Bold & Beautiful: Fans van Jennifer Gareis reageren op affaire Eric en Donna met haar honingbeer


Liefde in de middag zou niet compleet zijn zonder een beetje honing.

The Bold and the Beautiful kijkers waren verbijsterd vorige week toen werd onthuld dat Donna en haar honingbeer herenigd waren in de vorm van een stomende affaire en nu wil Jennifer Gareis weten: “Wat denk je dat de volgende stap is voor Donna en Eric?” De CBS-soapdierenarts nam contact op met haar volgers op Instagram en ‘zou graag uw ideeën weten’.

Fans verspilden geen tijd met het delen van hun mening over de kwestie. Henschke Rose suggereerde zelfs: ‘Donna moet haar koffers pakken en naar het Forrester Estate gaan! Haar portret wordt [hot]!” Lillie Canady was gewoon blij om “deze twee samen” te zien en zei dat Eric en Donna “de moeite waard zijn om nog een keer te kijken”, terwijl anderen gewoon opgewonden waren dat Gareis terug op hun schermen was en een verhaallijn kreeg.

Meer: CBS-soapfavoriet onthult haar ‘kleine geheim’

Nick Glen Granger vond echter dat Donna een andere verliefde partner moest vinden en “Eric gelukkig moest laten zijn met Quinn.” En Marta had een goed punt, gezien hoe het “weet je wat” de fan zal raken wanneer Eric’s vrouw hoort dat hij zijn honing uit een andere bijenkorf haalt, en vroeg: “Geloof je dat er een toekomst is voor Donna na Quinn komt erachter?”

Dan was er Rebecca Weigel, die duidelijk maakte dat ze niet zo veel om Donna en Eric geeft, maar gewoon wil dat ‘Quinn en Carter herenigd worden’. En misschien krijgt ze haar wens als hun affaire onder de dekens vandaan glipt!

Dus, wat zijn je gedachten? Ben jij Team Queric of Team Honingbeer? Laat het ons zeker weten in het commentaargedeelte.

Neem voordat je eropuit gaat een kijkje in onze galerij hieronder vol met 35 foto’s van Bold & Beautiful’s beste koppels van alle tijden.