toen en nu

Justin alleen is natuurlijk misschien niet genoeg om Donna’s blik meteen te grijpen, maar de twee hebben een heel gezin daarbuiten, met hun zoon, Marcus, en zijn en Amber’s dochter, Rosie.

Heeft iemand eigenlijk al iets van Marcus en Dayzee gehoord? Als ze nog steeds samen zijn, is het bijna 10 jaar geleden dat ze samen naar Afrika zijn vertrokken… Het lijkt erop dat Donna nu minstens één ander kleinkind moet hebben!

Meer: John McCook weegt een verrassende wending

Ze allemaal terugbrengen zou? hebben om Donna’s aandacht op haar familie te richten, net toen zij en Eric herenigd waren! En als dat eenmaal gebeurt, ziet Justin er misschien ineens weer behoorlijk verleidelijk uit. Familie, zoals we hebben gezien bij Ridge, Taylor, Thomas en Steffy, kan een krachtige aantrekkingskracht zijn.

Bekijk onze fotogalerij van Het liefdesverhaal van Donna en Eric om te zien of het sterk genoeg is om haar uit haar familie te halen.