Bold & Beautiful: Eric liegt tegen Quinn en gaat seks hebben met Donna


Op kantoor bespreken Eric en Quinn dat Steffy uit het ziekenhuis wordt ontslagen. Eric kan maar niet om deze zinloze tragedie heen – een willekeurige overval in een steegje die fout is gegaan. Quinn vraagt ​​naar Steffy’s geheugen als Eric een sms krijgt. Hij leest het en wordt afgeleid. Ze belt hem erop aan. Op dat moment komt Carter binnen. Als hij Eric en Quinn samen ziet, zegt hij dat hij later terug kan komen. Eric dringt er bij de COO op aan om binnen te komen, ze hadden het net over Steffy. Ze bespreken hoe moeilijk het voor haar zal zijn om verder te gaan zonder Finn, maar vatten samen dat ze veel mensen heeft die haar steunen, waaronder Liam, die nog steeds van haar houdt en voor haar zorgt.
Carter, Quinn wisselkantoor B&B

Brooke arriveert bij de hut, waar Hope haar vertelt dat ze niet weet waar Liam is. ‘Hij is gisteravond niet thuisgekomen.’ Brooke is geschokt. Thomas arriveert en Hope vertelt hem dat Liam gisteravond nooit is teruggekomen. Hij gaapt, “Serieus? Liam bleef de nacht bij Steffy’s?” Hoop knikt.
Thomas, Hope praatcabine B&B

Bij Steffy wordt Liam wakker op de bank terwijl Kelly op zijn borst slaapt. Hij reikt naar zijn telefoon en mijmert: “Oh nee… Hoop.” Steffy verschijnt en bedankt hem voor het overnachten… het betekende veel voor de kinderen, en ook voor hun moeder. Liam aait Kelly’s hoofd en vraagt ​​Steffy hoe ze sliep. Ze was blij dat ze uit het ziekenhuis was. Liam herinnert haar eraan dat ze het nog steeds rustig aan moet doen. Steffy belooft dat ze dat zal doen. Kelly wordt wakker, blij om te zien dat haar vader er nog is. Liam verzekert haar dat hij er altijd voor haar zal zijn… en haar mama.
Liam wordt wakker Kelly B&B

Op kantoor vertelt Eric Carter en Quinn dat de kinderen nog steeds niets over Finn weten. Hij denkt dat Liam hierbij een grote hulp zal zijn. Eric krijgt een bericht en moet gaan… naar pickleball. Carter heeft papieren om door te nemen en Quinn wil daarna lunchen, maar de Forrester gromt alleen maar: ‘Misschien, we zullen zien’ en loopt de deur uit. Carter vraagt ​​Quinn of alles in orde is. Ze weet niet goed hoe ze daarop moet antwoorden. Zoals ze eerder toevertrouwde, zijn de dingen niet meer hetzelfde tussen hen sinds ze erbij betrokken raakten. Ze gaan over hoe ze verbonden zijn; hoe Carter naar haar luisterde en haar niet veroordeelde. Ze liet het te ver gaan. Quinn hoopt dat hun huwelijk op een gegeven moment weer synchroon loopt. Carter wil dat voor haar. Quinn weet dat hij haar geluk wil, en zij wil hetzelfde voor hem.
Quinn, Carter, geluk vrienden B&B

Meer: Karla Mosley praat over Maya’s toekomst in B&B

In de hut wil Thomas niet betrokken raken als Brooke Hope aanspoort om Liam nog een keer te bellen. Hij kan het niet helpen, maar herinnert haar eraan dat ze allemaal weten hoe Liam over Steffy denkt. ‘Dit is gewoon Liam. Het is hoe het is. Het is wie Liam is als het om Steffy gaat. Het is de waarheid.” Brooke barst los: “We zijn ons er allemaal van bewust dat Liam en Steffy geschiedenis hebben.” Ze wijst erop dat Thomas er ooit misbruik van heeft gemaakt. Hope valt in de rede om te zeggen dat zij, als geen ander, de geschiedenis kent. Maar er is een manier om dit te doen die respectabel is. Thomas is het daarmee eens, maar vindt dat ze dit tegen Liam moet zeggen in plaats van tegen hem en Brooke.
Brooke, Hope, hut Thomas B&B

Liam speelt met Kelly in het klifhuis en herinnert het meisje eraan dat ze het haar moeder rustig aan moet doen sinds ze net uit het ziekenhuis komt. Kelly vindt het leuk dat haar vader bleef, maar ze vond het niet leuk toen haar moeder weg was. Steffy stelt haar gerust en stelt voor om naar bed te gaan en weer weg te dromen. Kelly vraagt ​​of haar vader er nog is als ze wakker wordt. “Ik wil niet dat je gaat!” Zodra Kelly weer naar bed is gegaan, waarschuwt Liam Steffy dat hun dochter beseft dat Finn vermist is, hoewel ze niets heeft gezegd. Hij belooft dat ze het haar samen zullen vertellen als de tijd daar is. Zijn telefoon gaat – het is Hope. Hij verontschuldigt zich en legt uit dat hij met Kelly op de bank in slaap is gevallen en dat zijn telefoon is overleden. Hope laat hem weten dat ze op de bank in slaap viel terwijl ze op hem wachtte. Ze vraagt ​​hoe het met Steffy gaat voordat ze voorstelt dat hij naar huis moet komen. Liam verbreekt de verbinding en verzekert Steffy dat Hope het begrijpt. Steffy vraagt: “O ja? Echt?”

Meer: Galerij! De meest losgeslagen karakters van B&B

Op kantoor zijn Carter en Quinn blij dat ze nog kunnen praten. Ze waardeert hun vriendschap en zal dat altijd blijven doen. Carter denkt dat het duidelijk is dat ze van haar man houdt… het komt vanzelf wel goed. Quinn moet zich gewoon herinneren hoeveel geluk ze heeft met een geweldige eerlijke man die zich volledig voor haar inzet.

Meer: CBS-leider dood op 72-jarige leeftijd

In een slaapkamer reikt Eric naar een fles honing op het nachtkastje. Hij wendt zich tot zijn bedpartner – Donna – die schreeuwt: “Mijn lieve, sexy honingbeer”, en kust hem.
Donna, Eric bed B&B

In de hut informeert Hope een sceptische Thomas en Brooke dat Liam op weg naar huis is en de nacht heeft doorgebracht in het klifhuis om zijn dochter te ondersteunen, zoals hij had moeten doen.

Meer: When Calls the Heart spoilers

Bij het klifhuis verzekert Liam Steffy dat Hope het begrijpt. Steffy breekt af als ze praat over sterk zijn voor de kinderen. Liam spoort haar aan om zichzelf de tijd te geven om haar verdriet te verwerken en om Finn te rouwen. Ze vertelt hem dat het veel betekende dat hij vannacht bleef; ze is hem zo dankbaar. Hij verzekert haar dat ze hem niet hoeft te bedanken – ze zijn een familie en zullen altijd een familie blijven. Hij houdt haar vast.

Volgende The Bold and the Beautiful: Steffy’s tragedie brengt Ridge en Taylor dichter bij elkaarCarter en Quinn praten over hun verleden.

Mis onze leuke terugblik niet op B&B’s meest losgeslagen karakters, gerangschikt in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.